Bo Jonsson Partiet De Frias dödgrävare

2014-09-08 21:29

Peter Storm, den bästa politikern Sverige någonsin har haft. Blev det hans dödsdom?

Peter Storm var den stora hjärnan bakom grundandet av Partiet De Fria (PDF). Bara en månad efter att partiet blev offentligt i februari 2013 dog Peter Storm under mystiska omständigheter, som White TV fokuserade på till ettårsdagen av Peters bortgång. Han lämnade en fru och en då nioårig dotter.

Efter honom tog Bo Jonsson över partiet. Han vingklippte det ursprungliga partiprogrammet till oigenkännlighet, kastade ut medlemmar som ville ta upp ämnet chemtrails och ändrade stadgarna så att han själv aldrig kan bli avsatt från sin mäktigaste position i partiet, med argumentet att PDF på så sätt skyddas mot infiltration. Bara Svenskarnas Parti har en liknande regel.

Infiltrationen tycks dock redan ha skett och infiltratören verkar heta Bo Jonsson.

Valmanifestet blev dock en liten förbättring av vad man tidigare kunde läsa på PDF:s hemsida, men bankreformen som Peter Storm var så mån om, har urvattnats:

"Partiet De Fria kommer verka för ett ärligt valutasystem och ekonomisk
demokrati, dvs. ett demokratiskt kontrollerat betalningssystem för
arbetsdelning. Därför vill vi ha en reform av banksystemet då vi ställer oss
väldigt kritiska till hur pengar skapas av privata banker ur tomma intet. Vi
kommer även verka för att ogiltigförklara hela Sveriges statsskuld och låta de
privata bankerna ta smällen, och samtidigt upprätta en folkets riksbank som är
helt transparent och i sin tur kontrolleras av Sveriges riksdag
."

Inget om att höja kapitaltäckningskravet till 100% som Peter Storms program ursprungligen ville. Inget om att pengar inte får skapas som skuld, som har till följd att det fattas penningmängden för räntorna i dagens system. Inget om hur vi blir av med inflation. Inte ens återinförandet av regler som skiljer affärsbanker från investmentbanker (Glass-Steagall) krävs.

Att riksbanken skall kontrolleras av Sveriges riksdag är ingen stor förändring, så är det ju redan idag.

Det här stympade programmet är mycket fördelaktigare för privatbankerna och lär knappast rubba deras makt, vilket väl också var skälet varför Bo Jonsson talade illa om Henning Witte, som kräver en grundläggande bankreform i den Vita Skolan i Nationalekonomi. Den 12 mars 2013 kl 08:32 skriver Bo Jonsson till Peter Storm om Henning Witte, utan att någonsin ha haft kontakt med honom:

"nej den där Witte verkar skum som fan"

och försöker ändra Peter Storms positiva åsikt om Witte, som Jüri Lina kunde vittna om under sitt möte med Peter i Thailand december 2012.

Om Bo Jonsson hade haft ärliga avsikter att reformera banksystemet, hade han försökt att inleda ett samarbete med de ytterst få aktörer i Sverige som pläderar för en finansreform.

Ytterligare ett tecken hur Bo Jonsson rider PDF systematiskt i fördärvet är att han kastar ut kvinnor ur styrelsen (bara gubbar som leder partiet) och att han anlitar Carl Norberg som ny partiledare i juli 2014 för att sedan fota honom månaden därefter, då Norberg hade den goda smaken att krama partiledaren för Svenskarnas Parti i en tid, då PDF förtvivlat vill rentvå sig från alla nazimisstankar. Så här skrev Bo Jonsson på Facebook 28/08/2014:

"Carl Norberg är bortplockad som partiledare av styrelsen. Detta pga att det ej är förenligt att agera utanför partiets värdegrund när han representerar oss i rollen som partiledare men även privat då han var vårt ansikte utåt. Partiet De Fria vill inte bli associerade med Svenskarnas Parti och vi har helt skiljda ideologier och syn på människors rättigheter.

Iomed detta uppstod en ohållbar förtroendekris och ett avståndstagande från styrelsens sida som ledde till ett avsked med omedelbar verkan kl 12.00 den 28/08/2014.

Partiet De Fria står nu inför en rejäl omorganisation som kommer väldigt olägligt. På grund av det inträffade ber vi medlemmar och sympatisörer om ursäkt för dröjsmålet att återkoppla om det som har inträffat.

Bo Jonsson, grundare och styrelseledamot"

Men nu i början av september 2014, bara en vecka senare, dyker Carl Norberg igen upp som gubben ur lådan för PDF. Han är helt plötsligt tillbaka som partiledare. Var kicken bara ett spel för gallerierna?

Carl Norberg anser att vi drabbas av en judisk världskonspiration, vilket är helt fel. Det är tvärtom, judarna själva är utsatta för en av de största konspirationerna någonsin i världshistorien genom helt andra än judiska krafter.

Se även på White TV: Peter Storm vi saknar dig!;

Stor namninsamling för banbrytande politisk bankreform;

Bankmarionetten Michael Thudén från Ett nytt penningsystem har allvarligt skadat många bankoffer;