Leif GW Persson belastar sig själv i mind control härvan

Tuesday, 17 March 2015 23:28

I Veckans Brott säsong 10 avsnitt 9 igår kväll pekade Leif GW Persson på sin tredje regel när det gäller att klara upp ett brott: hata slumpen. Detta är ett klokt råd. Enligt denna regel var det ingen slump att Leif GW Persson bodde under en längre tid i Knutby, men flyttade därifrån strax före det fruktansvärda blodbadet som barnflickan vållade för drygt elva år sedan.

Illdåden i Knutby den 10 januari 2004 var triggade genom mind control, fjärrstyrning av barnflickans hjärna med mycket avancerad teknologi.

Jag fick kort därefter tipset av en agent från den svenska militära underrättelsetjänsten MUST, att Leif GW Persson hade bott i Knutby en längre tid, men flyttat därifrån väldigt kort före mordet och mordförsöket. Leif GW bekräftar detta i filmen nedan på minut 24:28, men han gillar inte att bli konfronterat med detta. Han medger även att han kommit till mordplatsen i Knutby inom 24 timmar, minut 10:02.

"I polisförhören har den 26-åriga barnflickan avslöjat sitt motiv.

- En inre röst sade åt mig att skjuta dem, har hon sagt.

Hon hörde rösten i flera veckor. Sedan lånade hon sin pappas bil, tog med en revolver och körde till den lilla byn." skrev bl a AB.

källa

Alla som forskat litet i mind control, tankekontroll, vet då direkt att barnflickan var oskyldig. Hon föll offer för den hemska mind control teknologin, som utvecklats i Sverige sedan 1940-talet. Bara USA och Ryssland kommit längre i att behärska och sprida denna teknologi.

Att placera röster i folks huvud som kommenterar vad de ser och tänker är en klassiker. Dessa röster kan även ge kommandon som ofta är svåra att motstå. Man kallar det för voice to skull eller V2K.

Sedan detta MUST-tips har jag haft misstanken, att Leif GW Persson sitter ganska högt i mind control pyramiden, att han hade någonting att göra med mind control fältförsöket i Knutby.

Avslöjande är också att Leif GW Persson i Veckans Brott nedan inte nämner ett knyst om rösterna som barnflickan angav att höra.

Att Knutbybrotten vållats genom mind control står utom all rimligt tvivel. Barnflickan var inte den typen att begå kallblodiga mord och mordförsök. Hon var inte den typen som åker till kriminella kretsar i Stockholm för att fixa en pistol. Trosförsamlingar är fredliga människor men attackeras gärna av säkerhetstjänsterna med mind control som i Waco t.ex.

Förmodligen är pastorn Helge Fossmo också helt oskyldig som offer för tankekontroll. Hans advokat har gjort ett bristfälligt jobb i Fossmos försvar. Han anser att någon annan ligger bakom mordet och har helt rätt: i Sverige är det KI (Solna) i samarbete med FOI och mycket kända professorer som kontrollerar och utvecklar hjärnkontrolltekniken. enligt samstämmiga uppgifter från svenska mind control experter. Då är det naturligtvis bara en slump att Leif GW Persson nuförtiden bor i Solna. Mijailo Mijailovic och Magnus Olsson gjorde det också! Och nu har till råga på allt även Säpo flyttats dit, till ondskans centrum. Så praktiskt. Så gott som alla agenter ligger under mind control, för de fall de kommer på dumma tankar och vill hoppa av eller bli whistleblower. Alla borde skydda sig med guldet. Dessutom läggs de praktiska fältförsök med mind control ofta på "säkerhets"tjänsterna.

Knutby aktionen utfördes av djävulska krafter för att visa allmänheten att bara tokstollar och kriminella tror på GUD och för att träna mind control tekniken. Camilla Kvartoft är också inne på hjärntvätt, vilket betyder mind control på svenska, på min 29:30 i filmen, som är från januari 2014.

Igår gick snillet Leif GW in på styckmordet i Gävle och fokuserade på problemet att mannen saknade motiv. Han lät Palmemörkläggaren Ulf Åsgård sprida sina åsikter. Vem kom med idiotutredningen att Olof Palmes mördare skulle vara en ensam galning? Psykiatern Ulf Åsgård. Samma gubbe som sedan kom med en liknande utredning för Anna Lindhs mord, skriver Ole Dammegård på sid. 775. Dags att hata slumpen.

Den närliggande misstanken, att styckmordet i Gävle utlöstes av mind control, ställer Persson och Åsgård naturligtvis inte. Att psykiatrin alltid varit en grindvakt för tankekontrollteknologin är välkänd. Att Leif GW mörklägger mind control misstankar, mindre. Vad är hans motiv? Dags att hata slumpen även här.

Sedan fokuserar Leif GW på Anna Lindhs påstådda mördare, Mijailo Mijailovic. börjar på minut 25:50 av gårdagens inslag avsnitt 9. Persson inleder resonemanget med en bild på en TT-artikel som baserar på en intervju som Expressen gjorde på Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö med rubriken:

Mijailovic talar ut: Det är dags att sanningen kommer fram

Trots att inslaget är från 2011 och 10-års minnesdagen för Anna Lindh mordet var den 11 september 2013 med stort medialt fokus, så kommer Expressens desinformation längst upp när man googlar namnet Anna Lindh. Dags att hata slumpen!

Expressen skriver: "I våras begärde Mijailo Mijailovic att få träffa två kriminalpoliser som jobbade med utredningen av mordet på Anna Lindh.
Kort därefter besökte de honom.
- Jag hade inte berättat hela sanningen för dem.
" (fet White TV) Vi talar alltså om våren 2011. Just denna vår hade White TV startat sin banbrytande kampanj att avslöja mind control härvan i Sverige och andra länder. I den centrala intervjun med en av världens ledande mind control experter. svensken Robert Naeslund, är han och intervjuaren Henning Witte rörande eniga om att Mijailo Mijailovic blev fjärrstyrd med mind control. Han klagade över de påträngande rösterna, vilket är ett typiskt tecken, precis som barnflickan i Knutby. Dags att hata slumpen! Dessutom saknade han motiv att mörda Anna Lindh.

Mijailo Mijailovic dirigerades med tankekontroll alltså till att uppsöka polisen och dementera att han hade hört rösterna efter att White TV hade satt fokus på det. Dags att hata slumpen!

Expressen: "Tingsrätten skrev i sin dom: Tingsrätten finner sammantaget att Mijailo Mijailovic brister i trovärdighet och att hans uppgifter om att en inre röst styrde honom därför inte förtjänar avseende och dömde honom till fängelse.  ...

- Jag svamlade för att få rättspsykiatrisk vård. Allt var påhittat. Jag hörde inte röster. Det var bara ruffel och båg.
- Jag vet inte vad det är för domstol och läkare att du i Sverige 2004 kan säga Jag hörde röster när jag begick brottet och de går på det. En läkare som tror på tomtar och troll, som ska lära upp studenter, men själv inte vet vad som är rätt och fel.  ...

Jag grundlurade Anders Forsman och kan man lura en professor i psykiatri, då kan vad som helst hända. Man hittar på röster vid brottstillfället och så köper han det och gör en diagnos utifrån påhittade symptom."

När Henning Witte ringde upp Expressens reporter Christian Holmén, som kände honom från Estoniatiden, och påpekade att det kunde finnas ett samband mellan White TV:s avslöjanden om mind control och Mijailo Mijailovics plötsliga uppsökande av polisen, blev Holmén arrogant och lade på luren. Hennings påföljande brev till Christian Holmén kan läsas här.

Leif GW anser att Mijailo Mijailovic är psykiskt sjuk, då han hörde röster i huvudet från barnsben. Detta är dock felaktigt, då orsaken mycket oftare är mind control och inte sjukdom. Se närmare White TV inslaget:

Röster i huvudet är ingen psykisk sjukdom utan militärens mikrovågor eller ultraljud;

Är det en slump att Leif GW Persson systematiskt mörklägger mind control teknologin?

Se även på White TV: Leif GW Persson mörklägger igen: Anna Lindh-mordet;

Siar Leif GW Persson om den politiska framtiden med mind control?;

Veckans Brott förtiger misstankar om tankekontroll i Thomas Quick skandalen;

Censur på Google finns redan idag;

Robert Naeslund Mind Control Victim Intro sw from Henning Witte on Vimeo.