Åk inte till Dubai, regimen förföljer oskyldiga kvinnor

2016-11-11 00:00

källa

Gammelmedia och de semialternativa rapporterade igår världen över, att Dubai satt 25-åriga Zara-Jayne Moisey i fängelset enbart därför att hon hade polisanmält en våldtäkt. "Hon anses ha brutit mot landets strikta sharialagar genom att ha utomäkten­skapligt sex och riskerar därmed ett långt fängelse­straff.

För tillfället är 25-åringen släppt mot borgen, men hennes pass är beslag­taget och hon har utrese­förbud. Hon måste alltså stanna i Dubai tills rätte­gången mot henne hålls. Hennes femdagars­semester i det oljerika arablandet har förvandlats till rena mardröms­resan.

Hon behöver dessutom 24.000 pund, motsvarande 276.000 svenska kronor, för att täcka sina juridiska omkostnader. En insamling på internet startad av Zaras föräldrar har samlat in drygt hälften av de medel som behövs. Hennes mamma Sue flög nyligen till Dubai och var där i tio dagar för att träffa sin dotter, men fick flyga hem igen ensam." rapporterar ofria Fria Tider.

Om hon döms kan hon stenas till döds enligt gällande sharia lag. Att hon är oskyldig spelar ingen roll i Dubai.

Dubai är ökänd att fängsla kvinnor som polisanmäler en våldtäkt. 2013 drabbades en norska och en australiensiska på liknande sätt, se filmerna nedan.

Åk inte till Dubai, stöd inte mördarregimen som även finansierat ISIS närstående terrorister. Åk helst till inga länder, där den kriminella sharialagen gäller.

Se även på WTV:

Saudiarabien regeras av terrorister;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.