Viewing all articles in Practical conspiracies

Fake news i SwebbTV: det är inte alls bevisat att ryska agenter sänkte Estonia, finns dock engelska fingeravtryck!

Saturday, 18 September 2021 00:50

Nyligen publicerade Mikael Wilgerts SwebbTV en Estonia-intervju med Jüri Lina under titeln:

Ryska agenter sänkte Estonia! Mörkläggningen avslöjas i estniska medier – Jüri Lina i Fjärde Statsmakten 104

Detta är en grov lögn! Det är i dagsläget långt ifrån bevisat vem som sänkte M/S Estonia! I början, när jag, Henning Witte, skrev manuset till fictionfilmen Baltic Storm, trodde jag också, att ryska agenter sänkte färjan. Men det visade sig sedan att detta var en av flera falska flaggor som en annan hade smugglat in, förmodligen MI6 från England.

Denna misstanke mot den mycket mäktiga brittiska underrättelsetjänsten för utlandet började med att bomben (bilden ovan) som är på coversidan av min bok M/S Estonia sänktes (1999) , bedömdes av tyska och svenska experter vara engelsk Hexakomposit med en magnetfot. Sådana bomber används av den engelska militären, inte den ryska! Den satt på babordssidan bakom visiret men exploderade inte som planerad, av hittills okänd anledning.

Vilket fint fingeravtryck!

Det var därför bogvisiret hängde kvar på babordssidan som sonarbilden visar tydligt. De andra bomberna bakom visiret hade ju smällt av.

Flera svenska militäragenter försökte då påverka mig att tro att sprängladdningarna som är på fram- och baksidan av min bok är ryska, men vi kunde inte hitta några belägg för det.

Wilgert visar i slutet av Lina-intervjun bomben på baksidan av min bok, men förtiger källan! Jag var först med att hitta och publicera sprängladdningen. Men Wilgert visar inte den engelska bomben på framsidan av min bok (se ovan pink package), trots att Jüri Lina lovordade min bok alldeles i slutet av intervjun. Jüri försökte också att övertala Wilgert att ha med mig i intervjun tillsammans med Jüri med hänvisning till att jag är Estonia-experten, inte Jüri. Men Wilgert mobbade mig, som så många gånger tidigare.

Dessutom har inget annat land i världen mörklagt Estonia-massmordet så extremt med alla till buds stående kriminella medel som Sverige! Inget annat lands massmedia har ljugit så intensivt om Sveriges värsta massmord i historien. I början var de estniska massmedia ärliga om Estonia. Men efter några år hade Bonnier och Schibsted köpt upp många estniska media och direkt efter ägarbytet började de ljuga om Estonia.

Detta skulle varken Sverige eller Estland göra för att skydda Ryssland. Så mycket som de eldar på rysshatet nu för tiden, hade bevisen för ett ryskt massmord presenterats för länge sedan. Och inte hemligstämplats i 100 år eller brännts upp som Svea Hovrätts president Hirschfeldt gjorde.

Men även den senaste, prisbelönta, Estonia-dokumentären från Norge pekar ut MI6 för militärsmugglingen och Estonia-mörkläggningen, inte ryska underrättelsetjänster.

Det var dem som först alarmerade i februari 1996 om de dumpade lastbilarna i sin FELIX-rapport! (Se kapitel om den i del 2 av min bok). Jag trodde inte på det då, men nu med de nya finska bevisen från Harri Ruotsalainen får den ryska militära underrättelsetjänsten GRU rätt!

Inget annat land än Sverige har haft så många politiker som ljugit om Estonia. Inget annat land har publicerat så många lögnböcker om Estonia som Sverige. Inget annat land producerade så många fake news filmer om Estonia som Sverige. Däremot kom Ryssland med en ganska bra dokumentär från rysk statsmedia med titeln Estonias sista resa!

I inget annat land har jag själv blivit så mycket förföljt, hotats och mobbats som i Sverige, även hos alternativ media, typ ofria Fria Tider eller SwebbTV eller seminarier. I motsats till Tyskland bjuder ingen mig på föreläsningar längre.

De stora svenska anhörigföreningarna har också aktivt mörklagt Estonia-sanningen. Så var det inte med de estniska anhöriga som nu under ledning av Margus Kurm kommer att dyka ner till vraket igen, då de är trötta på hur den estniska, men framförallt den svenska nya Haverikommissionen mörkägger Estonia igen! Efter 27 år!

Tråkigt också att Wilgert-inslaget kryllar av fakta fel, då varken han eller Jüri har Estonia-kompetens.

Mikael Wilgert måste misstänkas för skyddande av brottsling efter detta inslag. Och för honom är detta brott inte preskriberat!

P.S.: Wilgert eller någon annan har censurerat bort mina kritiska kommentarer på SwebbTV i natt! Då jag misstänkte detta gjorde jag en screenshot av dem:

Se även på WTV:

Bekräftat: M/S Estonias kapten Arvo Andresson sköts i huvudet på bryggan;

Estniska partiet Ekre i Estonia-krismöte med Harri Ruotsalainen i Estlands parlament, Felixrapporten bekräftades Update 11.9.21;

KU:s och Haverikommissionens senaste mörkläggningbrott om Estonia-massmordet, Jesper Johanssons intervju med Bergmark och Witte;

 

 

Bekräftat: M/S Estonias kapten Arvo Andresson sköts i huvudet på bryggan

Wednesday, 15 September 2021 20:24

bildkällaEstonias kapten sedan fartyget togs i bruk, esten Arvo Andresson, mördades under Estonias sista resa, bara 40 år gammal

 

I Estlands största dagstidning Õhtuleht är en stor artikel idag om nya Estonia-skandaler. Det viktigaste är att kaptenen Arvo Andresson hittades skjuten med en kula i pannan på bryggan! Uppgifterna kommer nu från officiellt håll i Finland, som klagar över Sverige som tvingade dem att hålla dessa centrala fakta hemliga.

För mig, Henning Witte, var detta inget nytt. Under juni 1997 kom Jutta Rabe från en Finlandsresa till mig i Stockholm och berättade andfått att hög finsk militär från marinen hade uppgett för henne att de officiella film- inspelningarna från det svenska Sjöfartsverket mellan den 2 och 4 december 1994 visade Estonia-kaptenen på bryggan med ett skotthål genom pannan, se närmare sidan 114 i min bok M/S Estonia sänktes . Sverige har sedan låtit detta känsliga filmmaterial försvinna.

båda Estonia-kaptener Arvo Andresson (vänster) och Avo Piht (höger)

Man ska inte förväxla den mördade kaptenen Arvo Andresson med Estonias andre kapten Avo Piht. Han turades om med Arvo var fjortonde dag att ha befäl över Estonia och skulle ta en lotsexamen i Stockholms skärgård samma morgon. Han överlevde enligt estniska radion Kuku och andra media och söktes sedan internationellt av Interpol. Men plötsligt ströks hans namn från listorna med överlevande. Officiellt hade han nu omkommit på Estonia. Men så var inte fallet utan han försvann, förmodligen via tyska ambassaden i Helsingfors, till ett amerikanskt vittnesskyddsprogram, då han visste för mycket. Jag hade kontakt med hans hustru Sirje som tyvärr avled för några år sedan. Hon bekräftade att maken levde och att de fick ha kontakt.

Estnisk media uppgav också nyligen att Estonias Mayday-nödrop blockerades av en okänd sändare. Enligt obekräftade uppgifter från Faktagruppen handlade det om en rysk störsändare utanför St Petersburg.

Först på lilla fritidsbåtskanalen VHF-16 lyckades Estonias nödrop bli hörd på Sjöräddningscentralen i Mariehamn på Åland, som sedan drog igång räddningsinsatsen. Massmördarnas plan var dock att ingen skulle överleva. Därför hade de svenska räddningshelikoptrarna ingen soppa när de fick Estonia-larmet.

Mordet på den 31-årige estniske tulltjänstemannen och avlyssningsspecialisten Igor Kristapovitš den 22 oktober 1994 debatteras nu också stort i Estland. Han fick, som tidigare, den estniska regeringens specialuppdrag att hålla hela tiden kommunikationen med bilfärjan under hennes sista resa. En estnisk hemvärnssoldat lyckades skadeskjuta en av mördarna som då forslades omgående till ett sjukhus. Han kunde inte gå själv längre. Trots detta försvann han spårlöst under natten från sjukhuset för alltid.

Kristapovitš spelar också en viktig roll i Jutta Rabes och min film Baltic Storm. Den finns nu äntligen gratis på YT:

https://youtu.be/EXC2c7N_6Q8

Det kom även en konkretisering om de två lastbilar som dumpades på den djupaste platsen i Östersjön. Det handlade om mellan 6 och 7 lastbilar som dumpades i havet från den bakre rampen strax före slagsidan och sjunkningen.

.

Svensk fulmedia tiger som vanligt!

Jüri Lina kommer snart med en kort skriftlig rapport.

2021-09-18 kl 05:44 kom fortfarande ingen rapport ifrån Jüri ......

 

Se även på WTV:

Fake news i SwebbTV: det är inte alls bevisat att ryska agenter sänkte Estonia, finns dock engelska fingeravtryck!

Estonia experten Harri Ruotsalainen: har bevis att lastbilar dumpades i havet strax före förlisningen, Sverige gömde dem under grus + makadam;

Estniska partiet Ekre i Estonia-krismöte med Harri Ruotsalainen i Estlands parlament, Felixrapporten bekräftades Update 11.9.21;

Regeringen/Damberg (S) fortsätter mörklägga Estonia, Hirschfeldts militär-last-utredning hemlig i 100 år, FMV-rapport försvunnen;

 

 

Regeringen/Damberg (S) fortsätter mörklägga Estonia, Hirschfeldts militär-last-utredning hemlig i 100 år, FMV-rapport försvunnen

Monday, 13 September 2021 14:34

Nytt spränghål mot Estonias bildäck som filmades under juli 2021, men som mörkläggs av den svenska Haverikommissionen

 

Med fördröjning efter de officiella Estonia-dykningarna under juli 2021 svarade nu, så länge Riksdagen är tummt före Öppnandet, inrikesminister Mikael Damberg (S), som är Estonia-ansvarig, på mycket besvärande frågor från riksdagsledamoten Mikael Oscarsson (KD). Så få som möjligt ska höra om Regeringens Estonia-skandaler. Frågan gällde ”En förnyad utredning om Estonias militärtransporter”. Se närmare Bettans Estonia-blogg.

I Riksarkivet finns Johan Hirschfeldts militär-last-utredning, ni vet, han som brände upp allt utredningsmaterial som president för Svea hovrätt. Men man kommer inte åt utredningen, då vår nuvarande Regering förlängde den tidigare sekretessbeläggningen från 25 år till 100 år.

Över 15 000 centrala Estonia-handlingar är belagda med sekretess innanför galler. Regeringen bär ansvaret!

Militärens/FMV:s utredning huruvida det hade smugglats militärt material ombord på Estonia har försvunnit, trots Mikael Dambergs lögn om motsatsen.

Sedan tog Mikael Oscarsson också upp skandalen, att kropparna som hittades runt vraket inte tagits upp. Här ljuger Damberg genom att hänvisa till många anhöriga som inte vill ha tillbaka kropparna. Jag känner ingen som verkligen vill det. De extremt få som sagt så till fulmedia är fjärrstyrda med mind control. Den överväldigande majoriteten vill ha upp sina anhöriga från mordplatsen! "Vi har aldrig blivit tillfrågade utan det är Riksdagen som tagit beslutet." skriver Bettan som förlorade sin make. Hon tillägger: "Det var synd att Projekt Estlands dykexpedition till M/S Estonias vrakplats som offentliggjordes i veckan inte kom på tal. Den expeditionen måste väl anses som både oberoende och inte politiskt styrd, vilket är två ord som Damberg ofta hörs upprepa."

 

Se även på WTV:

Militären och polisen har minst fyra olika hemliga Estonia-arkiv. Upp med dem!

 

https://youtu.be/TPNVFb-jKYI


https://youtu.be/-h-jMd8Cqyg

 

 

Estonia experten Harri Ruotsalainen: har bevis att lastbilar dumpades i havet strax före förlisningen, Sverige gömde dem under grus + makadam

Sunday, 12 September 2021 01:23

Estonias visir i fören sprängdes bort med engelsk Hexakomposit bomb från MI6

 

Här kommer Jüri Linas sammanfattning av Harri Ruotsalainens vittnesmål inför estniska parlamentsledamöter den 10 september 2021. Filmen nedan dokumenterar förhöret på estniska:

https://youtu.be/U_1_PJrr824

 

"Nya bevis för att Estonia sänktes

 

Den 10 september 2021 träffade den finske ingenjören Harri Ruotsalainen den estniska Estonia-gruppen vid Riigikogu. Hösten 1994 arbetade Ruotsalainen vid den finska räddningstjänsten i Helsingfors och deltog i Estonias räddningsinsats.

Han berättade om de omständigheter som av den svenska regeringen hade hemligstämplats för 25 år, senare 100 år.

Han avslöjade att med hjälp av sonar hade man upptäckt minst två stora fyrkantiga föremål som den 28 september 1994 klockan 00:55 hade dumpats från M/S Estonia på en djup av 90 meter och därefter sänktes hela fartyget. De tydliga sonar-sekvenserna hade Igor Volke fått fram, som då representerade den estniska räddningstjänsten. 00:55 hördes metalliska ljud.

Innan dess hade Estonia avvikit från sin sedvanliga kurs för att svänga åt det djupaste stället i området. Några svenska ledamöter ur den internationella Estonia-kommissionen hade tagit hand om sonar-sekvenserna men inte offentliggjort dessa.

Det var den natten som Estonia var på väg från Tallinn till Stockholm men förliste.

Finska radarstationers sekvenser visar att fartyget höll en hastighet av 15 knop, men då fartyget kom fram till dumpningsplatsen sänktes hastigheten till 5 knop. Annars var det i genomsnitt 30 meter djupt i området.

Vittnesmål gör gällande att på bildäck hördes det hur bilmotorer startade under färden och bakre rampen i aktern öppnades. Enligt Ruotsalainen kördes minst två lastbilar överbord. Då gjorde Estonia en underlig manöver, gick upp mot vinden, i stället för att söka skydd mot blåsten. Det var då fartyget förlorade bogvisiret. Vinden vid förlisningsplatsen klockan ett uppskattades till 18–20 m/s (styv kuling).

Enligt honom såg det ut som om kaptenen eller de som styrde färjan mot allt förnuft ville sänka fartyget. På grund av hål under vattenytan som flera detonationer åstadkom, förliste fartyget endast på 20-25 minuter. Denna teori stöds av uppgifter om sprängladdningar.

I en dokumentär, "Estonia - Fyndet som ändrar allt" (september 2020), visas ett 4 meter högt och 1,2 meter brett hål på styrbords sida i Estonias skrov upptäckt vid dykningar i september 2019. I dokumentären omtalades endast ett hål. I oktober 2020 framkom att ett andra hål upptäckts vid dykningarna. Detta andra hål är flera decimeter högt och flera meter långt.

Under en presskonferens i Tallinn den 8 september 2021 offentliggjorde Margus Kurm, tidigare statsåklagare och chef för Estlands utredning av Estoniakatastrofen 2005–2009, bilder på flera tidigare okända skador på skrovet från sommarens dykningar, varav vissa tycks visa sprängskador.

Efter operationen med lastbilarna tog det inte så lång tid förrän Estonia klockan 01:24 ropade: "Mayday! Mayday!"

Vågorna var inte särskilt höga. Våghöjden på olycksplatsen har uppskattats till 4,0–5,4 m, vilket inte är extremt mycket.

Tack vare ett privat initiativ fortsätter Estland nu att undersöka närmare dessa nya uppgifter som Harri Ruotsalainen lämnade. Dykningarna finansieras av tidningen Postimees.

Riigikogu-ledamoten Anti Poolamets sade att esterna inte litar på den svenska staten. Enligt Ruotsalainen har Sverige saboterat tidigare utredningar med hänsyn till rikets säkerhet.

Nyckelfrågan är: var finns en del av lasten? Om man inte hittar alla lastbilar på bildäck, borde man leta efter dessa i den nämnda sänkan. Om man hittar de två dumpade lastbilarna på havsbotten, så kommer saken i ett annat ljus.

Det mest sensationella var att gruset som på order av den svenska regeringen hälldes på lastbilarna och inte på vraket, som ligger ca 400 meter från dumpningsplatsen.

Enligt uppgift befann sig en sabotagegrupp från ryska militära underrättelsetjänsten GRU ombord. Gruppens uppgift skulle ha varit att sänka fartyget.

År 2005 konstaterades det att Estonia transporterade militärmateriel från före detta Sovjetunionen i stor omfattning, även i september 1994. Det har även framförts uppgifter om att

delar av en kärnreaktor och radioaktiva ämnen (15 kilo osmium) skulle ha varit med på fartyget på förlisningsnatten, vilket skulle förklara varför regeringen inte ville bärga vraket eller fortsätta dykningarna, utan ville hälla betong över området. Den estniska regeringen stoppade företaget, enligt Ruotsalainen.

Det har inträffat märkliga och ologiska ting i samband med Estonias förlisning.

Dykaren Stewart Rumbles berättade att de svenska dykarna blev chockade över beskedet att låta 125 kroppar, som utan problem hade kunnat bärgas, vara kvar. I oktober 2020 ansåg Estlands inrikesminister Mart Helme att de döda ombord på Estonia ska tas upp. Den nya estniska socialliberala regeringen är inte intresserad av detta uppdrag.

 

JÜRI LINA"

Estonia - Fyndet som ändrar allt (2020)

 

Tallinks bilfärja Balanga Queen befann sig också i närheten av Estonia vid förlisningen, men fick order att gå direkt till Tallinn.

Bland de döda fanns sångaren och underhållaren Pierre Isacsson, den tidigare socialdemokratiske riksdagsledamoten Lennart Pettersson samt den estniske sångaren Urmas Alender.

 

Se även på WTV:

Bekräftat: M/S Estonias kapten Arvo Andresson sköts i huvudet på bryggan;

Estniska partiet Ekre i Estonia-krismöte med Harri Ruotsalainen i Estlands parlament, Felixrapporten bekräftades Update 11.9.21;

Estniska anhöriga och f d statsåklagare Margus Kurm har tröttnat på Sveriges och Estlands nya Estonia-mörkläggning, sprängskador på bilderna och tredje hål;

Estonia-sonar stördes förmodligen av svensk ubåt för att sabotera undersökningarna 13 juli 2021;

Sv Haverikommissionen ljög igen: sikten god när Estland körde över Sverige och filmade Diskovery-hålet;

Någon har öppnat Estonias bogramp mellan 25-årsdagen 2019 och idag, helt öppen! Kustbevakningen lät det ske!

Det prisbelönta Estonia-filmteamet har tjuvhållit info om de stora sprickorna i Estoniaskrovet som fokuserades på idag;

Haverikommissionens Jonas Bäckstrand ljuger svenska folket rakt in i ansiktet att JAIC:s Estoniautredning kan vara korrekt!

Harri Ruotsalainen sade ju till det estniska Parlamentet att Estonia gjorde en galen svängning in i vinden och att ingen vettig kapten skulle göra så. I intervjun med Georg Thars får vi förklaringen, Estonia fjärrstyrdes då:

M/S Estonia kidnappades och fjärrstyrdes säger insider;

 

 

 

9/11 20 år av lögn, precis som med M/S Estonia massmordet

Saturday, 11 September 2021 17:08

När 9/11 hände för exakt 20 år sedan satt jag på mitt kontor i Stockholm och ca 15:15 ringde den tyska stjärnjournalisten Jutta Rabe och sade, Henning sätt på TV:n, USA startar tredje världskriget!

Bilderna från flygplanen visades hur de flög in i WTC 1+2. Och kommentatorn på CNN sade, att initierade källor pekar ut Osama Bin Laden. Då hade det inte ens gått en halvtimme sedan första flygplanet hade flugit in i det svenskbyggda tornet.

Då sade jag till Jutta, det är ju som med Estonia där statsministern Carl Bildt under första dygnet den 28 september 1994 gick ut med lögner att bugvisirets dåliga konstruktion medförde att visiret föll av och vatten på bildäck sänkte Estonia.

Hur kunde de veta det så fort utan utredning? Därför att massmördarna hade från början byggt in minst en falsk flagga och informerat journalister och politiker i förväg eller direkt när det hände vad de skulle säga.

De ständiga och genom Styrelsen för Psykologiskt försvar (del av Must) samordnade Estonia-lögn gjorde att jag startade White TV 2010, för att ha en egen mediakanal för min Estonia-forskning. Så kunde jag gå runt den ständiga censuren i svensk media. Sedan blev det många andra ämnen där sanningen förtrycks lika mycket. Därför döpte jag en av WTV:s huvudmenyer till Praktiska konspirationer för att slå emot CIA narrativet: Du är en konspirationsteoretiker! Nej, jag är en konspirationspraktiker då jag själv blivit utsatt för konspirationer i samband med den välorganiserade och mycket kriminella Estonia-mörkläggningen.

Under huvudmenyn blev det en undermeny M/S Estonia sänktes och en 9/11.

Se på gamla 9/11 inslag på WTV, där YouTube censurerat bort de flesta filmer:

Dr. Judy Wood: 911 gjordes med skalärvågsvapen, fri energi;

9/11 gjordes av Mossad och CIA med skalärvågsteknologi;

Bra 9/11 film för dumma journalister och politiker;

NSA had 9/11 foreknowledge;

Project for The New American Century wanted 911;

WTC 7 bombs witness;

 

Filmer där Mossad avslöjas ligga bakom 9/11:

 

https://youtu.be/kVKGRB3cygg


https://youtu.be/UITbE9HXJdg