Visar alla artiklar i Räddning ur finanskrisen

Film om kriminella Rothschild/Centralbankers historia+ tsarens och Hitlers smarta finanspolitik

2024-06-20 17:49

Källa: https://www.kobo.com/ie/en/ebook/manifesto-for-the-abolition-of-enslavement-to-interest-on-money

 

Trots pedagogiska brister en lång men sevärd film om centralbankernas historia med tyngdpunkt på ryska tsarernas bankpolitik som var föredömligt! Även Hitlers positiva finanspolitik belyses och finansexperten Gottfried Feder presenteras som övertygade Hitler 1919 att tidigt gå med i Deutsche Arbeiterpartei, DAP, som senare blev NSDAP.

Feder tryckte på att pengar backas upp med arbete och inte med guld som redan innehas av de rika eller skulder som ökar fattigdomen. I princip föreslog Feder för över 100 år sedan vad jag, Henning Witte, sedan 2010 propagerar för i min bankreform Den Vita Skolan i Nationalekonomi. Jag går dock ett steg längre och kräver att ledningen i centralbanken väljs av folket, så att vi får en fjärde maktpelare: den Penningutgivande makten, som ger staten "bidrag" utan återbetalnings- eller räntekrav, d v s en ny typ av pengar som inte ens har ett namn. Jag kallar dem arbetspengar. Då behövs inga skatter längre!

Trots att Hitler skrev mycket hyllande om Gottfried Feder i Mein Kampf så gör han honom inte till finansminister eller Reichsbankchef utan tar Wall Street mannen Hjalmar Schacht. Tyska Rikets uppbyggnad efter Rothschilds attacker under och efter WW1 finansierades av Hitler dock inte med arbetspengar utan växlar, Öffa och Mefo, som är krediter med låg ränta på 4% per år. Detta visar att Hitler fjärrstyrdes av Reptiloiderna via sina Rothschildgener, vilket också förtigs i filmen.

Filmen visar också att det var mest judar som konspirerade mot folket med kriminella banksystem och finansinstrument. Filmen förtiger dock att det mestadels handlade om Reptiloider som gömmer sig bakom en judisk kropp som Rothschild, Arschberg, J P Morgan, Warburg, Schiff om många fler.

 

Se även på WTV:

Sionistisk konspiration mot Nordiska motståndsrörelsen, förbjud motdemonstrationer;

Nytt ärligt banksystem: Schweiz först med folkomröstning 10 juni 2018. Folket skall ha makten över pengarna;

Skattefrihet gör Populisterna populär, Skatteverket avskaffas;

 

Filmens källa Henrik Wallin:

https://rumble.com/v52b05d-a-history-of-central-banking-and-the-enslavement-of-mankind-by-stephen-good.html

 

 

Barnplågaren Ulf Kristerssons regering plågar barn med fattigdom, alltfler barn svälter i Sverige!

2024-03-24 04:50

 

Hycklaren och barnplågaren Ulf Kristersson är en av de vidrigaste statsministrar Sverige haft på länge:

"En ny undersökning visar att många hushåll alltjämt kämpar med en svår ekonomisk situation, i synnerhet barnfamiljer. Hos ensamstående föräldrar har nästan varannan fått låna pengar för att kunna betala de mest grundläggande utgifterna medan vissa inte har kunnat äta sig mätta."

Eftersom Kristerssons regering slickar bankernas ...... så blir folket allt fattigare. Skulle regeringen införa min bankreform, Den Vita Skolan i Nationalekonomi, så skulle alla barn och vuxna kunna få äta sig mätta i Sverige! Dessa bankreformförslag finns sedan 2010 och är lätta att införa.

Men eftersom privatbankerna har olagligen kapat åt sig makten att skapa digitala pengar, som utgör över 95% av Sveriges penningmängd, ur tomma intet i sina datorer utan kostnad, så har de odemokratiskt tillskansat sig makten i samhället över i stort sett alla som påverkar samhällsutvecklingen. Privatbankerna köper folk helt enkelt!

De har ingen rätt att höja räntan på sina banklån när Riksbanken höjer räntan eftersom privatbankerna har inte lånat pengar från Riksbanken när de lånade ut pengar till företag och privatpersoner. Begreppet styrränta från Riksbanken ska vilseleda folk att tro att privatbankerna har lånat från Riksbanken för att sedan kunna låna ut till samhället. Med detta ska döljas att privatbankerna producerar själva digitala pengar på ett olagligt sätt som dessutom är ett pyramidspel då systemet måste krascha eftersom penningmängden för räntorna aldrig skapades, bara den för lån. Dessutom kan inte lån beviljas i all oändlighet.

Riksbankschefen Erik Thedéen utnämndes av Riksdagen juni 2022 men den nuvarande regeringen borde göra allt att avsätta honom, då han inte gjorde mycket mot privatbankernas ständiga penningtvätt! Thedéen är deras marionett!

Väför införde barnplågaren Ulf Kristersson inte prisstopp för alla matbutiker? Palme kunde det!

Dessutom måste den där eländiga och orättvisa momsen avskaffas. Varför ska en samhällsskadare som Wallenberg betala lika mycket moms som en ensamstående mamma??? När momsen infördes var Moderaterna emot det!

 

Update 6.4.2024 från AB:

Larmet: 192 300 unga kan inte flytta hemifrån

”Att köpa boende är en lyxvara som inte ens jag som har en god ekonomi har råd med. Om jag ska hyra en bostad så är min enda chans andrahandskontrakt vilket ofta är jättedyrt”.

 

Update 12.4.2024: barnbidragen har inte höjts sedan 2018! En tioåring får bara 25% av de pengar som behövs idag.

https://marcusoscarsson.se/just-nu-swedbank-slar-larm-inte-hant-barnfamiljer-pa-50-ar/

 

Se även på WTV:

Skandal att Erik Thedéen blir ny riksbankschef! Är superslö mot bankernas penningtvätt;

Kronan attackeras av Wall Street med kriminell naken blankning, Kristersson och Thedéen tiger;

Handelsbankens + övrigas penningtvättavdelningar öppnar för maffian. NOA/Staaf slår larm om kriminella ledande anställda hos alla banker;

 

 

Bondeprotesterna nått Sverige: Hörby 23.02.2024 kl 15, GRATTIS Skåne Upd 24.2.

2024-02-22 11:57

Tack Fritjof att du hittade denna info:

Ausrine Öhrström Tel: 019-16 64 64       E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

 

 

Henning Witte tackar så hjärtligt alla snälla själar som hjälpt låna/skänka, krisen är löst Udp 20.2.

2024-02-17 10:47

Källa vackra Riga

Hej, jag har fått helt oväntat och icke självförvållat tillfälliga ekonomiska problem. Jag kan av sekretess och säkerhets skäl inte tala om varför. Jag har bara 399 kr kvar och behöver snabbt 5 600 kr för att hjälpa ett barn i Lettland. Som det ser ut nu kan jag återbetala lånet inom en till två veckor. Tacksam för all hjälp, även små belopp, snabbast och enklast per Swish till:

 

0707278525

 

eller till mitt konto hos Swedbank:

Clearingnummer:  8327-9

Kontonummer:      704 697 118-5

IBAN:                      SE43 8000 0832 7970 4697 1185

BIC:                         SWEDSESSXXX

 

Stort och hjärtligt Tack i förväg!

Henning Witte

 

Update 18.2.2024 kl 09:45: trots att flera hundra har klickat på det här inslaget har hittills bara tre snälla själar hjälpt mig med mindre belopp. Hjärtligt tack för det. Jag vill förtydliga att jag inte är en Swish-journalist! WhiteTV är Sveriges näst äldsta alternativ medium sedan 2010. Jag har under dessa 13 år aldrig publicerat ett konto eller Swish nummer vid mina kontaktdata.

Enbart vid mycket få tillfällen har jag gått ut och bett om pengar eftersom då har jag hamnat i en ekonomisk nödsituation, vållad av underrättelsetjänstenrnas förföljelser mot mig främst eftersom jag driver WTV. Så är det nu också.

Update 20.2.2024 kl 15:27: Tusen hjärtliga tack till alla fantastiska snälla själar som hjälpt mig ur krisen! Nu är den över! Underbart!

 

 

Handelsbanken och Swedbank stoppar överföringar till Palestina men inte Israel! Fy skäms Göran Persson!

2024-01-03 12:07

Update från Newsvoice 5.3.24:

"Innan och under Israels folkmord i Gaza har USA och Europa bistått Israel med generösa mängder vapen och finansiella investeringar.

Utsträckningen av specifikt europeiska investeringar i företag som är direkt involverade i illegala israeliska, koloniala bosättningar på Västbanken beskrevs mycket noggrant i en gemensam rapport av 25 europeiska organisationer från december 2023, Don’t Buy Into Occupation (1).

.......

Rapporten visade att Swedbank, Industrivärden, Skandinaviska Enskilda Banken, Svenska Handelsbanken, Alecta och Pensionsfonderna har sådana investeringar och finansiella kopplingar till företag som deltar i Israels bosättningar, värda hundratal(s) miljarder kronor, och gör sig därmed skyldiga till illegal verksamhet under internationell lag."

 

Nya Dagbladet kom med ett intressant inslag:

Swedbank stoppar överföringar till Palestina

"När Hanan Abunasser ville göra en överföring från sitt privatkonto till sin systers konto lät ansvariga på Swedbank meddela att ”Palestina är stängt” med hänvisning till att man inte vill riskera att finansiera ”terrorism” eller ”penningtvätt”.

Palestinier bosatta i Sverige tillåts alltså inte längre att själva använda bankens tjänster för att skicka pengar till sina familjemedlemmar och anhöriga som är fast i krigets Gaza.  .....

Det handlade om cirka 1000 israeliska shekel, motsvarande cirka 3000 kronor – ungefär en månadslön i Gaza. Hanan berättar att bankpersonalen var mycket tydlig med att det inte gick att föra över pengar till Palestina.

......  Handelsbanken och flera andra mindre banker genomför i dagsläget inga privatöverföringar alls till Palestina."

Detta påvisar återigen att de svenska bankerna är under Mossad-kontrol för att kunna missbruka dem till penningtvätt! :

Den 26 september 2021 skriver ofria Fria Tider:

"Efter att ha fått tillgång till Encrochat-materialet kallade polisen upp storbankerna för att svara på frågor om penningtvätt, och flera personer kunde sedan gripas. Men vad bankerna förmodligen inte hade räknat med var att de gripna visade sig vara beslutsfattare på bankerna."

 

Se även på WTV:

Handelsbankens + övrigas penningtvättavdelningar öppnar för maffian. NOA/Staaf slår larm om kriminella ledande anställda hos alla banker;