En säkerhetspolis inblandat i skottdramat på Hisingen?

Saturday, 21 March 2015 23:44

Ingen journalist har satt närmare fokus på alla de märkliga omständigheterna omkring Aftonbladets tips den 20 mars 2015, att två poliser från narkotikaspan har suttit i en lägenhet mycket nära restaurangen på Vårväderstorget i Göteborg, där ett skottdrama ägde rum i onsdags kväll:

"Två av varandra oberoende källor bekräftar Aftonbladets uppgifter.

– Det fanns flera civila patruller i området och span såg det som skedde på utsidan. Uniformerad personal var väldigt snabbt på plats, säger en poliskälla.

– Span ska ha sagt "har polisen här en insats som vi inte vet om?". Sedan small det.

Narkotikaspanarna såg gärningsmännen gå in på krogen, de såg bilen och det som hände på utsidan.

En annan källa Aftonbladet varit i kontakt med uppger samma sak, hur spanarna för ett ögonblick blev lurade på grund av att den ene gärningsmannen bar polisväst.

....

Enligt vad Aftonbladet erfar hade inte spanarna på plats tillräckliga resurser för att själva gå in och stoppa skjutningen.

Officiellt vill polisen inte kommentera Aftonbladets uppgifter om att spanare befunnit sig på platsen.

– Det är ingen uppgift som jag kan eller bör kommentera av taktiska skäl, säger Björ Blixter, presstalesman på Göteborgspolisen."

Expressens inslag om detta med rubriken

Uppgift: Det satt civila spanare på adressen

går knappt att hitta på Google:

"En källa säger till GT att polisen under lång tid ska ha bedrivit spaning mot den aktuella krogen.

– Mitt emot krogen har man filmat och registrerat droghandel och personer som rört sig på krogen.

Det har förekommit uppgifter om att en eller flera av gärningsmännen ska ha haft på sig polisvästar och detta kan, enligt Aftonbladet, ha gjort att spanarna blev lurade. Men eftersom polisens spanare kunde dokumentera det som skedde på utsidan ska det nu finnas goda förutsättningar för att gripa gärningsmännen.

En källa säger till GT att en patrull var på plats bara någon minut efter skjutningen och att de missade gärningsmännen med bara sekunder.

Kunde inte ingripa

Enligt Aftonbladet hade spanarna på plats inte tillräckliga resurser för att själva gå in och stoppa skjutningen.

Polisen presstalesperson Christer Fuxborg har inte information om att det ska ha förekommit span på adressen.

– Jag har inte de uppgifterna. Men vi får inte reda på allt när det gäller spaningsuppdrag och jag kan inte svära till 100 procent på att det inte stämmer. Det enda jag kan säga är att jag inte har någon information om att vi ska ha haft spaning där.

"Polisen var på plats väldigt snabbt"

Christer Fuxborg säger att om poliser hade varit på plats vid skjutningen så borde det första larmet i så fall ha kommit från poliserna.

– Och så var inte fallet, utan det ska ha kommit från krogen, om jag minns rätt, säger han och fortsätter:

– Men polisen var på plats väldigt snabbt, så mycket kan jag säga. Men det kan ha med andra anledningar att göra som att vi haft mycket poliser i det här området, delvis på grund av narkotikaaffärer." (fet och färg från White TV)

1. Det är mycket märkligt att AB får den här brisanta informationen från två olika källor inom polisen. Detta betyder att källorna är mycket irriterade över vad som har hänt.

2. De två poliser från knarkspan har uppenbarligen inte larmat polisen, utan folk från krogen.

3. Knarkspanpoliserna har inte ingripit trots att massakern tog litet längre tid: "Enligt Aftonbladet kom mördarna till restaurangen på torget och sköt ihjäl 25-åringen. Sedan avvek de från området. Efter en stund ska de ha kommit tillbaka och skjutit ihjäl den 20-årige Petar Petrovic. Polisens teori är, enligt tidningen, att han blivit ett obekvämt vittne som sett för mycket av händelseförloppet. Därför sköts han till döds." skriver GT. Knarkpoliserna kunde åtminstone gått ner och skjutit på gärningsmännen från säkra gömmor med sina pistoler, om bara för att distrahera dem. De kunde ha skrikit att polisen var där. Detta hade kanske räddat 20-årige Petar Petrovics liv.

4. Ingen internutredning mot knarkpoliserna har inletts.

5. Det är mycket ovanligt att kriminella gäng skjuter vilt omkring sig för att döda oskyldiga. Även dessa gäng har en viss moral.

6. Vid gängdubbelmordet i Södertälje 2010 kom ingen statsminister på besök.

Minns ni mordet på syndikalisten Björn Söderberg den 12 oktober 1999? Mördaren, nazisten Hampus Hellekamp, var under ständig Säpo-bevakning men Säpo förhindrade inte mordet:

"Klockan är 20.35 den 12 oktober 1999 och Säpo avbryter sin spaning för dagen. I två veckors tid har de bedrivit spaning mot Hampus Hellekant. Den här dagen, liksom en gång tidigare, har Hellekant och två vänner kört en vit Volvo till Sätra i södra Stockholm, och där parkerat i ett bostadsområde. Säkerhetspolisen har ingen aning om varför de tre nynazisterna väljer att åka dit, ingen av dem har anknytning till någon adress i området. Spanarna åker hem.

Klockan 20:57 når larmet polisen. Grannarna har hört skottlossning i sin trappuppgång på Lövsätragränd. Poliser är på platsen inom några minuter och finner Björn Söderberg död vid sin dörr. Gärningsmännen har försvunnit från platsen." skriver arbetaren.se (fet och färg från White TV)

I Söderbergmordet är de ganska uppenbart att Säpo hade kunnat förhindra det. De kunde åtmintone tagit Hellekamps pistol, en 22-kalibriga Unique DES69.

källa

Vi vet från den tyske socialdemokratiske politikern och experten på säkerhetstjänsterna Andreas von Bülow, att Mossad kontrollerar alla högerextremister i Europa. I Sverige kontrollerar Mossad Säpo och ofria Fria Tider, som inte heller satt fokus på knarkpolisens märkliga beteende.

Vi vet att andra skottdrama, där gärningsmännen skjutit vilt omkring sig, ofta i skolmassakrer, varit utlösta med mind control. Den avlidne Dr. Rauni Kilde, som satt i styrelsen för anti mind control föreningen EUCAH, påpekade med all rätt att även skjutningen i Norge genom Anders Behring Breivik var en Mossad mind control operation, för att straffa de norska unga socialdemokraterna, att de dristat sig att uppmana till bojkott mot Israel och att Norge ville dra sig tillbaka från Libyenkriget 2011.

Attentaten i Paris nyligen mot Charlie Hebdo var med stor sannolikhet också en hälsning från Mossad och CIA, att Hollande skulle sluta att gulla med Vladimir Putin. Den 6 december 2014 besökte Hollande Putin utan att det var planerat. Mossad brukar dela ut sådana dolda budskap. Mordet på Anna Lindh var också ett.

Det är därför fullt tänkbart att massakern i Göteborg var en Mossadaktion med säkerhetspolisens stöd för att straffa Sverige att Margot Wallström erkänt Palestina som stat och givit dem en ambassad och mycket pengar. Var det därför Stefan Löfven åkte till Göteborg?

Gärningsmännen kan ha varit under mind control som Mossad styr i Sverige. Placerades det flera hjärntvättade poliser runtomkring så att operationen i Hisingen skulle gå som planerat, precis som i Norge, när Breivik slog till? Fattas bara att en polisövning med samma ämne hade ägt rum också.

Ropet efter skärpta vapenlagar publicerades direkt efter dödskjutningarna i Göteborg. Sådana krav kommer alltid efter en mind control massaker.

Sedan utredningen om Palmemordet vet vi att Mossad sedan dess kontrollerat den svenska polisen, i synnerhet Säpo. När polisen beter sig konstigt, typ spanar på ett blodbad utan att ingripa, då skall strålkastarna riktas mot Mossad, Sveriges största fiende.

Granska Mossad på White TV: Norsk polis och Anders Breivik mind controlled;

Sveriges fiende Mossad bakom IS;

Paris Charlie Hebdo shooting typical mind control operation;