Olja för guld, nya guldbörser och en konkurrent till SWIFT knäcker USA

Saturday, 12 April 2014 19:47

källa: en petrodollar

USA har skjutit sig själv i knäet med sina idiotiska sanktioner mot Ryssland. Att Putin kommer att organisera en konkurrent till VISA och Mastercard hade White TV redan rapporterat. Nu kommer nästa ekonomiska atombomb mot USA: olja och gas skall inte längre säljas mot dollar utan guld eller annat. USA:s största makt grundade sig inte på vapen (därför är aldrig höga militärer med på Bilderbergmötena) utan på ett förslavande finanssystem. Ett verktyg där är den s.k. petrodollarn, med vilket menas, att USA lyckades pressa igenom, att all olja och gas i världen enbart skall kunna köpas för dollar. Detta betyder att alla andra länder först måste köpa amerikanska dollar för att sedan kunna köpa energi. Även när Ryssland säljer gas till Ukraina skall kalaset betalas i dollar. Ukraina är skyldig 2,2 miljarder USD för gasleveranser. Så mycket av IMF:s dollar kommer sannolikt att rulla vidare till rubellandet. (Putin hotar med gasstopp, då Ukraina vägrar att betala sina gasskulder.)

Men nu har den smarte Putin lanserat Project Double Eagle”, som kommer att kräva guld för rysk olja och gas. Samma projekt kommer också att sätta upp en konkurrent till Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications, SWIFT, det US-dominerade och utspionerade internationella betalsystemet. Detta svider på det korrupta amerikanska skinnet!

Till råga på allt skall även ärliga guldbörser utökas. Hittills har guldpriset jämt riggats av Rothschild & Co genom naken blankning och andra kriminella metoder. Men de nya guldbörserna i Moskva och Hongkong kommer att handla guld på ett ärligt sätt, utan naken blankning och andra fula tricks. Nio nya seriösa guldbörser är i pipeline. Samtidigt ökar Ryssland sitt guldägande. Då kommer guldpriset mot dollarn att rusa i höjden, eller bättre sagt dollarn kommer att visa sitt äkta svaga värde. Detta kommer att knäcka USA:s mörka makt. Gamarna kretsar redan .....

Läs även Paul Craig Roberts analys: Is the US or the World Coming to an End?

Se även på White TV: Tyska regeringen upprörd över Tymosjenkos folkmords planer - den svenska tiger;

Nu börjar det ekonomiska kriget om Ukraina och dess plundring;

Frankrikes president de Gaulle varnade för dollarpyramidspelet;

IMF:s pengar till Ukraina går till utländska banker och i gengäld förlorar Ukraina sina fysiska tillgångar;

Rothschild, sluta manipulera guldpriset!;

USA har stulit Tysklands guld för att manipulera guldpriset;

Guldbörsen i Hongkong kraschade, guldet är slut;

 

You must be logged in to comment.