Viewing all articles in Financial crisis - way out > Economic History

Film om kriminella Rothschild/Centralbankers historia+ tsarens och Hitlers smarta finanspolitik

Thursday, 20 June 2024 17:49

Källa: https://www.kobo.com/ie/en/ebook/manifesto-for-the-abolition-of-enslavement-to-interest-on-money

 

Trots pedagogiska brister en lång men sevärd film om centralbankernas historia med tyngdpunkt på ryska tsarernas bankpolitik som var föredömligt! Även Hitlers positiva finanspolitik belyses och finansexperten Gottfried Feder presenteras som övertygade Hitler 1919 att tidigt gå med i Deutsche Arbeiterpartei, DAP, som senare blev NSDAP.

Feder tryckte på att pengar backas upp med arbete och inte med guld som redan innehas av de rika eller skulder som ökar fattigdomen. I princip föreslog Feder för över 100 år sedan vad jag, Henning Witte, sedan 2010 propagerar för i min bankreform Den Vita Skolan i Nationalekonomi. Jag går dock ett steg längre och kräver att ledningen i centralbanken väljs av folket, så att vi får en fjärde maktpelare: den Penningutgivande makten, som ger staten "bidrag" utan återbetalnings- eller räntekrav, d v s en ny typ av pengar som inte ens har ett namn. Jag kallar dem arbetspengar. Då behövs inga skatter längre!

Trots att Hitler skrev mycket hyllande om Gottfried Feder i Mein Kampf så gör han honom inte till finansminister eller Reichsbankchef utan tar Wall Street mannen Hjalmar Schacht. Tyska Rikets uppbyggnad efter Rothschilds attacker under och efter WW1 finansierades av Hitler dock inte med arbetspengar utan växlar, Öffa och Mefo, som är krediter med låg ränta på 4% per år. Detta visar att Hitler fjärrstyrdes av Reptiloiderna via sina Rothschildgener, vilket också förtigs i filmen.

Filmen visar också att det var mest judar som konspirerade mot folket med kriminella banksystem och finansinstrument. Filmen förtiger dock att det mestadels handlade om Reptiloider som gömmer sig bakom en judisk kropp som Rothschild, Arschberg, J P Morgan, Warburg, Schiff om många fler.

 

Se även på WTV:

Sionistisk konspiration mot Nordiska motståndsrörelsen, förbjud motdemonstrationer;

Nytt ärligt banksystem: Schweiz först med folkomröstning 10 juni 2018. Folket skall ha makten över pengarna;

Skattefrihet gör Populisterna populär, Skatteverket avskaffas;

 

Filmens källa Henrik Wallin:

https://rumble.com/v52b05d-a-history-of-central-banking-and-the-enslavement-of-mankind-by-stephen-good.html

 

 

Warren Buffett is a Piece of Shit!

Saturday, 13 May 2023 09:57

Warren Buffet och Bill Gates är två av USA:s vidrigaste medborgare som bara förtrycker folk. Res inte till USA, det kan sluta illa!

 

 

USA har förlorat sin världsdominans då petrodollarn är död, Kina köper nu med sin egen valuta

Monday, 03 April 2023 03:10

Symbolisk petrodollar som hånar USA

 

Kina är en av världens största oljekonsumenter och köper nu olja av Saudiarabien med sin egen valuta och inte med dollar längre. Detsamma med oljeköp från Ryssland och Iran. Detta betyder att petrodollarn är död! Så skönt!

Den Djupa staten ville göra USA till världsdiktaturen genom att tvinga in dem med lögn i första och andra världskriget. 1944 beslöts i amerikanska New Hampshire det s k Bretton Woods avtalet där en smygguldstandard infördes igen. I motsats till vad som var brukligt, att alla människor kunde gå till sin bank och kräva guld för sina pengar, kunde nu enbart nationer komma till USA och kräva guld för sina pengar. Nixon svek och drog sig ensidigt ut ur detta den 15 augusti 1971 då guldet inte räckte för Vietnamkriget, Fiat pengar behövdes. För att förstärka USA:s världsherravälde tvingade USA världen istället att all gas och olja ska handlas i dollar, petrodollarn, vilket medförde att alla andra länder fick först köpa dollar för att sedan kunna köpa olja och gas.

Länder som ville sälja gas och olja i Euron, som Saddam Hussein 2003 eller gulddinarer, Muammar al-Gaddafi 2011, invaderades och ledarna torterades till döds (även med Sveriges hjälp!) som ett avskräckande exempel.

Tack till Kent för tipset av filmen.

 

Se även på WTV:

Frankrikes president de Gaulle varnade för dollarpyramidspelet;

Olja för guld, nya guldbörser och en konkurrent till SWIFT knäcker USA;

Gold Dinar och Islamic Banking bakom Libyens revolution?;

Hugo Chávez vill ersätta Dollarn med ny valuta: Sucre;

USA misstänks mördad Hugo Chavez då cancer kan induceras med strålningsvapen;

 

 

https://youtu.be/wrVbr76pCxg

 

https://youtu.be/TN47BLFlRKw

 

 

Reptiloiderna har förhäxat pengar, denna svarta magi ska fixera homo sapiens på pengar för att förslava oss

Wednesday, 29 March 2023 06:33

Simon Parkes, en av mina största idoler och läromästare, är tyvärr idag bara en skugga av hans forna jag. Det skedde smygande efter att radio show hosten JayPee förråde Simon februari 2018 då JP smutskastade honom utan skäl, ställde in showen och tog alla sändningar från nätet. Detta var en enorm förlust för mänskligheten då Simon Parkes info ofta avslöjade stora hemligheter från Reptil-världen, mycket bättre än David Icke.

Från min 1:31:50 i filmen från den 5 mars 2017 berättar Simon om att Reptiloiderna har försett pengar med en svart magisk förhäxning med hjälp av teknologi från en planet i vårt solsystem. Vitsen är att fixera människor, även barn, på pengar så att de jagar efter dem och värderar allt annat lägre. Ett mycket effektivt förslavningsinstrument.

https://paranormal.se/topic/gitternat.html

Av samma skäl byggs eller köps det flesta banker på viktiga energipunkter, ofta där Curry- och Hartmann-linjer korsas. De är jordens meridianer där den fria energin flöder. Det finns positiva och negativa Curry-kryss. Naturligtvis sitter bankerna på de negativa som akupunktur-nålar för att kunna sprida negativ energi och info runt hela jorden med detta också hemlighållna nätverk.

Ett annat halvhemligt nätverk som knyter ihop världens banker är den extrema derivatmarknaden.

 

https://youtu.be/62YMesxnGoA

 

 

Konkursrekord i åkeribranschen då barnplågar-regeringen inte sänkt galna reduktionsplikten

Wednesday, 15 February 2023 17:39

Käla

Barnplågaren Ulf Kristersson (M) och hans regering hade redan före valet lovat att sänka bränslepriserna, i synnerhet för diesel som är central för åkerinäringen. Som vanligt har de svikit vallöftet, förmodligen därför att Preem (som sitter på mycket reduktionsnonsense) eller andra oljejättar har makt över de korrupta Moderaterna.

SD:s Thomas Morell ger en mycket bra beskrivning (filmen nedan) hur regeringen fortsätter att förstöra Sverige precis som Sossarna och MP-packet! Genom deras galenskap har Sverige ett av EU:s högsta dieselpriser som gör att åkerinäringen inte kan konkurrera längre, därför konkursrekord där. Vi har redan för många fuskande åkerier från andra länder som slår hårt mot Sveriges transportbransch. Dessutom ligger Sverige långt upp i Norden med långa transportsträckor inom EU.

De dyra transporterna ökar priserna för många varor i Sverige vilket medför att bankslickaren Thedéen höjer styrräntan i Riksbanken ansvarslöst, istället för att rädda kronan, vilket påskyndar samhällskollapsen för Sverige.

Det finns ingen anledning att vänta med skrotningen av reduktionen i bränslet till januari 2024! Det kan göras redan nu. Dessutom kan  skattesänkningar motverka ockret på bensin- och dieselmarknaden.

SD måste utöva starkare påtryckningar på landsförrädaregeringen!

Och glöm inte: all klimathysteri är grova lögn. Hela målet med reduktionsplikten är alltså skvattgalen!

 

Se även på WTV:

Sparka Ebba Busch, hon är en vidrig valsvikare, hoppas hon snart bli fattig livet ut; så bör man hjälpa folket;

Klimatlögnen ska dölja solens neutrinostrålning som höjer vårt medvetande, Global Warming är alltså positiv, befriande;

De kriminella el-, gas- och diesel/bensinpriserna orsakas av konspiration från storbankerna, Berlin och Bryssel;

Kul att nya riksdagsledamoten Elsa Widding (SD) tar upp klimatlögn i Riksdagen;

Svikna vallöften ska straffas med livslång politikförbud, nyval och skadestånd till staten! SD svek mest! Budget;

 

 

https://youtu.be/ncBftlMdUrg