Viewing all articles in Practical conspiracies > 9/11

9/11 20 år av lögn, precis som med M/S Estonia massmordet

Saturday, 11 September 2021 17:08

När 9/11 hände för exakt 20 år sedan satt jag på mitt kontor i Stockholm och ca 15:15 ringde den tyska stjärnjournalisten Jutta Rabe och sade, Henning sätt på TV:n, USA startar tredje världskriget!

Bilderna från flygplanen visades hur de flög in i WTC 1+2. Och kommentatorn på CNN sade, att initierade källor pekar ut Osama Bin Laden. Då hade det inte ens gått en halvtimme sedan första flygplanet hade flugit in i det svenskbyggda tornet.

Då sade jag till Jutta, det är ju som med Estonia där statsministern Carl Bildt under första dygnet den 28 september 1994 gick ut med lögner att bugvisirets dåliga konstruktion medförde att visiret föll av och vatten på bildäck sänkte Estonia.

Hur kunde de veta det så fort utan utredning? Därför att massmördarna hade från början byggt in minst en falsk flagga och informerat journalister och politiker i förväg eller direkt när det hände vad de skulle säga.

De ständiga och genom Styrelsen för Psykologiskt försvar (del av Must) samordnade Estonia-lögn gjorde att jag startade White TV 2010, för att ha en egen mediakanal för min Estonia-forskning. Så kunde jag gå runt den ständiga censuren i svensk media. Sedan blev det många andra ämnen där sanningen förtrycks lika mycket. Därför döpte jag en av WTV:s huvudmenyer till Praktiska konspirationer för att slå emot CIA narrativet: Du är en konspirationsteoretiker! Nej, jag är en konspirationspraktiker då jag själv blivit utsatt för konspirationer i samband med den välorganiserade och mycket kriminella Estonia-mörkläggningen.

Under huvudmenyn blev det en undermeny M/S Estonia sänktes och en 9/11.

Se på gamla 9/11 inslag på WTV, där YouTube censurerat bort de flesta filmer:

Dr. Judy Wood: 911 gjordes med skalärvågsvapen, fri energi;

9/11 gjordes av Mossad och CIA med skalärvågsteknologi;

Bra 9/11 film för dumma journalister och politiker;

NSA had 9/11 foreknowledge;

Project for The New American Century wanted 911;

WTC 7 bombs witness;

 

Filmer där Mossad avslöjas ligga bakom 9/11:

 

https://youtu.be/kVKGRB3cygg


https://youtu.be/UITbE9HXJdg

 

Sebastian Comar Alm på Aftonbladet blåljuger om 911 och Covid-vacciner

Sunday, 01 August 2021 11:54

Idag visar AB återigen ett journalistiskt lågvattenmärke:

Hyllad PR-konsult eldar på svenska vaccinmotståndet

Skräpjournalisten Sebastian Comar Alm (hans ansikte utstrålar mycket negativ energi) väljer en totalt okänd och osäker vaccinmotståndare, webbdesignern och kommunikatören Andreas Sidkvist, för att svartmåla Covid-vaccin-kritiker och propagera för de mycket farliga och otestade Pfizer- och AstraZeneca-vacciner som för första gången innehåller mRNA som ändrar vår DNA. Alm väljer naturligtvis inte de riktigt farliga vaccinvarnare som World Freedom Alliance eller Bota Sverige där modiga och tunga läkare läser lusen av etablissemanget och alla de extremt dumma läkare (fångna av sin vänstra hjärnhalva) som gör reklam för vaccinera.

Sidkvist köper inte heller alla de feta 911-lögn. Alm skriver: "Andreas Sidkvist har tidigare engagerat sig i konspirationsteorier. Till exempel gällande terrorattackerna i USA den 11 september 2001, .... Enligt honom var det inte flygplanen som gjorde att tvillingtornen i New York rasade utan kontrollerade och planerade sprängningar, skrev han i ett inlägg år 2016. Teorier som avfärdats sedan många år tillbaka." Att detta är en grov lögn vet alla halvvägs bildade människor idag, se närmare alla bevis som WTV samlat under menyn Praktiska konspirationer, 911. Dessutom apar Alm efter CIA:s narrativ "konspirationsteorier", som är specialdesignat att smutskasta folk som blir farlig för det extremt kriminella etablissemanget, den djupa staten.

Detta inslag har censurerats bort av extremt kriminella Google!

På Duck Duck Go kommer inslaget som nr 3 i sökresultatet efter skräpjournalistens namn.

Läs även på ofria Fria Tider:

Aftonbladet hänger ut vaccinkritiker

Se även på WTV:

Konspiration mot saliv-antigentest bevisar att PCR-tester mot Covid-19 är farliga, slippa äckliga pinnor i näsan;

Förespråkare av Vaccinpass=vaccintvång är kriminella Mengele-medlöpare, människoförsök främjare;

Frisk småbarnsmor och sjuksköterska dödas av Covid"vaccinet". Låt er inte vaccineras!

 

 

Dr. Judy Wood: 911 gjordes med skalärvågsvapen, fri energi

Friday, 11 September 2020 16:41

Judy's investigation into 9/11 goes beyond just the towers and explores evidence that very few minds have even come across; which are listed below: - Cars “toasted”, melted, twisted, levitated, flipped upside down, abnormally peeled, and crumbled. - Steel columns twisted like jelly. - Windows with circular holes on just one glass panel. - A giant Hurricane Erin “coincidentally” being right beside New York City. - Earth’s magnetic field having sharp changes at each major 9/11 event. - Tritium being found without ionization radiation. Interestingly, almost all of the effects present on 9/11 have been replicated by the inventor John Hutchison, “Cold Fusion” discoverers Stanley Pons and Martin Fleischmann, and even natural phenomena such as tornadoes and hurricanes.

Se om kall fusion på WTC:

Kall fusion fungerar; samlar in neutrinos?

Nikola Tesla teknikens största snille någonsin;

9/11 gjordes av Mossad och CIA med skalärvågsteknologi;

Dr. Judy Wood's research indicates scalar weapons in 9/11;

Scalar Weapons on 9/11 ?

 

 

Inget flygplan i Pentagon på 9/11 medger US general Stubblebine

Wednesday, 10 October 2018 17:42

källa: https://voiceofpeopletoday.com/new-cnn-911-video-shows-no-plane-hit-the-pentagon/

De flesta bildade människor vet redan att den officiella förklaringen vad som hände den 11 september 2001 i New York och Washington/Pentagon är feta lögner, precis som med M/S Estonias våldsamma sänkning september 1994. Men trots detta borde i alla fall de semi-alternativa media i Sverige ha spridit denna viktiga intervju med generalmajor ret. Albert Stubblebine, som rakt ut erkänner att det inte var ett flyplan som skadade Pentagon på 9/11. Han satt som spindeln i nätet när det gällde 9/11 info.

 

 

Mordförsöket på Hillary Clinton december 2012 vållade 9/11 kollapsen 2016

Monday, 12 September 2016 19:53

Samtliga gammelmedia rapporterade igår att Hillary Clintons hälsa inte tillät henne att klara av hela minnesceremonin i New York för att hedra offren efter 9/11 för 15 år sedan. Det var dessutom länge sedan hon gav presskonferenser live. Clintons stab gick igår först ut med lögnen att det var för varmt för Hillary. Detta är nonsens, då det var bara 20 grader i New York. Vissa tyckte dessutom att kallblodiga reptiler behöver mer än 20 grader ....

Clintons doktor Lisa R. Bardack meddelade senare att hon drabbats dessutom av en lunginflammation. Föga troligt.

På bilden ovan ser vi hennes neurolog gå nära henne, den mörka killen. Kvinnan till vänster om henne känner hennes puls. Sedan kollapsar Hillary när hon skall sättas i bilen. Hon tappar t.o.m. en sko.

källa

Skönt att det den här gången inte var byggnader som kollapsade i New York utan bara Killary.

Alternativa media har sedan länge rapporterat om Hillarys bräckliga hälsa. Men inte varför.

Simon Parkes är en bra källa när det gäller Illuminaterna. Jag har själv fått den stora hedern att träffa honom personligen i april 2015 och blev mycket imponerad av honom. Enligt Simon utsattes Hillary Clinton för ett mordförsök av sin livvakt i början av december 2012 i Iran, som nästan lyckades. Se närmare White TV:s inslag om detta.

Vilka skador hon fick av attentatsförsöket är inte klarlagt, men hon är definitivt inte kapabel att bli USA:s näste president med en så dålig hälsa. Det sägs att Demokraterna skall ha ett extra möte om detta spörsmål snart. Hoppas att Obama förlänger sin ämbetsperiod med minst ett år till.

Här har vi hjälten, SEAL Team 4 Commanding Officer Job W. Price, som ville rädda världen från den ondaste presidentkandidaten USA någonsin haft: Killary Clinton. Tyvärr dog bara han.

I första filmen berättar Simon Parkes på min 1:09:00 om attentatet mot Hillary under en hemlig resa i Iran december 2012.

Liknande på White TV:

Second Hillary Clinton Assassination Attempt in Iran December 2012

Tre Clinton kritiker mystiskt döda inom en månad;

Hillary Clinton är kvinnors största fiende;

Hillary Clinton gav pengar och vapen till ISIS, som även "stulit" vapen från US-Army i Tyskland;

Clinton misstänks tagit mutor från Lukas Lundin (100 milj $) och LM Ericsson;

Hillary Clinton och Facebook konspirerade mot Bernie Sanders;

Hillary Clinton godkände Sarin-gas leveransen från Libyen till syriska rebeller enligt Seymour Hersh;