Säpos rapport om operativa händelser ett hån och hot mot Sverige

Sunday, 22 March 2015 21:17

Säpos årsrapport för 2014 om operativa händelser publicerades i onsdags den 18 mars 2015. Ryssland målas ut som Sveriges största fiende och våldsbejakande islamism anses utgöra det allvarligaste hotet mot Sverige.

källa: rysk agent i Sverige, Almedalen 2014. Varför visar Säpo inte ansiktet? Därför då skulle en svensk spion i Ryssland uppvisas nästa dag där. Vilka stolligheter .....

Att en tredjedel av de ryska diplomaterna är spioner stämmer säkert. Så har det alltid varit sedan Sverige blev hemlig NATO-medlem i början av 1950-talet. Men minst lika många är spioner hos den amerikanska och israeliska ambassaden, vilket rapporten förtiger. Om USA vägrar Säpo besvara frågor och Israel med säkerhetstjänsten Mossad i spetsen nämns varken av de fega journalisthororna eller Säpo, därför att Mossad har gjort det så himla bekvämt för sig, att trycka dessa marionetter under sin direkta kontroll.

Varför inte fler ryska diplomater utvisas? Därför då skulle Ryssland av samma skäl utvisa massor med amerikanska och svenska diplomater. Tro inte att svenska diplomater, utrikeskorrespondenter och andra som skickas ut, inte jobbar för en västlig underrättelsetjänst. Så har det alltid varit.

Ingen verkar ha kritiserat Säpo rapporten. Alla piskar gladeligen upp stämningen mot Ryssland, vilket främjar risken för det tredje världskriget som de negativa krafterna i USA och Israel så gärna vill ha. Och detta är en enormt stor säkerhetsrisk även för lilla Sverige. Det är nämligen långt ifrån säkert om Sverige igen skulle lyckas att hålla sig utanför ett världskrig, som då skulle börja i Syrien eller Ukraina, som fått så mycket stöd av Sverige (Bildt och Löfven).

Är det en slump att Skräpo kommer med en skräprapport och samma dag äger ett massaker rum i Hisingen, där Mossad misstänks?

Därför att Säpo alltid har skyddat Mossads brott i Sverige, har Anna Lindh kunnat mördas obehindrat, har massakern i Knutby kunnat äga rum och har Palmemordet aldrig uppklarats.

Sveriges största fiende är Mossad i första hand, CIA/NSA i andra, MI6 i tredje och först på fjärde plats kommer den ryska utrikesspionagetjänsten SWR (Slushba Vneishnei Rasvedki). KGB:s efterföljare FSB (Federalnaia Slushba Bezopasnosti)) är huvudsakligen ansvarig för det ryska inrikesspionaget.

Den enda ryska underrättelsetjänsten som fick behålla sitt namn efter Sovets fall är den militära, GRU (Glavnoie Rasvedyvatelnoie Upravlenie), som naturligtvis också härjar i Sverige.

Det största utländska hotet mot Sverige är dock inte agentverksamheten i sig utan mind control teknologin, och här tiger Säpo-rapporterna jämt. Den har tidigare varit under kontrollen av den svenska militären (FOI) men någon gång efter massmordet på M/S Estonia har den kidnappats av Mossad och sedan dess förstörs Sverige systematiskt genom påtvingat massinvandring, sönderslagen polis- och åklagarväsende och begravningen av det svenska försvaret, något som Säpo varken påtalat eller förhindrat. Den enda fördelen med Ukrainakrisen är att försvaret nu skall väckas till liv igen. Men det behövs betydligt fler pengar till det än som hittills lovats. Att ge pengar till Ukraina och den syriska oppositionen (= ISIS) så att de kan rusta upp är inte bara förräderi mot det svenska försvaret utan även en enorm säkerhetsrisk för Sverige. Här tiger Säpo naturligtvis också.

Att säga att våldsbejakande islamism utgör det allvarligaste hotet mot Sverige är ytligt betraktat inte helt fel. Men Säpo borde ju tillägga de talrika bevis att den islamiska staten IS har byggts upp av Mossad och CIA för att splittra Israels fiender (den s.k. Yinon-planen från 1982) och främja USA:s mellanösternpolitik.

Säpo-rapporten borde även utpeka svenska gammelmedia som en säkerhetsrisk, då de ständigt krigshetsar med lögn mot Syrien och Ryssland, vilket kan leda till tredje världskriget. Dessutom är många ledande svenska journalister agenter för främmande makt.

Genom de prioriteringar som Säpo gjort i sin senaste rapport stämplar säkerhetspolisen sig själv som en stor säkerhetsrisk för Sverige. De deltar nämligen i krigshetsen för tredje världskriget! Så blir det när man låter sig kontrolleras av Mossad!

Spionforska på White TV även här: Har SÄPO Cats Falcks blod på sina händer?;

Gestapo-Säpo hjälpte mörda den svenska C-byrå spionen Jane Horney;

Spionhot mot Sverige genom okontrollerad invandring: diversionsförband;

SÄPO censurerar Google;

SÄPO censurerar SVT, TV4 + Expressen;

SÄPO:s Hans-Erik Sjöholm mind controled och Ask är rädd för SKRÄPO;

SÄPO misstänks ligga bakom upploppen i Husby och andra orter;

Regeringen ger mördarregimen i Ukraina pengar för att köpa vapen;

Israel hjälper ISIS igen genom att bomba Syrien för sjätte gången;

Camilla Kvartoft sviker kvinnor. SVT och övriga gammelmedia ger support till ISIS;

ISIS kontrollerat av USA och Israel, precis som Al-Quaida;

USA och Israel har aldrig släppt makten över Irak;

Staffan Heimerson krigshetsare och medansvarig för gasattackerna i Syrien;

Media krigshetsar som aldrig förr i Ukraina kriget;

DN, Aftonbladet och politiker som Bildt medansvariga för Kalla krigets utbrott;

Sverige hemlig Nato-medlem;

 

You must be logged in to comment.