Det mest ödesdigra valet någonsin: Sverige under svåraste attack!

2014-09-11 23:05

Aldrig har ett modernt val i Sverige varit så viktigt som nu. Detta klarnar när man tänker efter under vilken stark attack Sverige befinner sig. Attacken genomförs av främmande makt, men förs med dolda vapen och är därför svårt att uppfattas som en attack. Bortsett från det kriminella banksystemet (pyramidspel), som Sverige haft sedan 1931, är det två speciella attacker, som kom först senare.

Den första attacken rids genom mind control, tankekontroll. Sverige började jämte Sovjet Unionen och USA med egna mind control forskningar redan i slutet på 1940-talet, genom att Sachska barnsjukhuset opererade elektroder i babys hjärnor. De flesta dog under fruktansvärda plågor. Förmodligen under 1980-talet tog dock Mossad, bankhuset Rothschilds säkerhetstjänst, under assistans av CIA, långsamt över kontrollen över den svenska mind control teknologin. Detta går i dagsläge inte att bevisa ännu, men styrningen av svenska massmedia att mörklägga Palmemordet i kombination med Estoniamörkläggningen tyder på det. Den som djupdyker i Estoniamassmordet för 20 år sedan snubblar snabbt över Mossads makttentakler i Sverige, i synnerhet inom polisen, säkerhetspolisen och åklagarväsendet. Insiders anser att Estonias sänkning var det sista förtvivlade försöket att befria Sverige från Mossads kriminella (h)järngrepp!

Den andra attacken utfördes och utförs genom påtvingad massinvandring, som blev riktigt otäckt redan under Carl Bildts regering 1991-1994. Carl Bildt misstänks av många att vara en äkta CIA-agent. Brottsligheten och framförallt våldtäkten utförda av invandrare ökade så lavinartad, att Sverige idag ligger tvåa i världen med flest våldtäkter per capita och etta i Europa med över 100 våldtäkter per dag. Massinvandringen som bryter mot EU:s och Sveriges lagar vållar massarbetslöshet, svältdöd för över 10 000 åldringar, otaliga döda genom undermålig sjukvård och stora brister i resten av välfärdssystemet, då invandringen prioriteras ekonomiskt hela tiden och pengarna räcker inte till för resten av samhällets behov.

källa

De som pådriver massinvandringen har sammansvetsad de politiska blocken på höger och vänster så till den milda grad, att Sverige bara har en enda riktig opposition kvar, och det är Sverigedemokraterna. De är dock också sioniststyrda, så att man kan säga att samtliga riksdagspartier (och alla de små också) styrs i smyg av Mossad med den bekväma och mäktiga mind control teknologin. Inget politiskt parti och inget massmedium är fritt i Sverige, som därför enbart är en skendemokrati. Så illa har det aldrig varit förr i landet.

En gång tidigare i modernare tid har Sverige varit under en fruktansvärd attack. Då var det frimurare ledda av logen Grand Orient i Paris, som mördade den fina kungen Gustav III, för att igen förslava Sverige under främmande makt, Frankrike, precis som under "frihets"tiden. Därför blev det en fransk general på svensk tron. Bernadotternas illgärningar ledde till att en tredjedel av den svenska befolkningen blev tvungen att utvandra för att inte svälta ihjäl. Först när sossarna blev mäktiga kunde de styra landet till oanade blomstringstider under 1950- och 60-talet. Massmigrering har alltså alltid varit de dolda makternas vapen att knäcka Sverige. Invandringen medför dock större skador än utvandringen, eftersom den utplånar den svenska kulturen.

Vad skall vi då rösta på när samtliga partier kontrolleras genom mind control, utpressning och mycket annat av Sveriges fiende?

Sverige lider idag svårt under tre huvudproblem: det parasiterande banksystemet, förslavande mind control och den kriminella massinvandringen. Bara ett enda parti med inflytande har fiendens tillstånd att kämpa mot åtminstone en av dessa tre huvudplågor: massinvandringen. Därför finns det för dem som älskar Sverige och som har litet eget omdöme kvar, inget annat val i år än SD. En röst på ett av småpartierna är bortkastad då de inte har den minsta chansen att komma in i Riksdagen. Valet i år är så viktigt att vi bör ta det säkra för det osäkra. Många av småpartierna har kommit till dagens ljus så sent, att för få människor känner till dem. De kan i bästa fall få några hundratals röster, röster som sedan fattas för att SD skall få hela 20%.

Den enda riktigt bra politikern som Sverige hade kvar efter konspirationen mot Göran Persson (S) var Anna Lindh (S). Vem mördade henne för exakt 11 år sedan med en mind controled gärningsman som hörde ordergivande röster? Mossad!

SD 2014!

Se även på White TV: Fy, FI förråder flickor!;

Bo Jonsson Partiet De Frias dödgrävare;

Behandlingen av SD bevisar att Sverige är en skendemokrati;

Sverige ingen demokrati, censur överallt;

SVT pudlar efter konspiratorisk attack mot Jimmie Åkesson (SD) Update;

Tyskland tvångsinkvarterar invandrare mot fastighetsägarnas vilja;

Danmarks Radio24syv retar gallfeber på svenska Sovjetrepubliken Absurdistan;

Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;

Journalister som Jenny Strömstedt är medansvariga för skräcken i Ljungsbro:

Att den misstänkte Ljungsbro 33-åringen kommer från Kongo är en viktig journalistisk nyhet!;

Demokratins dödgrävare Expressen huvudansvarig för terrorbomben mot SD-politiker;

Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder;

Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas;

Ingrid Carlqvist har gjort stor succé i Tyskland;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.