HAARP=Massförstörelsevapen=Jordbävningsmaskin

2012-03-07 23:35

White TV kommer nu till ettårsdagen av katastrofen i Fukushima, Japan, den 11 mars 2011, att publicera en rad inslag, som bevisar att HAARP utlöste tsunamin med flit. Vilket fruktansvärd massmord!

Det var inte det första massmordet. Jag läste i en tysk sakbok från Jan van Helsing (das eine million euro buch) i början av 2010 för första gången om den kanadensiske journalisten Benjamin Fulford, som jobbade som korrespondent för världens största ekonomitidning Forbes i Japan. Han frågade 2007 Japans finansminister Heizo Takenaka, varför de lät USA bestämma över den japanska finanspolitiken. Ministern svarade, därför att USA har en jordbävningsmaskin. Den heter HAARP.

Se även White TV:s andra artiklar om HAARP: Jorden som Vapen, HAARP har Plasma-Kikarsikte och The Smoking Gun: HAARP Magnetometern samt NASA:s HAARP Tsunami bevis. Sverige och Norge med i HAARP, 10km djup indikerar HAARP, Ryska Väder-vapen, US-försvarsminister medger jordbävningsvapen, Hillary Clintons jordbävningsvapen besök i Tromsø, jordbävningsövning i Mexiko, Teslas vädermaskin, Tjernobyl orsakades av USA,