Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > No free medium in Sweden

Vaccinkritiker Jennifer Jaynes förmodligen mördad i Texas, 100. offer för Pharma-maffian i USA

Saturday, 07 December 2019 16:54

källa

I USA har nu den 100. vaccin- och Big Pharmakritikern dött en mysteriös död. Hon är best-seller författaren Jennifer Jaynes, 47. WTV sätter extra fokus på hennes konstiga död. då det som vanligt cirkulerar uppgifter att hon skulle ha begått självmord med två skott i huvudet. Då hon har två femåriga tvillingpojkar som barn och var en mycket ansvarsfull och bra mor är det uteslutet att hon begick självmord.

Eftersom redan 99 andra vaccin- och Big Pharmakritiker mördades i USA med självmord och andra idiotiska förklaringar under de senaste åren ska den extremt kriminella staten USA bevisa motsatsen, att hon inte mördades. Här vänds den journalistiska bevisbördan. I Ryssland skulle sådant aldrig förekomma. Listan med mördade alternativmediciner påminner om Clinton Body Count. Där är siffran även över hundra mord på människor som visste för mycket om paret Bill och Killary Clintons kriminella affärer.

Filmen om Jennifer nedan går inte att hitta under en Google sökning, vilket bekräftar att hon blivit mördad av American Deep State. Gammelmedia tiger också.

 

Tyskland har fått sin egen Skripal-affär made in England, två ryska diplomater utvisad Update

Thursday, 05 December 2019 16:24

Igår utvisade Tysklands regeringschef Angela Merkel (CDU) via utrikesminister Maas (S) två ryska diplomater med underrättelsebakgrund efter lösa anklagelser från Der Spiegel om ett mord på 40-årige Zelimchan Changosjvili från Georgien i Berlin Tiergarten den 23 augusti 2019. Han hade stridit i Tjetjenien mot Ryssland och var misstänkt islamist.

"En rysk man greps kort därefter misstänkt för dådet.

Beslutet att utvisa två ryska diplomater har fattats sedan ryska myndigheter vägrat samarbeta i mordutredningen, enligt det tyska utrikesdepartementet." skriver TT.

"Moskva reagerar starkt på beskedet att diplomaterna utvisas.

– Vi tvingas genomföra en serie vedergällningsåtgärder, säger en representant för det ryska utrikesdepartementet till nyhetsbyrån AFP.

Ryssland anser att det handlar om helt grundlösa spekulationer. Innan nyheten om utvisningarna blivit känd, svarade Kremls talesperson Dimitrij Peskov på frågor om anklagelser om rysk inblandning.

– Jag tror inte att det finns seriösa misstankar (om inblandning från ryska myndigheter) och det kan inte finnas sådana, sade han vid en presskonferens tidigare på onsdagen.

– Det här haussas upp av tyska medier, men det betyder inte att det ligger något i detta."

Hur oseriöst tyska Spegel vinklar sin rapportering vet vi redan från M/S Estonia fallet. I mordtfallet Tiergarten börjar Spiegel med att fastställa att den häktade misstänkte Vadim Sokolov, 49, som har ryskt pass, är skyldig för mordet utan att en rättegång ens har ägt rum. Detta är förtal.

Sedan påstår Der Spiegel att Sokolov egentligen heter Vadim Krasikov, som ska ha varit internationellt efterlyst för mord. Möjligtvis var han en uppdragsmördare från Putin, enligt Spiegel, eftersom data om hans falska pass ska ha försvunnit i Ryssland och där slutade man också att jaga honom för mordet.

Spiegel åberopar som källa tre oseriösa aktörer, främst Bellingcat. Internetportalen startades av Eliot Higgins, som luktar MI6 agent hela vägen. Det var han som publicerade först att det ska ha varit ryska BUK missiler som skulle ha använts för att skjuta ner det malaysiska planet MH-17 över Ukraina sommaren 2014, precis när de amerikanska kuppmakarna i Ukraina höll på att förlora inbördeskriget. Då behövde Väst en extra svartmålning av Ryssland. Idag vet vi att ukrainska MIG skjöt ner MH-17 ifrån luften och inte ryssarna, som hade absolut inget intresse i detta illdåd.

källa

Och nu på måndag den 9 december 2019 ska Merkel träffa Putin och Macron i Paris om samtal över Ukraina. Så lämpligt att då svartmåla Putin just in time.

De grundlösa tyska anklagelser påminner om Skripal-fallet, där England misstänks ligga bakom giftgasattacken mot en rysk dissident och Magnitskij ärendet, där Uppdrag Granskning har spridit antiryska fake news.

Update 7 december 2019: AB kom med ny smutskastning mot Ryssland, som snabbt gömdes bakom betalväggen. Nu kokas det ihop nya lögn om Skripal-affären. Alla de extrema misstankar att MI5, alltså England själv utsatte Skripal och hans dotter för en chemisk attack, sopas som vanligt under mattan. I Tyskland ska nu riksåklagaren undersöka fallet, då två av de ryska "misstänkta" en kort stund ska ha vistats i Tyskland 2014. Här missbruks gammelmedia och korrupta åklagare för att saboteras Ukraina-mötet i Paris den 9 december 2019.

 

 

Malmös skolor i upplösningstillstånd, elever tvingas köpa knark

Tuesday, 26 November 2019 07:58

Samhällsnytt kom igår med ett skrämmande reportage från en Malmö-lärare som blev whistleblåsare:

"Samhällsnytt har pratat med en lärare som i många år arbetat på skolor i Malmö-området. Läraren beskriver sin arbetsmiljö som kaotisk medan ledningen medvetet mörkar problemen: han målar upp en mörk bild av den svenska skolan och menar att framtiden i Malmö ser dyster ut när nuvarande problem kommer tillta i styrka.  ...

– Skolledningarna vet hur de ska skriva sina rapporter och vad som ska utelämnas eller omskrivas så att det ser bra ut. Hade kommunen kontrollerat alla skolorna samt modersmålsundervisningen hade man fått fram mycket som inte stämmer. När skolinspektionen kommer väljer man ut rätt personal och rätt elever, detta ger inte en rätt bild av verksamheten.  .....

– Man kan inte rekrytera rätt personal då de väljer bättre fungerande skolor som inte är i ett socioekonomiskt svagt område eller ett extra utsatt område. Malmö stad saknar flera hundra behöriga pedagoger och löser det med springvikarier av väldigt varierad kvalitet. Man kontrollerar inte att de har ett prickfritt registerutdrag på flera skolor. I annat fall hade man inte haft kriminella eller de som känner kriminella.  .....

– Islam är den religion som förtrycker överlägset mest ute på skolorna, men detta tystas ner på olika sätt. Barnen får lära sig om otrogna hundar/grisar som svenskar och andra som icke- muslimer är – detta redan i lågstadiet. Under skollunchen kan barn bara säga att detta har vi hört i moskén eller i koranskolan. ....

Påverkar det kriminella våldet i Malmö och det hårdare samhällsklimatet även skolorna?

– Javisst. Kriminella föräldrar pressar skolorna så att deras barn får mer makt, får mer hjälp, så att man får fritt ”lagrum” för att göra nästan som man vill. Ingen vill ju tänka sig att gå emot dessa föräldrar. Barn som hotar, säljer narkotika eller misshandlar andra går kvar i skolan som att inget har hänt. I en av de större skolorna såldes det narkotika/tabletter av elever på högstadiet och man tvingade eller fick barnen på mellanstadiet att köpa.

– Det påverkar även oss, pedagoger. Själv har jag många gånger fått saker förstörda likt många andra kollegor råkat ut för oavsett var man jobbar i Malmö, fått hot om att bilen/cykeln ska brännas eller att den ska stjälas, allvarliga hot om att något kan hända om betyg eller annat inte ändras. Till exempel flyttar man bilen längre bort från skolan i vissa områden då betyg ska sättas.

– På Instagram sprids konton där elever uppmanas provocera pedagoger eller annat skolfolk – likaså via Snapchat. Där har många elever varit aktiva.

Är ledningen medveten om dessa problem?

– Tillbudsrapporter skrivs inte eller så går ledningen in och ändrar dessa. Har med många kollegor bevittnat detta själv. I Malmö kan man gå in på valfri skola och få svaren till vad som händer när ingen bryr sig. Vi kan se problemen redan i förskoleklassen. Många ansvariga i kommunen och skolledningarna låtsas som att de inte fått informationen. Tycker du något annat kommer man försöka få bort dessa pedagoger eller rektorer som vill bra saker.  ...."

 

 

SD med Kent Ekeroth enda partiet som krävt inlåsning av imamer som är säkerhetsrisk

Friday, 08 November 2019 13:30

Kent Ekeroth (SD), som trots frikännandet efter den felaktiga domen från skandaldomaren Maria Hölcke i Stockholms tingsrätt, petades av bunkergänget i SD från sin riksdagspost, var den ende politikern i Sverige som sedan 2010 konsekvent krävde en ändring av lagen (1991:572) om särskild utlänningskontroll.

Om de resterande partierna i Riksdagen hade lyssnat på Kent Ekeroth så hade imamerna inte kunnat släppas fria vilket innebär en stark ökning av den islamistiska hotbilden mot Sverige. De är sådana typer som måste misstänkas vara höga generaler i den insmugglade ISIS-armén.

Kent bör också sätta fokus på att lagstiftningen måste ändras så att support av ISIS och andra islamistiska terrororganisationer ska vara straffbart och att ISIS klassas som en terroristisk förening som ska förbjudas i Sverige som i Ryssland. ISIS-medlemmar eller sympatisörer skall dessutom förlora svenskt medborgarskap, uppehållstillstånd samt rätt till alla sorters bidrag. De ska ut ur Sverige. Bara återvandring kan rädda Sverige, vilket SD nu långsamt börjar inse, efter att enbart AfS, NMR och Populisterna vågade kräva detta.

Se även på WTV om terrorfaran mot Sverige:

Explosioner och bombdåd träning av svenska ISIS-armén för inbördeskrig?;

 

 

Explosioner och bombdåd träning av svenska ISIS-armén för inbördeskrig?

Saturday, 02 November 2019 16:39

WTV var först med att varna att det har insmugglats till Sverige en hemlig ISIS-armé under den stora migrationstsunamin. Eftersom de etablerade partierna inklusive SD inte har krävt en återvandringspolitik, begreppet myntades först av AfS, så är de flesta ISIS-terroristerna kvar i Sverige och nya har kommit efter att Putin lyckades krossa det vidriga kalifatet i Syrien och ytterligare terrorister är på väg efter att Trump och Erdogan nu befriade många i norra Syrien från de kurdiska fängelserna.

källa: https://www.exakt24.se/nya-rekordet-hundra-sprangdad-hittills-i-ar/

De hänger nu sysslolösa runt i Sverige och de senaste extremt talrika och ganska meningslösa bomdåd får en mening när de klassas som övningar, träning för de svenska ISIS-soldaterna.

Tanken är att få igång WW3 genom en clash mellan Islam och Kristendomen, enligt den mer än 100 år gamla frimurarplanen. Att då starta ett inbördeskrig i Sverige är ett utmärkt medel att hetsa upp folkstämningen.

ISIS är ett Islam-spöke skapat av Mossad och CIA. Då dessa också kontrollerar den svenska polisen och Säpo ligger det nära till hands, att misstänka Säpo att ha fängslat flera radikala imamer med vetskap att de ändå måste släppas fria, för att piska upp spänningarna ytterligare och för att motivera de insmugglade terroristerna i Sverige. Så lämpligt att släppa dessa uppviglare just nu, före ett-årsfristen, då det väntas stora terrordåd efter att Israel stängde samtliga av sina ambassader runtom i världen.

Se även hos det alternativmediala tillskottet Exakt 24:

Nya rekordet: hundra sprängdåd hittills i år

och på WTV:

Bilbränderna förmodligen övning av ISIS-armén i Sverige;

Hel ISIS-armé redan i Sverige med stöd av Säpo;