Visar alla artiklar i Räddning ur finanskrisen

Enfrågepartiet Alternativ för Sverige (AfS) fick bra start

2018-03-09 22:17

På måndagskvällen den 5 mars 2018 hade det nya partiet Alternativ för Sverige (AfS) sin första presskonferens med inledande presentationsfilm och -tal. De från SD sparkade SDU ledarna Gustav Kasselstrand, William Hahne och Jessica Ohlson är gallionsfigurerna. Huvudbudskapet är att skicka så många invandrare som möjligt tillbaka. Migrationsverket skall omvandlas till ett återvandringsverk.

Detta var den stora men tyvärr enda profilfrågan som dessutom inte behöver mycket hjärnkapacitet att lista ut. Men även i denna enda profilering uppvisar AfS allvarliga brister. AfS tänker inte på människornas situation som kommer från Mellanöstern och Afrika. Inte ett ord om den hemska svenska utrikespolitiken som stödjer ISIS och förstörelsen av Afghanistan, Irak, Syrien och de många andra länderna runt om Israel. Inte ett ord om de korrupta svenska massmedia som stödjer USA:s imperialism i dessa länder. Sverige har skickat pengar, militärer och blodig propaganda till dessa länder och oss som ger en av anledningarna varför människorna är på flykt.

AfS tematiserade inte heller varför vi har fått en invandringstsunami till Sverige. Inget ord om att främmande makt från Väst ligger bakom ISIS, lockbeten till migrationen i hemländerna och censuren av gammelmedia hemma i Sverige. Inte ett ord om George Soros som får rejält med eld under baken i Ungern t. ex.

Inte ett ord om den extrema faran med insmugglade ISIS-terrorister och hur vi bekämpar dessa. Inte ett ord hur Säpo sedan länge har hållit en skyddande hand över ISIS-terroristerna.

Så länge AfS inte pekar på migrationsondskans källa som Mossad, CIA och Säpo samt regeringarna i Väst och Saudiarabien, Qatar och UAE är risken stor att de inte lyckas med sin hjärtefråga repatriering för att undvika att svenskarna hamnar i minoritet i sitt eget land som i Sydafrika t. ex..

AfS vet inte riktigt vilka etablissemanget är!

Känner man inte sin fiende är risken överhängande att man får stryk. AfS hade mer än två års tid att göra sin hemläxa där.

Det skulle vara klädsamt att föreslå att de som skall repatrieras förses inte bara med pengar men även med idéer hur det kan förbättra och reformera sina hemländer.

AfS är oärliga när de säger att de inte går att placera på en höger-vänsterskala. Det är solklart ett de är ett högerparti. De står mellan SD och NMR för att säga det mera exakt.

Den bästa intervjun med AfS gjorde Nya Dagbladets Per Nordin med partisekreteraren Jessica Ohlson, se första filmen nedan. Hon får på min 16:34 frågan: ”Hur ser ni på begreppet globalism?” Hon kan inte svara riktigt då hon inte vet vad som menas med globalism. Detta är extremt dåligt och obildat. Där sitter ju huvudkällan också till den påtvingade migrationen. George Soros t.ex. är ärkefiguren för globalism.

AfS säger inget om invandrarkvinnornas lidande i Sverige med könsstympning, hedersmord, våldtäkter, misshandel, klädtvång och utegångsförbud. De tänker bara på svenskarna.

AfS har inte förstått att banksystemet är ännu farligare för Sverige än invandringen. Bankerna har i smyg skapat sig ett olagligt penningpyramidspel vars huvudsyfte är att skyffla värden till toppen av pyramiden som råkar vara precis just de globalisterna som ligger bakom migrationskonspirationen.

Reformerar vi banksystemet enligt den Vita Skolan i Nationalekonomi och en av partiet Populisternas (POP) huvudfrågor, då dränerar vid globalistträsket och därmed migrationstrycket. Populisterna vill också ha totalt asylstopp och återvandring kombinerat med att Sverige säger upp samtliga asylavtal med omvärlden. Även denna punkt lyser med sin frånvaro hos AfS.

Det syns tydligt att AfS har för många unga, oerfarna och obildade medlemmar. Detta beror på deras speciella SDU bakgrund. Den är å andra sidan en enorm fördel, då de kan plötsligt mobilisera mer än 4 000 medlemmar och över 1 miljon kr samt att de är redan kända.

Det som är mycket fördelaktig med AfS är att de har en väldigt positiv och modig inställning till Sverige, bra kämpaglöd och att det hittills inte finns tecken på sionistisk överstyrning, som samtliga riksdagspartier har fallit offer för.

Egentligen borde AfS gå ihop med POP som har mindre folk i motsats till AfS, som knappt har några pengar i motsats till AfS, men som har bred livserfarenhet och djupa kunskaper och bildning om alla de viktiga samhällsfrågorna. Håkan Bergmark har hjälpt Ny Demokrati att komma in i Riksdagen 1991 på nolltid på en mycket central position jämte Ian Wachtmeister, Mikael Eriksson har bred politisk erfarenhet från Moderaterna och Henning Witte fick djupt titta bakom de svenska kulisserna i samband med M/S Estonia forskningen samt en bred erfarenhet i finanspolitiska frågor med en revolutionerande bankreform som sänker statens skattebehov med över 90% då staten tillverkar pengarna själva i stället för privatbankerna. Då försvinner även arbetslösheten, konjunkturbubblorna och Sverige kommer att ha ett överflöde med räntefria pengar, som garanterar t.o.m. en fet medborgarlön och pension för alla.

Dessutom förfogar POP över alternativ-mediakanalen White TV, som är spjutspetsen för alla viktiga samhällsfrågor och läses av det andliga avantgardet i Sverige. Visserligen får AfS hjälp av ofria Fria Tider, men det finns ingen direkt koppling.

Se även på WTV:

Mossad splittrar SD och SDU;

 

 

Cryptocurrency trojansk häst för artificiell intelligens AI när 5G är klar

2018-02-10 23:49

Cryptocurrencys eller kryptovalutor är en konkurrent till bankernas monopol att skapa digitala pengar ur tomma intet utan laglig rätt. Kryptovalutor som Bitcoin eller Titus Coin är tänkta att göra sig oberoende av bankernas penningmonopol.

Det har skapats många kryptovalutor, dock inte alla med en äkta blockchain teknologi (alla kan se transaktionerna, men inte vem det är som äger kryptovalutan).

Fler och fler varnar nu att cryptocurrencys kan vara en inkörsport för AI, artificiell intelligens, världens största fara. AI skall göra cyborgs av oss, en blandning av människa och maskin så att vi inte kan älska längre eller ha medkänsla. Det perfekta verktyget för satanistiska diktatorer.

Kryptovalutor i sig är inte farliga, men om de ingår i ett nätverk och om 5G kommer på plats, då kan de missbrukas som en trojansk häst för AI, varnar Simon Parkes i hans senaste intervju med Project Camelot.

Tack K för tipset!

Annat om kryptovalutor på WTV:

Bank of England bekräftar att den största delen av pengarna görs av privatbanker genom lån;

NSA skapade och kontrollerar Bitcoin i kampen mot kontanter, guld och silver;

Öppnar Blockchain för AI och singularitet?

White TV avråder från Bitcoin: luktar pyramidspel;

BitCoin guru Mr. Rho recommends new cryptocurrency -Titus Coin; (inslaget censurerat hos Google/Firefox)

 

 

NSA skapade och kontrollerar Bitcoin i kampen mot kontanter, guld och silver

2018-01-16 19:52

 

källa

Yrsa Häggströms Bakon Kulisserna hade en bra översättning av en Natural News artikel om att NSA är bakom Bitcoin. NSA, National Security Agency, blev mycket känd och avslöjad tack vare Edward Snowden. När en stat kallar något för "säkerhet" är det precis tvärtom, den myndigheten skapar direkt osäkerhet för sina och andras medborgare. NSA har t.o.m. ett eget killer-team, för de blöta uppgifterna. (det är knepigt att kopiera text från Bakom Kulisserna)

"Med det som utgångspunkt, så har det nu blivit mer och mer uppenbart att Bitcoin kan vara skapad av NSA (Nationella Säkerhetsmyndigheten), och rullades ut som ett “normaliserat” experiment för att få allmänheten att vänja sig vid digital valuta. När denna valuta väl är etablerad kommer världens fiat-valutor att utplånas i en arrangerad skuldkollaps (se längre ner för händelseutvecklingen), som sedan kommer att ersättas med en av regeringen godkänd kryptovaluta med spårning av alla transaktioner och digitala plånböcker av västvärldens regeringar.

Matematiker på NSA beskrev detaljerat “digitala kontanter” för 20 år sedan

Vilka bevis stödjer denna uppfattning? Först, ta en titt på på detta dokument med titeln, “How to make a mint: The cryptography of anonymous electronic cash.” Detta dokument, utgavs 1997 — ja, för tjugo år sedan — och beskrev detaljerat den allmäna strukturen och funktionen av kryptovalutan Bitcoin.

Vem auktoriserade detta dokument? Försök att inte bli shockad när du får reda på att det var auktoriserat av “matematiska kryptografer på Nationella Säkerhetsmyndighetens byrå för säkerhetsforskning på information och teknologi.”

NSA, med andra ord, beskrev detaljerat viktiga delar av Bitcoin långt innan Bitcoin blev en reell verklighet.

........

NSA skrev också den krypterade algoritmen vid överföringar som används av Bitcoin för att säkerställa alla transaktioner

Utöver det faktum att NSA författade ett tekniskt dokument om kryptovaluta långt innan Bitcoin blev verklighet, är de också skapare av krypteringsalgoritmen SHA-256 som varje transaktion av Bitcoin i världen är beroende av. Som The Hacker News förklarar. “Intigriteten av Bitcoin hänger på en krypteringsalgoritm som kallas SHA-256, som designades av NSA och publicerades av det Nationella Institutet för Standard och Teknologi (NIST).” The Hacker News tillägger också:

Om du antar att NSA gjorde någonting med SHA-256, som ingen utomstående forskare har upptäckt, då får du förmågan, med trovärdiga och påvisbara åtgärder, att se att de har förmågan att förfalska transaktioner. Det som är riktigt skrämmande är att om någon hittar ett sätt att riktigt snabbt störa ut eller skapa kollisioner i SHA-256 utan att använda brutal styrka eller en mängd av hårdvara, då kan de ta kontrollen över nätverket.sade forskaren i Kryptografi, Matthew D. Green på Johns Hopkins Universitetet.

Med andra ord, algoritmen för SHA-256, som skapades av NSA, har i verkligheten ett kryphål för att knäcka krypteringen och det skulle innebära att NSA skulle kunna stjäla allas Bitcoins närhelst de vill. (Kalla det för “Dagen Noll.”)"

Se även på WTV:

NSA controls Bitcoin. NSA can legally take your Bitcoins with secret codes;

 

White TV avråder från Bitcoin: luktar pyramidspel;

Nya pyramidspel anklagelser mot Bitcoin = Ponzi Scheme;

 

Del av eliten gömmer sitt guld i Vietnam

2017-11-27 22:11

Dragongold lagras i den nordliga delen av Vietnam enligt Simon Parkes. En ny guldmyntfot diskuteras bakom kulisserna.

guldgrävare i norra Vietnam

 

 

Big Thank You to all White TV Donors on Thanksgiving

2017-11-23 19:17

Today on Thanksgiving day I would like to give a BIG THANK YOU to all donors who helped White TV to exist during the last years! Money came from a lot of countries, but never from the US in spite of the fact, that about 9% of White TV:s viewers are from the US.

Today very few donate, perhaps some got trouble or threats. Some make promises but than nothing follows.

I think there are also strong mind control signals not to watch or support WTV. Even my very close friends don´t click on White TV, but often like the topics when I discuss them personally.

On Google the censorship against White TV is huge. Today I even had to learn that my German Publisher, Hesper Verlag in Saarbrücken with Sabine Glocker, got their homepage hacked and my book was taken out. No wonder that they don´t sell a book. It is dangerous for the dark forces, because it gives an easy instruction how to take the power from the private banks giving it back to the people.

In Sweden nobody dares to publish me.

White TV got a lot of technical problems, but the donations had been to small to solve them with skilled Joomla advisors. The page is still on the technical level from 2010 when it all started thanks to Jo Conrad from Bewusst.tv

Even thanks to all giving suggestions what to publish!

 

source