USA skyddade och anställde kriminella nazister

2011-08-27 16:41

Project Paperclip var ett hemligt program i slutet av andra världskriget med vilket USA och Vatikanen slussade tusentals nazister till amerikanska forskningsinstitut för att komma åt den överlägsna tyska teknologin. USA ville också förhindra att de föll i Stalins händer.

Även extremt kriminella och grymma nazister som Josef Mengele skyddades. Han fick fortsätta med sina fruktansvärda människoförsök inte bara i Sydamerika utan även i USA, där han skall ha haft en ledande roll i Mind Control forskningen. Han anses vara uppfinnaren av Mind Control genom extrem tortyr. Psyket skyddar sig då genom att förtränga den hemska upplevelsen och så kan olika personligheter programmeras in i en enda människa, trauma based Mind Control som leder till dissociativ identitetsstörning. Nyckelord eller    -händelse som också programmeras in används sedan att fjärrstyra offret att utföra grova brott, vara en sexfälla, agera som en levande spion-kamera eller annat.

Mengele dog förmodligen i Brasilien.

USA:s etablissemang, det militärt-industriella komplexet, har med anlitandet av de mest horribla och eftersökta nazister bevisat entydigt att moral inte spelar någon roll, bara man har nytta av folk. Detta talar starkt för att de även hjälpte Hitler att fly till Sydamerika. Där kunde han fortsätta att kämpa mot kommunismen som först efter andra världskriget plötsligt blev den stora boven i dramat.