Danmarks Radio24syv retar gallfeber på svenska Sovjetrepubliken Absurdistan

2014-07-02 16:26

Danmark är inte lika hårt förtryckt som Sverige. Därför har en modig dansk journalist på den statliga radiokanalen Radio24syv kommit med en lysande idé: "Inspirerad av Voice of America, som under kalla kriget sände radio in över järnridån, vill Radio24syv transmittera radiosignaler över Öresund till svenska lyssnare så att de får möjlighet att diskutera alla de tabubelagda ämnen, som de inte kan, vill, eller får diskutera i de svenska medierna.

Programmen, som bär titeln ”Danmarks Röst”, leds av historikern och debattören Mikael Jalving, som tidigare har tampats med det svenska i boken ”Absolut Sverige – en resa i tystnadens rike”.

Redan innan sändningarna började den 30 juni 2014 kl. 10.05 (varje dag under hela juli) spydde Aftonbladet galler över projektet: "Programmets namn, ”Danmarks röst”, får väl då antas syfta på Jalving själv. Han får agera hejaklack när förbittrade svenskar utgjuter sig över saker som – tada! – invandring.

För det är naturligtvis utgjuta sig de ska, det är hela poängen. Det hela vilar på den bisarra premissen, att åsikter som inte dominerar i offentligheten just därför är mer sanna. Fakta och analys? Nej, vi slänger i häxan och ser om hon flyter. Godnatt." Smutskastaren heter Malin Krutmeijer, som blev direkt bjuden av Mikael Jalving, men fegade ur naturligtvis.

De två första dagarna var journalisten Gunnar Sandelin gäst i Köpenhamns studio. Tillsammans med Karl-Olov Arnstberg skrev han de mycket modiga böckerna Invandring och mörkläggning band 1 och 2. Han gjorde så bra ifrån sig, att servern hos Danmarks Radio24syv verkar vara överbelastad. Han använde också ordet Absurdistan för Sverige, vilket myntades av journalisten och historikern Jüri Lina, som också är tabubelagt i Sverige.

För att reta det skumma svenska etablissemanget ännu mera vill White TV här återigen rekommendera att rösta på SD i riksdagsvalet 2014. White TV drivs av en invandrare! SD är visserligen sioniststyrd men det enda alternativet med inflytande när det gäller att begränsa den kriminella invandringspolitiken i Sverige. Den är kriminell av tre skäl, som Mossad aldrig tillåter Jimmie Åkesson (SD) att nämna:

1. Sverige godkänner att immigranter bryter mot många svenska och europeiska regelverk genom att bl. a. 93% av alla som vill in i Sverige slänger sina identifikationshandlingar med flit. På så sätt släpps massor med kriminella element in i Sverige, som skadar landet svårt genom otaliga brott. Sverige leder statistiken över våldtäkter i världen, vilka har ett bevisat samband med invandringen.

2. Sverige har gett över 1 miljard kronor till yrkesbrottslingarna som invaderat Syrien, som ISIS och Al-Qaeda m. fl.. Dessa extremt kriminella marodörer ger orsaken till att hundratusentals Syrier tvingas fly, även till Sverige.

3. Sverige påtvingas invandringspolitiken mot folkets vilja med mind control, tankekontroll, eller som det också heter: hjärntvätt. Arnstberg och Sandelin skriver i inledningen av Invandring och mörkläggning band 2: "Det är inte många länder i världen som lyckats kuva och hjärntvätta ett helt folk med ett sådant öppet vansinne som pågår i Sverige. ..... Påståendet om hjärntvätt återkommer." Hjärntvätt-teknologin är kriminell, en särskilt vidrig form av misshandel. Att placera ett chip i en människans hjärna utan dennes godkännande är förbjuden.

källa

Jimmie Åkessons debatt på SVT:s Aktuellt igår den 1 juli 2014 mot Erik Ullenhag (FP) var svag. Varför kör SD aldrig gränsdragningsdebatten?

Åkesson borde frågat Ullenhag: Vill du ha begränsad eller obegränsad invandring?

Svarar Ullenhag obegränsad, skall han konfronteras med att svenskarna blir i minoritet i sitt eget land. Somalia t. ex. har ca. 10 miljoner invånare, Etiopien ca. 91 miljoner. Låt oss säga att Sverige tar in 5 miljoner från Somalia och 20 miljoner från Etiopien för att hjälpa till. Länderna är grannar och har många likheter. Dessa 25 miljoner nya invandrare skulle då med bred majoritet bestämma hur det skall gå till i Sverige. Resultatet skulle bli att Sverige kommer att hamna på ungefär samma nivå som dessa länder, vilket då kommer att ha konsekvensen att många måste fly från Sverige. Bevisligen har invånarna i Etiopien och Somalia inte lyckats lika väl som Sverige att bygga ett samhälle. Obegränsad invandring är alltså lika med att förstöra Sverige. Och varifrån skall pengarna tas för att klara av så många invandrare?

Svarar Ullenhag begränsad, skall han direkt konfronteras med följdfrågan: Var går gränsen? Det kan han förmodligen inte svara på.

Gränsen går där Sverige skadas, t. ex. att pengarna inte längre räcker till en vettig sjukvård, barnomsorg, skolor, järnväg, vägar eller försvaret. Sveriges uppgift är främst att hjälpa svenskarna och inte hela världen. Sverige är för litet för att kunna hjälpa hela världen. Den dagen då folk dör på sjukhusen av penningbrist inom vården eller mördas och våldtas då polisen och rättsväsendet har för litet resurser, som vållats av att pengarna gått till invandringen, är den dagen då Sverige har tagit in för många invandrare. Tyvärr har den dagen redan kommit under förra seklet...

Trots alla brister inom SD bör vi, alltså även invandrarna, därför taktikrösta på SD, då alla andra partier med inflytande sviker Sverige.

Om du älskar Sverige: SD 2014!

Här några kommentarer som kom till White TV under första dygnet:

Hej! SD 2014? Henning du vet väl att SD:s Kent Ekeroth och Björn Söder är judiska och varit i Israel för att ta emot pris för väl uträttat arbete i israels tjänst? Paula Biler är judisk och säkert ett antal till! Läs detta på Ahmed Rahmis sida radio islam, rulla ned en bit om du inte orkar läsa så ser du Björn Söder och Ted Ekeroth viftandes med svensk och israelisk flagga, fotograf är Kent Ekertoth! http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tutti/sd_zionit.htm Mycket matnyttig info i övrigt på Ahmeds sida: http://www.radioislam.org/islam/svenska/svensk.htm Priset han tilldelades: https://www.realisten.se/2007/07/13/aktiv-sverigedemokrat-fick-theodor-herzl-pris/ http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11133280.ab https://www.flashback.org/t1618768 Jag vet inte om deras intresse är Sverige eller pengarna som finns/fanns i detta land?!  Hela Sveriges politik är riggad och allt är ett spel för galleriet, rösta blankt är nog det enda rätta! Är inte antisemit, så har vi det avklarat ;) Love all, serve all! Mvh X X

Så du tror att SD är nått att rösta på att dom är emot den korrumperade Makten bankerna osv. Så vilka är SDs hemliga finansiärer? Det gäller stora summor. Vem betalade för SDs reklamkampanj som inkluderade tunnelbane reklam och tv reklam? Hur kan SD få så mycket utrymme i pressen där dom får ut sitt meddelande (påminner om fake snowden som ej nämt nåt om 911 eller nåt annat viktigt bara det vi redan vet nsa). Varför är alltid polisen på sds sida i demonstrationer? Varför får Jimmi Åkesson säpo beskydd? Skulle det inte kunna vara så att samma krafter som skapade den ohållbara invandringen (med hjälp av natos attacker och bombningar får vi massa flyktingar) så skapade dom ett parti som folk som tröttnade på deras invandring skulle rösta på . Tes antites synthes. Briljant. SD ärockså ett stödparti till alliansen om man tittar på deras röstande officiellt är dom kritiska mot alliansen men det är nog bara taktik dom vill ju vara ett missnöjes parti och inte associeras med de styrand men deras record visar att dom är lakejer till alliansen. Är förvånad av att du gått på denna lätta finten från överheten, du är ju medveten om att dom jobbar med tes och antites och kontrollera båda polerna eller har du glömt det. Nej trots allt bullshit så är nog trots allt det som överheten hatar mest vänster oppositionen så där bör rösterna läggas.

White TV känner till dessa fakta och drar samma slutsatser. SD är sionistkontrollerad opposition. Men genom att rösta på SD gör man en markering för alla de andra partier att de måste ändra sin invandringspolitik. Det finns många röster att fiska där. Europavalet sände chockvågor genom de etablerade partierna.

Se även på White TV: Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;

Att den misstänkte Ljungsbro 33-åringen kommer från Kongo är en viktig journalistisk nyhet!;

Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder;

Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas;

Ingrid Carlqvist har gjort stor succé i Tyskland;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.