Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > No free medium in Sweden

Kalifornien- och Oregon-bränderna anlagda för att hjälpa Joe Biden med Greta-klimatlögn

Wednesday, 16 September 2020 09:34

 

https://filmdaily.co/news/california-wildfires-arson-rumors/

Nya Dagbladets nyhetschef Isac Boman är deras bäste journalist:

"I flera bekräftade fall handlar det nämligen om anlagda mordbränder. Sedan mitten på augusti har ett flertal personer gripits för att ha satt eld på naturen i området.

Den 19 augusti arresterades en latinamerikansk man från Fresno för att ha satt eld på motsvarande 2500 hektar mark i Los Padres National Forest. Mannen är också misstänkt för att ha odlat cannabis illegalt i området. Ytterligare en man med ett spanskklingande namn lämnade in sig själv till polisen och erkände att han startat en omfattande brand i mitten av augusti i Azuza, Kalifornien – en brand som på tre dagar spred sig 4300 hektar och skapade stor ödeläggelse.

Även i grannstaten Oregon har mordbrännare anlagt omfattande bränder som snabbt spritt sig bortom all kontroll. I åtminstone ett fall handlar det om en gärningsman som tidigare dömts för att ha anlagt bränder.

Ett flertal ytterligare fall av anlagda bränder på den amerikanska västkusten bekräftas främst i amerikanska lokaltidningar i samband med att vittnen trädit fram eller att misstänkta gärningspersoner har gripits. I konventionell svensk och internationell press har mordbrännarnas inblandning dock fått mycket lite utrymme och stort fokus har istället lagts på förklaringar som relaterar till klimatförändringar och att det är dessa som orsakat bränderna."

https://nyadagbladet.se/utrikes/mordbrannare-bakom-brander-i-kalifornien/

WTV hade fått kännedom om samma sak via tyska alternativmedia. Mönstret är tydligt. Joe Biden är chancelös mot Donald Trump och då måste Demokraterna med hjälp av Deep State skicka chaos i städerna med BLM och tända på skogen för att skylla på klimatuppvärmning så att Biden kan sprida sina Greta-klimatlögn i sista hoppet om att kunna vinna valet.

https://www.oregonlive.com/portland/2020/09/man-arrested-twice-in-12-hour-span-for-starting-fires-near-i-205.html

https://www.foxnews.com/us/arrest-four-possible-arson-west-coast

 

 

UAE, Bahrain, Israel "freds"avtal negativ mot Palestina, kan trigga kapprustning

Tuesday, 15 September 2020 23:07

https://youtu.be/WKz6Ql2K3bQ

bds

https://www.algemeiner.com/2020/09/15/top-muslim-american-group-protests-against-signing-of-peace-agreement-between-israel-uae-and-bahrain/

"This is not a peace agreement but rather an accord to join forces to suppress struggles for freedom." skriver:

https://www.nbcnews.com/think/opinion/trump-peace-deals-israel-uae-bahrain-are-shams-they-boost-ncna1240085

"Saeb Erekat, the secretary-general of the executive committee of the Palestine Liberation Organization, said, “The Bahraini, Israeli, American agreement to normalize relations is now part of a bigger package in the region. It is not about peace, it is not about relations between countries. It is a military alliance being created in the region led by Israel.” I don’t always agree with Erekat, but in this case, his analysis is on the mark.

The military alliance Erekat refers to is primarily about confronting Iran, which remains at the top of Trump’s failing foreign policy agenda. For both Israel and the Gulf monarchies, the concerns are broader, though Iran is the biggest single motivating factor for these newly open alliances.

Trump’s effort to buy peace with arms sales and a military alliance in a region already devastated by war and on the edge of much more is a losing proposition for everyone concerned.": https://www.globalresearch.ca/israel-uae-bahrain-didnt-sign-peace-deals-military-alliances-counter-iran/5724222

 

Fulmedia förtiger när "Ali" slår vit flicka brutalt i ansiktet men när polisen vill undersöka en svart blir det ramaskri

Monday, 14 September 2020 12:46

https://samnytt.se/video-ali-attackerar-forbipasserande-kvinna-med-slag-mot-huvudet/

https://www.friatider.se/malmopolisen-anklagas-rasism-efter-granskontroll-av-morkhyad-man

Det är vidrigt att se hur gammelmedia förlöjligar begreppet rasism. Den gäller inte för att skydda vita. Precis som med den kriminella paragrafen Hets mot folkgrupp, där plötsligt en religion blir en folkgrupp och vita inte omfattas. Skönt att intäkterna för fulmedia minskar drastiskt!

 

USA-sanktioner mot ryskt Covid-19 vaccin ska främja Big Pharmas skadevacciner med chips i

Sunday, 13 September 2020 12:34

https://www.globalpolitics.se/usa-satter-in-sanktioner-mot-ryska-forskningsinstitut-som-utvecklade-vaccin-mot-covid-19/


"USA:s handelsdepartment (US Commerce Department) har svartlistat ett ryskt forskningsinstitut som hjälpte till att skapa världens första Covid-19-vaccin.
Ryssland vann loppet för att utveckla det första vaccinet mot det nya coronaviruset. USA har svarat genom sanktioner mot en rysk forskningsanläggning som är involverad i skapandet av det.

Den amerikanska regeringen har svartlistat flera ryska vetenskapliga institut, inklusive det ryska försvarsdepartementets 48: e forskningsinstitut, som har samarbetat med andra icke-militära medicinska centra för att utveckla och testa världens första Covid-19-vaccin.

Mitt i den globala koronaviruspandemin och en historisk ekonomisk kris har Washington eskalerat sin globala kampanj för ekonomisk krigföring, infört sanktioner mot utländska motståndare och tillkännagett nya straffåtgärder nästan dagligen.  ....

Det amerikanska handelsdepartementets byrå för industri och säkerhet tillkännagav en serie nya sanktionsåtgärder mot ryska forskningscentra i det amerikanska regeringens federala registret den 27 augusti.
Washington anklagade de svartlistade instituten för att vara associerade med ryska kemiska och biologiska vapenprogram. Kreml förnekade detta och kallade anklagelsen ”absolut nonsens”.

 

Joe Biden blivit extremt senil och förvirrad

Saturday, 12 September 2020 10:45

Det går ett skämt om Joe Biden: han och Obama sitter ihop. Biden berättar förtjust för Obama att han på förmiddagen var på en smekplats. Obama rättar till: men du var ju på en förskola!

Se även på WTV:

Whistleblower mot Joe Biden arresterad och misshandlad i Tyskland efter Demokraternas påtryckning