Viewing all articles in Practical conspiracies > Mind Control MK Ultra

Också negativ Black Goo i Covid-19 vaccinerna? Öppnar till Reptiloidernas dimensioner + AI?

Friday, 05 July 2024 22:47

Källa

 

Black Goo oljan har så extremt mycket intelligens lagrad, att den verkar vara ett mäktigt verktyg. Nano teknologi och transhumanism med artificiell intelligens nämns ofta i samband med black goo. Nano teknologi känner vi igen från mind control problematiken, då nanochips numera används som implantat i targeted individuals (ti). En nanometer är en miljondels millimeter, 10-9 meter.

Nanochips eller nanobots är ofta det giftiga grafenoxid: antenner för magnetiska skalärvågor som kan koppla upp offren till datorer, AI via 5G master, satelliter m fl .

Black Goo påstås öppna för demoner också.

 

Se även på WTV:

Falklands kriget gällde Black Goo på södra Thule ön;

Vad är Black Goo?:

intervjuade flickan Rachel, vilket inte är hennes riktiga namn, verkar vara trovärdig. Hon uppger att hon är en cyborg (blandning mellan dator och människa) och berättar inte bara om sina personliga erfarenheter med black goo utan också om svart magiska möten där hon var barnoffer till den engelska drottningen Elisabeth, som åt ett barn levande, som hade fängslats ovanför Rachel. Att den engelska drottningen torterar och äter barn är inget nytt för dem som har gjort sina läxor och läst David Icke.

Rachel vittnar om att tusentals barn försvinner varje månad på jorden och att många fängslas i underjordiska burar som försökskaniner eller svart magiska offer. De flesta överlever inte.

Smart Dust och Morgellons byggsten för nanobots/chips att göra oss till cyborgs, Archonternas AI Djävulens verktyg!;

 

https://rumble.com/v55gsk7-black-goo-dark-matter-dark-times-demon-possession-k-j-ozbourne-multiple-seg.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Free%20Your%20Mind%20Videos

 

 

Barnplågaren Ulf Kristerssons Wallenberg/Israel-slickar regering kör Sverige i botten!

Saturday, 29 June 2024 22:39

Källa: FATTIGDOM BLAND ENSAMSTÅENDE FÖRÄLDRAR

 

Ofria Fria Tider kom med Sverige-skrämmande nyheter de sista dagarna:

Svensk konkursvåg på fortsatt rekordnivå

och

Småföretagens socialavgifter de högsta i EU

och

Allt fler unga kvinnor hos Kronofogden

och

Sista chansen att förringa Förintelsen

och

M: Fördubbla antalet poliskameror

och

Rånförsök mot mördade Mikaels son – vid annan gångtunnel

och

Straffas för att hon röstade emot Kristerssons könsbyteslag

och

Invandrarkonflikt bakom nattens granatattack mot barnfamilj i Stockholm

och

Andelen unga som bor hemma fördubblades – på ett år

 

och på Frihetsnytt:

FILM: Gunnar Strömmer inför ett kontrollsamhälle

 

och på AB:

Bryr sig Kristersson om att fler familjer vräks?

Kronofogden larmar: ”Barnen har ingenstans att ta vägen”

Under 2023 registrerade Kronofogden 610 fall av vräkningar som berört barn, den högsta siffran sedan 2008. ....

– Mamman blev förkrossad, för de hade ingenstans att ta vägen. Barnen blev ju panikslagna för att mamman fick panik, säger hon till SVT Nyheter om ett vräkningsfall."

Update 1 juli 2024:

"Först blev föräldrarna nekade en natt på BB. Sedan fick de ingen hjälp när bebisen blev sjuk.

– Hon slutade äta, hon slutade vara vaken, hon slutade amma, säger pappa Jonas.

En familj från Stockholm berättar om bristen på vård efter att de nekades inträde till BB trots att mamman hade börjat sina värkar.

Föräldrarna blev först hänvisade till BB i Västerås, varpå de kontaktade BB Stockholm. Där blev de utskällda och fick tillslut komma in till Danderyds sjukhus. Där uppmanades de att åka hem bara några timmar efter födseln.

Barnet, Juni, uppvisade sedan tecken på sämre hälsa, och läkarna misstänker nu att hon lider av medicinska komplikationer. Danderyds sjukhus har inte kommenterat det specifika fallet."

 

Att Moderaterna och Liberalerna var på småföretagarnas sida är ett minne blott. Idag slickar de alla bara Wallenberg och Israel och Sverige ska förstöras.

Att Ulf Kristersson är en barnplågare har belagts många gånger.

 

Se även på WTV:

I barnplågaren Ulf Kristerssons (M) Sverige fungerar sjukvård och ambulans inte längre! Men skicka miljarder till korrupta Ukraina går fint;

Barnplågaren Ulf Kristerssons regering plågar barn med fattigdom, alltfler barn svälter i Sverige!;

Kronan attackeras av Wall Street med kriminell naken blankning, Kristersson och Thedéen tiger;

Sparka Ebba Busch, hon är en vidrig valsvikare, hoppas hon snart bli fattig livet ut; så bör man hjälpa folket;

Alla riksdagslakajer som röstade för DCA-avtalet med Terror-USA har förrått Sverige på det grövsta! Livstidsfängelse och skadestånd till Sverige krävs;

 

 

Professor Dr. Robert W. Gorter: livsfarlig grafenoxid i vaccinsprutor, skalärvågsantenner

Saturday, 29 June 2024 00:46

Källa

Tack Fritjof Person att du hittade denna viktiga intervju om det giftiga grafenoxid, graphene oxide, (GO), på en korkad hemsida där intervjun inte går att hitta men massor med betalningsuppmaningar:

 

.

Se även på WTV:

Ricardo Delgado: Covidvaccinerade är cyborgs: ladda ner Bluetooth Scanner App To Test The Vaxxed for MAC Addresses;

Så kastar du ut dina farliga nanochips, grafenoxid, från vacciner, chemtrails och annan skit ur din kropp;

Ny engelsk studie hittade också icke registrerad grafenoxid i AstraZenecas och andras vacciner, Upd 12.2. namninsamling;

Banbrytande med David Icke, Delgado, Astrid Stuckelberger grafenoxid men inte mRNA i Covidsprutan med utomjordisk teknologi;

Moderna Patent: Nanocensor Contained = Antennas for Scalar Waves = nanochips = nanobots;

 

 

Om EU:s mind control projekt The Human Brain Project + Graphene Flagship + grafen/oxid, AI, Cyborgs + Dr. Andreas Noack mördad

Saturday, 22 June 2024 23:30

Bra film om den moderna mind control teknologin. Filmen gjorde från ca minut 20 (delen innan kan man hoppa över) en bra efterforskning på vad som ligger bakom mind control teknologin och det giftiga grafenoxid som är i Covid-19 sprutorna som ska koppla upp oss osynligt till AI så att vi är inga människor längre utan extremt fjärrstyrbara cyborgs, ett slags robotar.
.
EU:s dyraste forskningsprojekt belyses: The Human Brain Project, med huvudkontoret på KI i Solna, Sveriges hemliga och underjordiska mind control högkvarter, och Graphene Flagship projektet. EBRAINS projektet ska vara efterföljaren för The Human Brain Project.
.
Filmen belyser även mordet på grafenoxid forskaren Dr. Andreas Noack som jag har träffat flera gånger i Tyskland, en mycket modig och vis man. En enorm förlust för mänskligheten!
.
Om Black Goo innehåller grafen vet jag inte, men det är möjligt. Filmen visar också att Elon Musk är mycket negativ!
.
Filmen nämner tyvärr inte att det sexkantiga grafen/oxid är antenner för de hemlighållna magnetiska skalärvågorna som styr och kontrollerar hela vår kropp, tankar och minnen.
.
.
.
.
 

Smart Dust och Morgellons byggsten för nanobots/chips att göra oss till cyborgs, Archonternas AI Djävulens verktyg!

Monday, 10 June 2024 21:41

Mind control offer, targeted individuals (TI), kontaktar mig, Henning Witte, nästan dagligen och ber om hjälp. Många klagar över att bli attackerad av smart dust, som också betecknas morgellons ibland. De attackerar huden med klåda som inte går bort och små öppna sår. De ser ibland ut som textil faser men är okänd konstgjord material.

Forskning visar att de är byggstenar för nanobots, d v s nanochips, som är extremt små. De Vita Drakoreptilierna är ledande i denna forskning.

Dessa nanochips i människorna kan koppla upp dem till skalärvågsdatorer, bättre känd som quantum datorer. Detta är ett modernt sätt av mind control, d v s att andra kan läsa och ändra folks tankar och minnen.

Denna optimerade uppkoppling av människor till datorer gör oss till s k cyborgs. Då är vi inga människor längre!!! Det är det Djävulen vill. Förstöra GUDs skapelse.

Det läskiga är att Covid-vaccinerna innehåller sexkantiga grafenoxid, nanobots som är antenner för magnetiska skalärvågor som kan koppla upp oss till datorer utan kablar och utan att vi märker det!

Det som är ännu värre är att även ovaccinerade kan smittas med dessa nanochips utan att de märker det, s k shedding.

Botemedel är bl a intag av mycket vitamin C.

 

Läs även på WTV:

Ricardo Delgado: Covidvaccinerade är cyborgs: ladda ner Bluetooth Scanner App To Test The Vaxxed for MAC Addresses;

 

https://rumble.com/v50h9eq-self-assembly-nanotechnology-greg-reese-report-compilation.html?utm_source=substack&utm_medium=email