Staffan Heimerson krigshetsare och medansvarig för gasattackerna i Syrien

Saturday, 07 September 2013 18:56

Ikväll skriver Staffan Heimerson i en krönika på Aftonbladet: Det straffar sig att inte straffa i tid. "...Det finns skäl till skärpning. Låt Assad slippa straff denna gång för sin brottsliga gärning och han tar det som ett klartecken från det knäsvaga Amerika och det irrelevanta Europa: ”Det är bara att köra på - och du är i alla fall bättre än ­al-Qaida.”...." Hela krönikan hetsar till krig mot Syrien.

Ingen har hittills kunnat komma med juridiskt hållbara bevis att Assad låg bakom giftgasmassakern utanför Damaskus den 21 aug 2013. Ingen! USA:s tunna pamflett är bara påståenden utan konkreta fakta. Inga bevis att de raketer som påstås komma från Assad också bar på kemiska stridsspetsar. Ingen kemisk analys av gasen. Samma tomma ord som 10 år innan där alla ylade att Irak skulle ha massförstörelsevapen.

Under Kubakrisen 1962 kunde Kennedy presentera konkreta bevis inför FN och allmänheten. Detta hjälpte att Ryssland backade och världsfreden räddades.

Det kryllar däremot av bevis att motsidan, de av Sverige finansierade yrkeskriminella från andra länder än Syrien, innehar kemiska vapen, har blivit tränat av USA för deras användning och använt dem tidigare. Staffan Heimerson borde känna till att t.o.m. FN:s Carla del Ponte utpekade rebellerna i Syrien för kemiska vapenbrott, att turkisk polis grep rebeller med saringas och att hackers hittade planer att starta en falskflaggad gasattack mot Assadregimen.

källa

Genom att sprida lögn om Assads skuld, genom att inte tidigare ha rapporterat ärligt om läget i Syrien och genom att underlåta att kritisera sina "journalist"kollegor gör sig Staffan Heimerson medskyldig till alla vidriga och bestialiska brott i Syrien. Hade vi haft ärliga journalister, hade dessa muslimska yrkesbrottslingar som Al-CIAda och Al-Nusra aldrig fått pengar av USA, England, Frankrike, Qatar, Saudi-Arabien och många andra ädla västländer. Utan deras finansiering hade de inte kunnat invadera Syrien och då hade ingen dött i Syrien och ingen behövt fly. Innan den USA och Israel-ledda imperialistiska aggressionen mot det fredliga Syrien härskade i landet en bra samlevnad mellan olika religioner, trots att Syrien är en diktatur, vilket naturligtvis är mycket negativ.

Att jämföra Hitler med Assad är lika fel som att jämföra Staffan Heimerson med propagandaexperten och krigshetsaren Goebbels.

Vi ca minut 11.15 börjar intervjun handla direkt om Syrien. Ben Swann har rätt: första gången i historien utgör alternativa media, som White TV t.ex., en motvikt till krigshetsen av de etablerade media. Hoppas att detta bidrar till världsfreden.

Se även på White TV: Tyska parlamentet inte övertygat om Assads skuld för giftgasattacken;

Massor med bevis att rebellerna och inte Assad massmördade med gas;

Efter Västs massakrer i Syrien skall nu fejkade spelas inTurkisk parlamentsledamot anklagar USA/CIA for terrorattacker i SyrienVästvärlden misstänks ligga bakom massakrerna i Syrien;BBC ljög om Syriens skuld i Huladen äkta syriska oppositionen använder inte våld, Syriens kemiska vapenhot ren lögn; Bevis att USA, England och Saudi Arabien ligger bakom syriska massakrer (Hula);Syriensolidaritet synar SVT:s systematiska Syrien lögner; Ordvalet inbördeskrig i Syrien ger stöd åt de superbrottsliga inkräktarna; Nya bevis att Turkiet bombade i Reyhanli, övervakningskameror avstängda;Israelisk jeep hittat hos Syrien hos FSA; Turkiska hackers: Turkiet kände till Reyhanli attacken i förväg men ingrep ej; DN och Aftonbladet är krigshetsare; USA tränar syriska rebeller hantera kemiska vapen; Sverige och SVT medansvariga för nya massaker på kurder i Syrien; Gasattack i Syrien naturligtvis gjort av FSA/västterrorister;

Varför attackerar USA inte FSA/al Nusra-terroristerna, som tidigare bevisligen använt giftgas i Syrien?;

Mordvideon är inget för barn! Källa: http://www.liveleak.com/view?i=8c5_1341520088

Den här människoslaktvideon inte heller! Klicka här.

 

You must be logged in to comment.