Viewing all articles in Practical conspiracies

När Estoniaexperten Henning Witte filmbevisar hål i skrovet för 10 år sedan är det knäpp tyst, MI6 lyckades bättre

Saturday, 24 October 2020 19:02

källa Faktagruppen

För 10 år sedan lade jag, Henning Witte, upp filmen Estonias stora hemliga hål på WTV. Där fanns filmen på Vimeo och ett år därpå även på Youtube. De enda som tog upp inslaget då var vaken.se . Annars var det knäpp tyst.

När jag den 22 oktober 2020 googlade Estonias hål kom min YouTube film direkt på sidan 1. Idag har Google tagit bort den från sökfunktionen. Filmen hade före den nya Discovery dokumentären om Estonia under nio år samlat ca. 33 000 klickar, men efter den nya filmen är den nu uppe i över 120 000 klickar. Dessutom talar mycket för att Google systematiskt minskar mina klickar.

I min bok M/S Estonia sänktes från 1999 beskrev jag hålet, som Håkan Bergmark också hade sett readn i början av oktober 1994, under kapitlet Hålet på däck 0 på sidan 148 ff:

citatet från boken visas inte

källa, det nya hålet som Discovery/MI6 upptäckte

Nu när den förmodligen av MI6 kontrollerade filmen från Discovery publiceras till Estonias 26-års dag 28.09.2020 blir samma ämne en världssensation.

Man ska dock inte tro att de norsk/svenska filmmakarna redogör för hålet som jag, Henning Witte, bevisade redan för över 20 år sedan, som är ett annat hål längre fram nära bogen. Tvärtom ljuger de folket rakt in i ansiktet och säger att inget hål har dokumenterats tidigare. De nämner i del 5 av serien vaken.se, vilket indikerar att de sett mina bevis om hålet på Estonias styrbordssida där, då vaken inte mobbades av Google, som jag.

Erik Ridderstolpe från Sveriges Radio vilseleder allmänheten också genom att påstå att ingen skada har dokumenterats tidigare på Estonias skrov. Han är den ende svenska journalisten som bevakade Estonia-frågan från första början och för samma media. Vi hade då en bra kontakt och därför ringde jag honom nu flera gånger, men han svarade inte. Våra telefonnummer har inte heller ändrats under de senaste 26 år så han kunde ju se att jag ringde.

Varför mobbar SR, Discovery, Google och alla de andra fulmedia mig ännu idag, trots att det nu bevisades att jag hade rätt redan för mer än 20 år sedan? En av mina tittare kom med kommentaren: 

"Helvete, den här killen har haft rätt hela tiden...." som fick nästan 400 likes- ---------------------------Mobbningen av mig sker därför att alla dessa aktörer kontrolleras av Deep State, som inte vill att det kommer fram att M/S Estonia sänktes med flit, att det var Sveriges värsta massmord genom tiderna. Därför fördröjde Discovery-folket beviset om det nya hålet med mer än ett år. De hade mycket pengar (förmodligen av MI6) redan före upptäckten och filmningen av hålet tre dagar före 25-årsdagen den 28 september 2019 och borde naturligtvis offentliggjort hålet redan för ett år sedan. Att de filmade ytterligare ett hål på styrbordssidan som de än idag inte publicerade indikerar att de gör allt för att folk inte ska fatta misstanken om ett attentat. Alla de bombbevis från mig och Jutta Rabe har Discovery också tjuvhållit. I motsats till de norsk/svenska filmmakarna är jag en av Sveriges ledande Estoniaexperter, efter 23 års processande i Paris för nästan 1 000 Estonia-anhöriga och överlevande. Dessutom har jag själv fått lida mycket för att jag vågade bevisa hålet och bomberna på Estonia. Jag smutskastades av SvD och AB, förlorade därför nästan alla mina svenska klienter och min bostad i Stockholm, för att undvika en konkurs. Sedan dess är jag svartlistat, även hos bankerna, och många betecknar mig som foliehatt och konspirationsteoretiker. Jag brukar då invända att jag är en konspirationspraktiker, vilket jag fick uppleva i den stora Estonia-konspirationen mot Estland, Sverige och mig. Jag är dock tacksam att jag trots många hot fortfarande lever i motsats till en rad obekväma Estonia-vittnen.
 

Mikael Damberg tar Estonia-blod på sina händer, nobbar Estlands sanningsåtgärder

Tuesday, 13 October 2020 21:16

Estonia sprängladdning som lyckligtvis inte brännde av, sitter babord på bogen där visiret ansluter

Estonia- och inrikesministern Mikael Damberg (S) kan inte ha mycket mellan öronen. Han har fördelen att inte vara insyltat i Estonia-massmordet och smutsar nu ändå ner sina händer i Estonia-blod utan att vara tvungen till det. Istället för att främja att Estonia-sanningen bärgas från Östersjöns botten skyddar han brottslingarna som sänkte Estonia. Carl Bildts skyddande av brottsling är preskriberat, Mikael Dambergs misstanke om detta brott inte.

AB skriver:

"Estland pressar på om att nya dykningar måste göras på M/S Estonia.

I ett brev till regeringen skriver den estniska utrikesministern att de berörda länderna snabbt måste genomföra flera åtgärder som i praktiken innefattar en dykoperation.

Men ansvarig minister Mikael Damberg (S) är avvaktande och efterlyser en diskussion om ”alternativa åtgärder” där gravfriden respekteras."

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/aPwaBE/estland-pressar-regeringen-om-estonia-gor-nya-dykningar-snabbt

Dagen efter rodde Damberg dock litet tillbaka:

"Regeringen kan trots allt komma att gå med på att genomföra nya dykningar vid Estonias vrak, rapporterar Sveriges Radio." skriver ofria Fria Tider den 14 oktober 2020.

 

Ingrid Carlqvist vilseleder igen, nu om Estonia, agent åt ondskan?

Wednesday, 07 October 2020 21:54

men rampen öppnades aldrig under förlisningen. Alltså sänkte inte det bortsprängda bogvisiret Estonia

denna skiss bevisar att rampen var stängd när slagsidan började; skissen är t o m del av den officiella haverirapporten från JAIC

Nu är Ingrid Carlqvist i farten igen med att vilseleda svenska folket. Hon sprider den officiella lögnhistorien om att bogvisiret sänkte M/S Estonia, vilket strider mot naturlagarna, då vatten på bildäck inte sänker en sådan roro-färja utan låter den slå runt och sedan flyter på den instängda luften under bildäck. Detta har de flesta som läser alterntivmedia redan förstått. Vad är det då som driver Carlqvist på banan skyddande av brottsling?

Hon skriver den 4 okt 2020: "Enligt mina källor var och är det helt sant att det var bogvisiret som sänkte Estonia, men eftersom Bildt inte kunde avslöja hur han visste detta sattes konspirationsteorierna i svang."

Innan upplyser hon: "Men enligt mina synnerligen välunderrättade källor i Försvarsmakten och underrättelseverksamheten, fick inte Carl Bildt idén om bogvisiret från sjömännen i Åbo." Att dessa källor blåljuger för henne och använder henne som en nyttig idiot, reflekterar Ingrid Carlqvist aldrig över.

Hon dyker ofta upp när den djupa staten är på väg att förlora tolkningsförträdet över hemska händelser, som i Anna-fallet där hon ställer sig på faderns sida trots att minst sex läkare vittnade i rättegången att misstankar om pedofila övergrepp måste utredas.

Dessutom är Carlqvist sionist .....

och den klassiska kontrollerade oppositionen.

Jag lyssnade tidigare på hennes podd, då hon kom med många bra saker. Men efter att hon avslöjade sig i Anna-fallet slöser jag ingen tid på Ingrid Carlqvist längre.

Se även på WTV:

Ingrid Carlqvist har förlorat sin journalistiska heder, lyssna till barnläkare i Anna-fallet!

Carlqvist och Holfve oärliga, inga lärdomar av barns sexanklagelser mot Olof Palme;

Ingrid Carlqvists journalistiska moral sjunker allt lägre, typisk kontrollerad opposition;

Obehagliga Estonia-sanningar från Håkan Bergmark och Henning Witte på Exakt24;

 

 

Kasselstrand dåligt påläst om Estonia, tar inte klockrena bombbevis på allvar

Wednesday, 07 October 2020 18:35

Mycket bra initiativ att Gustav Kasselstrand (AfS) gjorde en live-sändning om Estonia med den estniske EU-parlamentarikern Jaak Madison (EKRE) den 7 oktober 2020 kl 19:00. Bara synt, att kommentarsfältet var avstängd under sändningen.

källa: Jutta Rabe

Efter ca. 1,5 timmar kommer de in på Jutta Rabes bevis, att två metallbitar (se bilden ovan) från Estonias för har blivit utsatt för sprängningar, engelskt hexakomposit. Trots att fem institut från Tyskland, USA och GB fann att så var fallet, så köper Kasselstrand denna klockrena bevisning inte med hänsyn till BAM:s fuskutredning, som Spiegel-chefen Stefan Aust (KGB) hade beställt, för att mörklägga tidigare sprängbevis. BAM ljög och sade att Jutta Rabes två Estonia-metallbitar inte var utsatt för en sprängning utan att förändringarna i metallstrukturen härrörde från Meyer-varvets rostskyddsbehandling med små stålkulor. Meyer-varvet upplyste sedan alla att de blästrade med sand och inte metallkulor. Då ramlade BAM-utredingen som ett korthus.

Detta är hårresande, då Kasselstrand sällar sig därmed till mörkläggarna. Skandal, antingen är han dåligt påläst eller så tenderar han att följa de andra ljugande politikerna.

Bra är dock att han plädererar för en ny oberoende utredning.

Se även på WTV:

Obehagliga Estonia-sanningar från Håkan Bergmark och Henning Witte på Exakt24;

Estonia-åklagaren Helene Gestrin bör åtalas för tjänstefel, ville beslagta filmmaterialet från nya Estonia-filmen;

Estonia-panikmöte av Sveriges, Finlands och Estlands statsministrar om hålet i nya Estoniafilmen update;

Estniska justiedepartementets expert: hålet i Estonia kräver en ny utredning, den gamla är svenska lögn;

Kritisk analys av den nya Estonia-filmen som rörde om i ankdammen Sverige;

Estonia-special om det stora hålet med SwebbTV;

Bra att tyska dykfartyget Fritz Reuter stör Estonias "gravfrid";

Henning Wittes och Ole Damegårds intervju till Ulf Bittner:

https://soundcloud.com/ulf-bittner/intervjusamtal-om-att-estonia-sanningen-ska-fram-20190925

Röjdykaren Håkan Bergmark såg bombhålet på Estonia kort efter förlisningen;

Estonias Bomber;

TV3 Efterlyst en gång utan poliser: M/S Estonia;

 

Obehagliga Estonia-sanningar från Håkan Bergmark och Henning Witte på Exakt24

Tuesday, 06 October 2020 17:22