Vår kropp är en biologisk dator som arbetar med magnetiska skalärvågor

2015-09-19 20:25

källa

David Icke är dagens Jesus. Han tågar genom hela världen sedan 25 år tillbaka och öppnar människornas ögon på de riktigt viktiga frågorna i livet genom böcker, intervjuer och föreläsningar, man skulle kunna säga att även han predikar. Det har visat sig efter en kvarts sekel, att hans informationer alltid har varit korrekta, i den mån de gick att visa. Hans ämnen är ofta så svåra, att samtliga bevis har förintats av de mörka bakgrundskrafterna. Ingen har kunnat visa att Icke någonsin har ljugit. Han borde därför tas som förebild for gammelmedia som ljuger redan när de bara öppnar munnen.

Davis Icke var först med att kalla vår kropp en biodator, som används av den odödliga själen att samla erfarenheter på jorden. Därför är rasism så oerhört dum och primitiv. Man skall inte döma själens biodator utan själen själ och den har ingen hudfärg .....

Filmen är en del av David Ickes maratonföreläsningar på sex till åtta timmar och handlar också om matrix och vårt holografiska universum. Icke går inte in på den exakta fysiken som vår kropp använder. Då får vi vända oss till vår tids Nikola Tesla, fysikprofessorn Konstantin Meyl, som upptäckte den magnetiska skalärvågen och att det är just den som används i biologin för cellkommunikationen, där fri energi och information transporteras snabbare än ljuset. Även våra tankar reser med magnetiska skalärvågor. Därför kan vi laga vår biodator med tankarnas kraft. Och därför fungerar frekvensmedicin. Allt baserar på fysiken, vågläran med interferenser, resonans och stående vågor.

Plugga även biofysik på White TV:

Prof. Meyl detected DNA-Wave and Scalar Wave Biology;

Liv byggs med skalärvågor;

och om den största konspirationen:

Sterwart Swerdlow om mind control, Montauk och drako reptiler