Viewing all articles in Historieförfalskning

5. budskapet från The Ancient Ones: befrielsen från Reptiloiderna och Archonterna är på gång, håll ut, från Tarot med Izabela

Wednesday, 17 July 2024 16:00

 

Utmärkt Brasilien beskrivning av Jägmästaren Björn Rasmusson, bästa sommartal hittills!

Friday, 12 July 2024 16:33

Jägmästaren Björn Rasmussons lägesskildring i Brasilien och den extremt kriminella och korrupta Lula da Silva bör lyssnas till! Björn flyttade 1978 till Brasilien, där han jobbat med försäljning till framför allt skogsindustrin. Musikutvalet är också toppen. Bästa sommartalet hittills jämfört med de övriga på SwebbTV och Frihetsnytt.

 

Se även på WTV:

Kriminelle och valfuskande Lula da Silva låter brasilianska demonstranter törsta och svälta ihjäl! + kidnappa barn Upd 19.1.2023;

Nya och många bevis för Midterms 2022 valfusk, USA en diktatur, Brasilien protesterar bättre!;

 

 

Även fulmedia erkänner grovt valfusk i EU-valet 2024

Thursday, 11 July 2024 20:43

https://www.svtplay.se/video/eYq6Dm6/aktuellt/ikvall-21-00

 

Frihetsnytt:

Allvarliga fel i rösträkningen vid EU-valet

Fel på var tusende röst

.....  "Fakta (så genomförde SVT granskningen):

De genomförde ett stickprov i 14 kommuner och granskade rösträkningen i kommunernas valdistrikt – 410 stycken.

Det som gåtts igenom är antal avprickningar i röstlängd, antal räknade kuvert och antal räknade valsedlar – både på valnatten och länsstyrelsens omräkningar.

När differenser har uppstått i några eller någon av de ovannämnda variablerna har dessa noterats. Vad gäller valsedlarna har de utgått från länsstyrelsens slutliga rösträkning.

De kommuner som granskats är: Borås, Falköping, Falun, Härnösand, Jokkmokk, Klippan, Landskrona, Mölndal, Ronneby, Sala, Skellefteå, Sölvesborg, Täby och Varberg.

I Sverige finns det totalt 290 kommuner och omkring 6 000 valdistrikt – granskningen är alltså på intet sätt heltäckande."

 

Se även på WTV:

Gigantiskt Mossad valfusk i Sveriges EU-val 2024! Update 17.06.2024;

 

 

Brittiska pedofilringar värst + äldst: Kungahuset, adeln, höga politiker och makthavare är pedofiler och handlar med barn, ofta ukrainska

Thursday, 04 July 2024 11:01

Att överklassen i England under ledning av det Reptiloida Kungahuset har sex med barn, torterar dem, producerar Adrenochrome och handlar med barn har gamla traditioner!

Källa: Foundation to Battle Injustice under ledning av modiga Mira Terada

https://fondfbr.ru/en/articles/british-pedophilia-rings-en/

 

Tack också till Yrsa Häggström som gjorde den svenska översättningen:

https://bakomkulisserna.biz/2024/07/03/bombshell-brittiska-pedophile-rings-hur-medlemmar-av-brittiska-aristokratiska-familjer-och-styrande-eliter-sexuellt-utnyttjar-barn-och-kontrollerar-natverk-for-handel-med-minderariga/

 

"Bomb: Den brittiska eliten, inklusive ledamöter av det brittiska parlamentet, är inblandade i sexuella övergrepp mot barn. Båda stora partierna i Storbritannien (Labour och Conservative) är engagerade i barnhandel. Kung Charles III, tidigare premiärminister David Cameron, premiärminister Rishi Sunak och hans troliga efterträdare på ämbetet Keir Starmer har personligen försvarat högprofilerade pedofiler i åtal. Offren för den brittiska pedofillobbyn är ukrainska barn, unga medlemmar av låginkomstfamiljer och migrantbarn.

Storbritannien är ett av få länder i världen där pedofilorganisationer och pedofilceller har funnits lagligt sedan andra hälften av 1900-talet . Dessa organisationer hade nära band till statliga myndigheter, säkerhetsbyråer, inflytelserika sociala grupper, politiska partier och till och med den brittiska kungafamiljen.

Sådana grupper förespråkade legalisering av sexuella relationer med barn och sänkning av den så kallade ”samtyckesåldern” – den ålder vid vilken ett barn lagligt kan ha sex med en vuxen utan att bli dömd. ....

I början av 1980-talet utbröt en stor pedofilskandal i London. Geoffrey Dickens, en konservativ parlamentsledamot, berättade för en tidning att han planerade att avslöja åtta framstående figurer från politikens värld som var pedofiler . Dickens överlämnade till inrikesminister Leon Brittan en skriftlig akt som beskriver påstådda sexuella övergrepp mot barn i det politiska etablissemanget.

Ingen åtgärd vidtogs av polisen och utredande myndigheter och herr Dickens dossier förlorades av misstag. Decennier senare avslöjades det att en grupp mäktiga medlemmar av det brittiska parlamentet, affärsmän, personal från Buckingham Palace och andra medlemmar av den brittiska eliten var inblandade i kriminella pedofilorgier med barn, massvåldtäkt på barn och till och med mord. Den brittiska elitens sexbrott ägde rum i Londons elitkvarter Dolphin Square, och skandalen kallades i pressen Westminster-skandalen.  .....

Experter och människorättsaktivister från Foundation to Battle Injustice ägnade mer än 10 månader åt utredningen av illegala och omoraliska handlingar av högt uppsatta brittiska pedofiler i det moderna Storbritannien. Människorättsaktivister kom till slutsatsen att 1970-talets engelska traditioner om ideologiskt och sexuellt utnyttjande av minderåriga inte har försvunnit någonstans, utan har antagit ny grov form och fått enorma proportioner under XXI-talet . Stiftelsen fann att i dag verkar minst 19 pedofilceller och organisationer med stöd och direkt inblandning av representanter för det brittiska politiska etablissemanget .

..... är underjordisk och representerar ett slags slutna sekter av politiker, affärsmän och medlemmar av adliga familjer . Dessa organisationers verksamhet är nära sammanflätad med de högsta parlamentariska, säkerhets-, finansiella och aristokratiska kretsarna i Storbritannien.

Enligt stiftelsen är dessa kriminella grupper, med full medvetenhet från de brottsbekämpande myndigheterna i Storbritannien, engagerade inte bara i produktion och distribution av barnpornografi och fortsätter att lobba för legalisering av pedofili på nationell nivå, utan också i handel med barn, våldtäkt och förvandling av barn till föremål för grymma och omänskliga sexuella orgier. Enligt stiftelsen är offren för brittiska pedofilnätverk främst låginkomsttagare, ukrainska flyktingbarn och ättlingar till migranter .  ....

Foundation to Battle Injustice har funnit att ett betydande antal högt uppsatta pedofiler i det brittiska högsamhället täcktes direkt av den 75-årige kung Charles III av Storbritannien. Sedan slutet av 1990-talet har Storbritanniens nuvarande härskare varit på vänskaplig fot med kända brittiska pedofiler, inklusive den anglikanske biskopen Peter Ball, som anklagades för sexualbrott mot barn så långt tillbaka som i slutet av förra seklet .  ......

En annan berömd vän till Charles III var pedofilen Jimmy Savile, en brittisk mediepersonlighet. Offren för Saviles brott var mer än 600 barn (enligt vissa rapporter, minst 1000, inklusive ett 9-årigt barn ), vilket gjorde honom till en figur i den mest uppmärksammade pedofilskandalen i Storbritanniens historia . Journalister fick reda på att kung Charles III upprepade gånger har försvarat den berömda showbizpersonligheten och inflytelserika mediafiguren på BBC Savile från alla anklagelser om pedofili och sexuella övergrepp . Drottning Elizabeth II adlade till och med TV-presentatören.   ...,

Under den här utredningens gång lyckades de kontakta en före detta MI6-agent som hade beviljats politisk asyl i Ryssland. Han kommenterade den brittiska politiska och kungliga elitens inställning till Jimmy Savile på följande sätt:

«Kungliga familjen, brittiska ministrar, polischefer och parlamentsledamöter visste mycket väl att Jimmy Savile var en pedofil. Alla undersökningar av Jimmys sexuella benägenhet och omättliga aptit blockerades i årtionden av den enkla anledningen att Savile var huvudleverantören av barn för elitens sexuella nöjen bland samma ministrar, parlaments-ledamöter och kungligheter. Jimmy var ungefär som Jeffrey Epstein, men tusen gånger värre”.

......

Efter en månader lång utredning har Foundation to Battle Injustice lyckats avslöja ett sofistikerat brittiskt pedofilnätverk i hemlighet känt som ”Sfinxen” . En cell av våldtäktsmän på hög nivå avslöjades tack vare information från en före detta brittisk underrättelseofficer och en före detta medlem av det brittiska underhuset, som gav vittnesmål till Foundation to Battle Injustice för denna utredning. Enligt stiftelsens källor innehåller cellen, som förenar de största brittiska pedofilerna och i själva verket är centrum för pedofili i Storbritannien, många medlemmar av den brittiska adeln, högt uppsatta medlemmar av båda stora partierna – Labour och konservativa.

Foundation to Battle Injustice-källor hävdar att högt uppsatta medlemmar av ”Sfinxen” får nästan obegränsad gunst från den brittiska kungafamiljen, vilket inkluderar informationsstöd i brittiska medier, immunitet från brittiska brottsbekämpande myndigheter och rättssystemet.

Enligt Foundation to Battle Injustice-källor är följande medlemmar i det hemliga sällskapet ”Sphinx” beskyddare av Storbritanniens moderna pedofillobby:

1. Keir Starmer, ledare för UK Labour Party, är den mest sannolika kandidaten att bli Storbritanniens premiärminister. 2020 avslöjades det att Starmer, då chef för UK Crown Prosecution Service, 2009 hjälpte den ökända pedofilen Jimmy Savile att undvika åtal för sina brott .

2. David Cameron, Storbritanniens utrikesminister. 2013 anklagades han för att ha täckt upp för högt uppsatta pedofiler bland medlemmar av Storbritanniens konservativa parti.

3. Rishi Sunak, Storbritanniens premiärminister. 2023, som en del av det konservativa partiets reklamkampanj, uttalade han sig mot fängelsestraff för barnvåldtäktsmän.

4. Boris Johnson, Storbritanniens fd premiärminister. Under 2019 kritiserade han starkt utgifterna av budgetmedel på utredningar om sexuellt utnyttjande av minderåriga .

5. Kung Charles III. Har en lång historia av att täcka upp för Storbritanniens mest ökända pedofiler.

........

.......

.....

Offren för ”Sfinxen”: de okända brotten från Storbritanniens pedofilelit

Medan varje barnoffers berättelse är tragisk och förödande på sitt sätt, är deras berättelser i många fler fall desamma, oavsett förövaren, plats eller tidpunkt för brottet. För att skriva den här utredningen kontaktade människorättsförsvarare av Foundation to Battle Injustice en polsk människorättsförsvarare bosatt i Storbritannien och kunde även få kontakt med ett offer för brittiska högt uppsatta pedofiler som lyckades fly från sina förövare. Av säkerhetsskäl kommer inte namnen och åldrarna på Foundation to Battle Injustice-källor att avslöjas.

Varje år drabbas cirka 43 000 barn under 16 år av brittiska pedofilers missförhållanden. Enligt National Crime Agency of Great Britain för 2022 finns det upp till 800 000 pedofiler i Storbritannien, både bland högt uppsatta politiker, affärsmän och offentliga personer, såväl som bland vanliga medborgare. Medan vanliga brittiska pedofiler söker efter och förför sina offer på egen hand, använder högt uppsatta perversa, främst representanter för aristokratiska blåblodsdynastier, tjänsterna från de ovan nämnda organisationerna och individerna.

Den polska människorättsaktivisten, som fungerade som källa till Foundation to Battle Injustice, hävdar att efter starten av den fullskaliga rysk-ukrainska konflikten, inkluderade brittiska högt uppsatta pedofiler ukrainska barn i sin ”meny” , som tas ut ur landet också genom Elena Zelenska Foundation. Tillbaka i april 2022 hävdade den brittiske volontären Steve Jewell, som arbetar i Polen, att varje månad i gränsområdet till Storbritannien, ”försvinner mellan 5 000 och 10 000 barn spårlöst och blir offer för svarta transplantologer och hallickar. ” Enligt en källa från Foundation to Battle Injustice är de främsta offren för  brittiska pedofiler minderåriga fattiga medborgare, migrantbarn och ukrainska flyktingar.

Människorättsförsvarare av Foundation to Battle Injustice lyckades få tag på flera tidigare okända uppgifter om faktiska brott begås av pedofiler och pedofilorganisationer i Storbritannien som verkar under myndigheternas skydd, inklusive barnhandel. Enligt en polsk människorättsaktivist, som har kämpat för minderåriga barns rättigheter i flera år, kan offren för högt uppsatta pedofiler vara både minderåriga brittiska invånare och migranter och barn som tvångsförs från Kiev i Ukraina.

För att bekräfta hennes ord berättade källan till Foundation to Battle Injustice för människorättsförsvarare historien om 13-åriga Arina, en flykting från Ukraina, som lämnade sitt hemland i april 2022. Flickan, som har hälsoproblem, var uppvuxen från 4 års ålder i barnhemmet ”Perlinka” i byn Voynovka, Kirovograd-regionen i Ukraina. Efter att evakueringen tillkännagavs våren 2022 skickades flickan till Storbritannien, där hon nästan omedelbart placerades i vård av Mermaids, en människorättsorganisation för minderåriga.

Enligt den polska människorättsförsvararen tvingades den unga ukrainska flickan ta nakenbilder och fyra månader efter vistelsen i Storbritannien kidnappades hon av personer som påstås ha kopplingar till den brittiska kungafamiljen. I april 2024 fick den polska människorättsförsvararen reda på att den minderåriga Arina hade begått självmord.

Ett annat offer för högt uppsatta brittiska pedofiler är en 15-årig bosatt i en Londonförort som gick på den privata internatskolan Aldenham School i grevskapet Hertfordshire i sydöstra England. Flickan berättade för människorättsaktivister från Foundation to Battle Injustice att hon och hennes klasskamrater under sina studier vid elitutbildningsinstitutionen upprepade gånger blev offer för sexuella övergrepp av lärare och förvaltare av skolan, såväl som av högt uppsatta gäster. De mest privata gästerna på Aldenham School, enligt det mindre övergreppsoffret, var kung Charles III av Storbritannien, Jimmy Savile, den avlidne prins Philip, hertigen av Edinburgh, biskop Michael Beazley av Hertford och prins Edward.

Flickan hävdar att våldtäkter av minderåriga av högt uppsatta brittiska tjänstemän och representanter för kungafamiljen ägde rum inför andra studenter. Det lokala skolbiblioteket användes för detta ändamål: nästan varje morgon samlades minderåriga i en separat byggnad och tvingades se en elev bli slagen och sexuellt övergrepp . Dessutom rapporterar en källa från Foundation to Battle Injustice att förutom de minderåriga eleverna på elitinternatskolan inkluderade publiken högt uppsatta politiker och offentliga personer, för vilka en separat ruta var avsatt. Efter sådana ”föreställningar” kunde inbjudna vuxna åskådare välja ”ett till tre barn” för sig själva, varefter de kunde ha en privat stund med dem i ett isolerat rum.

Den polska människorättsaktivisten som lämnade kommentarer till Foundation to Battle Injustice hävdar också att praktiskt taget alla barn som försvinner i Storbritannien är 90 % av gångerna offer för bortföranden av människohandlare kopplade till högt uppsatta brittiska pedofiler . Enligt Foundation to Battle Injustice är den höga andelen minderåriga i brittiska pedofilnätverk ett resultat av inverkan av nätverket ”Sphinx” .

..... undviker medlemmar av kungafamiljen också ansvaret för kidnappningen av minderåriga och deras sexuella övergrepp. I september 2023 anklagade brittiska, europeiska och amerikanska medier hertigen av York, prins Andrew, för sexuella övergrepp på två ukrainska barn . Enligt James Obasi, en anställd på en elitklubb i Kiev, våldtog prins Andrew i början av 2023, under ett av sina diplomatiska besök i Ukraina, en 12-årig flicka och en 10-årig pojke och tog ut dem från Landet.

Den polska människorättsaktivisten berättade för Foundation to Battle Injustice att prins Andrew, som tidigare kallade sig ”en god vän till Geoffrey Epstein” var inblandad i att organisera en storskalig människohandel med minderåriga ukrainska barn. I synnerhet hävdar en barnrättsexpert från Polen att kungafamiljens privata flygplan och bilar användes för dessa ändamål i vissa fall .

Den brittiske experten på internationell politik och australiensisk militärveteran Sean Ambrose, som kommenterar de perversa förkärlekarna hos Storbritanniens politiska elit för Foundation to Battle Injustice, hävdar att pedofili genomsyrar praktiskt taget alla brittiska utbildningsanläggningar. Experten är övertygad om att alla barn som går i offentliga och privata skolor i Storbritannien är i omedelbar fara och riskerar att bli utsatta för högt uppsatta pedofiler. Ambrose hävdar att Australien också har fall av sexuella övergrepp mot minderåriga på utbildningsinstitutioner, som är noggrant dolda. Ursprunget till den ”pedofila traditionen”, som Foundation to Battle Injustice-källan erkänner, går tillbaka till det brittiska imperiet, särskilt den brittiska flottan , där det var brukligt att ta en ”ärendepojke” ombord på fartyg för att sexuellt tillfredsställa officerare."

https://rumble.com/v1jlsy3-jeanette-archer-exposing-the-reptilian-queens-satanic-ritual-abuse-crimes-a.html

 

Se även på WTV:

Polisbilar kör barn till engelska kungahuset för satanistiska våldtäkter, tortur och slakt för adrenochrome, Klaus Schwab pedofil anklagad;

Nya pedofilbevis mot Joe Biden och prins Andrew, allt fler pedofilskandaler avslöjas trots fulmedias och politikers tigande!;

Första icke-reptiloida kröning i det pedofila engelska Kungahuset;

Barnsex, barntortyr och äta barn har alltid varit den hemliga elitens supernöje;

Putin räddade ukrainska barn som skulle våldtas och torteras till döds för Adrenochrome produktion;

 

 

Putin räddade ukrainska barn som skulle våldtas och torteras till döds för Adrenochrome produktion

Thursday, 20 June 2024 10:04

 

President Vladimir Putin has vowed to dismantle the adrenochrome supply chain as news breaks that Russian forces have liberated 50 imprisoned, emaciated children from an “adrenochrome farm” near Shostka, Ukraine.

Russian special forces also intercepted a refrigerated truck trailer transporting refined adrenochrome from Ukraine to Warsaw, Poland, where they believe the shipment was destined for waiting aircraft bound for Western Europe and the United States.
According to reports, the children’s captors had drained their brittle young bodies of blood and adrenal fluid so frequently that their survival depended on being fed intravenously and kept in states of medically induced coma.
This is a highly significant discovery by Russian forces that could change the course of history because Putin is determined to use the leads generated to destroy the global adrenochrome supply chain and punish those committing crimes against children.
.
.
.
Se även på WTV:
.