Leif GW Persson mörklägger igen: Anna Lindh-mordet

2012-12-06 20:03

Tisdag den 4 december 2012 sände SVT del 8 av serien Veckans Brott, som alltid är mycket sevärd tack vare Camilla Kvartoft och Leif GW Persson. Den handlade mest om Anna Lindh-mordet. När det gäller vanliga brott kan vi säkert lita på innehållet i deras presentation, men när det kommer till de riktigt tunga brott, som skakat hela Sverige i sina grundvalar, bjuder SVT gänget som vanligt på avancerad mörkläggning. White TV hade redan fokuserad på Leif GW Perssons förvridna skildring av Palmemordet. Denna svidande kritik mot Sveriges kriminalikon har fått ovanligt stort intresse i klickvärlden.

Perssons Lindh-inslag är redan motstridigt i sig på en viktig punkt: inledningsvis beskriver kvinnan (minut 4,05 i filmen nedan) som ringer till 112, att gärningsmannen hade en grön militärjacka på sig, långt, lockigt hår och keps. Detta matchar inte alls med de övervakningsbilderna som senare visas på Mijailo Mijailovic. Ingen militärjacka, inget långt hår, inga lockar. Bilderna sägs ju vara tagna bara några få minuter före överfallet.

Sveriges blivande statsminister Anna Lindh mördades kort före EMU omröstningen, Källa

Leif GW borde ha tematiserat, att det finns gedigen forskning i boken "Dampistol och morakniv" av Tomas Nilsson, som pekar på, att det var en annan gärningsman som stack ner Anna Lindh, en proffskiller, som vred minst en kniv i henne för att åstadkomma maximala skador och som hade medicinska kunskaper:

"Det var inte Mijailo Mijailovic som stack ned utrikesminister Anna Lindh i
varuhuset NK den 10 september 2003.

Mordet är i stället ett i förväg noga planerat politiskt attentat och har
arrangerats så att det skulle se ut som om det utförts av en ensam, psykiskt förvirrad gärningsman. Den officiella versionen av händelseförloppet kan ifrågasättas på en rad punkter.

– NK-mannen är inte identisk med attentatsmannen.
– Kniven som hittades i rulltrappan är inte mordvapnet.
– Kepsen som hittades i en papperskorg i Saléngallerian bars inte av attentatsmannen.
– De gröna byxor med blod från Lindh som hittades i skogen vid Hovsjö bars inte av Mijailovic när han befann sig inne i Stockholm.
– Larmsamtal som ringdes efter attentatet kan ha utsatts för tekniska manipulationer.
– Ett falskt signalement på gärningsmannen har ringts in till polisen.
– NK-varuhuset vimlade av egendomliga personer samma dag som Anna Lindh stacks ned. De avvek från varuhusets vanliga kunder genom sin klädsel eller sitt beteende.
– Polisutredningen har styrts in mot NK-mannen trots att han inte kan vara identisk med attentatsmannen.

Det hävdas i en bok med titeln “Dampistol och morakniv” utgiven av privatutredaren Tomas Nilsson. Hela den tekniska bevisningen mot Mijailovic kan ifrågasättas. Polisens och åklagarnas scenario stämmer inte med vad som verkligen hände inne i NK-varuhuset." skriver Yrsa Häggström på sin observanta blogg Bakom Kulisserna. Hon instämmer i en stor kör, som anser att det handlade om ett politiskt mord.

Uppgiften i Veckans Brott, att polisen skulle varit på plats redan efter fem minuter stämmer inte. Det var ambulansen som kom så fort. Polisen kom först efter 10 minuter, trots att det vimlar av polisbilar i innerstaden. Polisen utfärdade rikslarm först 2,5 timmar efter dådet, precis lika försenat som efter Palmemordet (samma sak med avspärrningarna), skriver Olle Dammegård på sid. 787 i sin fantastiska bok Statskupp i Slowmotion, som kan laddas ner gratis hos Yrsa Häggströms sida Bakom Kulisserna. Att polisen gjorde ett uselt jobb under Anna Lindh utredningen borde Leif GW Persson ha tagit upp. Han spar ju annars inte med kritik mot lägre poliser.

förre polisintendenten vid polismyndigheten i Stockholm, Eric Rönnergård, spar inte med poliskritik mot Anna Lindh utredningen, en örfil för Leif GW Persson

"- Ett tydligare exempel på bristande kompetens, ansvar och ledning än vid Lindh-mordet är svårt att se, säger Eric Rönnegård till TT.
Hans kritik går starkt emot den allmänna uppfattningen att mordet utreddes proffsigt och skickligt. En bild som också förre chefen för länskriminalen i Stockholm, Leif Jennekvist, gett i sin bok om mordutredningen.
Eric Rönnegård påstår att mordet på Anna Lindh blev lika misskött de femton första timmarna som mordet på Olof Palme de första tolv timmarna. Han lägger ansvaret för bristerna på polischeferna.
" citerar Expressen förre polisintendenten vid polismyndigheten i Stockholm. - Rönnergård är också missnöjd med Veckans Brott.

Ytterst märkligt är också att SKL:s fiberanalys utvisade enbart blå fibrer på kniven, vilket matchar med Anna Lindhs tröja. Men på kepsen kunde SKL enbart hitta ljusbruna fibrer, som matchar hennes mockajacka. Det hade tett sig mera naturligt, att det funnits fibrer från båda källor på åtminstone ett av föremålen. Misstanken är därför stark, att polisen har fifflat med fördelningen av fibrer för att sätta dit Mijailo Mijailovic.

"Bouthaina Shaaban, a minister in the new Syrian government, wrote in The Daily Star (Lebanon).

Shaaban noted that Lindh had:-

Called upon the European Union, on April 3, 2002, to sever ties with Israel in protest against Israeli practices;

Called on US President George W. Bush to deny Sharon unconditional support, as this would inflame the Middle East;

Stressed that the only solution in the Middle East rested in ending the Israeli occupation (otherwise everybody would become a hostage to the conflict);

Played an important role in shaping the EU's decision to adopt a policy toward Palestinian President Yasser Arafat different from that of the U.S.;

Confirmed the importance of Arafat as a partner in the peace process, rejecting Washington's claims that he supported terrorism;

Stood firmly against the war on Iraq;

And warned of the dangers of changing another country's regime without the support of international law.

Regarding weapons of mass destruction, Lindh called for the creation of a Middle East free of such weapons, including Israel. Lindh strongly opposed the Anglo-American aggression and occupation of Iraq" skriver Michael A. Hoffman.

Israels dåvarande Stockholms-ambassadör Zvi Mazel, han som blev internationellt ökänd för vandaliseringen av ett svenskt konstverk, kallade Anna Lindh för antisemit. »Anna Lindh var värst. Hon brukade fördöma oss, säga att vi skapade extremism eftersom det finns en risk att palestinierna förlorar allt hopp. Att Israel var en demokrati som balanserade på en väldigt tunn linje. Hon var väldigt arrogant. Vad fick henne att tro att hennes eget land var så fantastiskt? Jag protesterade så klart, men fick kalla handen.« citerar fokus.se Zvi Mazel.

Leif GW Persson medger att Mijailo Mijailovic inte hade det minsta motivet att mörda Anna Lindh (min 23.52). Han nämner att Mijailo Mijailovic styrdes av inre röster, redan ifrån tidig barndom och att han höll på med stalking. Detta är typiska symptom för mind control, och inte för psykiska sjukdomar. Persson medger, att psykiatrin är en extremt luddig vetenskap. Det finns inga klara definitioner på de psykiska sjukdomar som tas fram för att dölja mind control. Olle Dammegård anser också att Mijailo Mijailovic är mind controlled och hänvisar till paraleller med Robert Kennedys mördare, se sid 778 i hans bok Statskupp i Slowmotion.

Ett bra bevis att Mijailo Mijailovic är hjärnkontrollerad finns i hans återtagande under våren 2011. Plötsligt går han till polisen och påstår, att han aldrig hörde röster. Det hela publiceras naturligtvis i SKRÄPOS personliga språkrör, Expressen. Vad hade hänt som triggade denna kovändning? Ju, White TV hade börjat fokusera på mind control och nämnt Mijailo Mijailovic som ett typiskt offer, just i början av våren 2011. Han är helt oskyldigt dömd! Ett justitiemord till!

Vem sitter på mind control teknologin? "Säkerhets"tjänsterna, med israeliska Mossad i spetsen. Vem kryper under Mossads piska? SKRÄPO. Vem vägrade livvaktsskydd för Anna Lindh?

Anna Lindh svar:

den 30 januari2002

Svar på fråga 2002/03:418 om israeliska säkerhetspolisen Mossad

Utrikesminister Anna Lindh

Yvonne Ruwaida har frågat mig hur jag tänker agera för att markera att Israels politik avseende dess säkerhetstjänst är oacceptabel för Sverige.

Jag har också tagit del av medieuppgifterna om att israeliska agenter skulle ha fått fria händer att mörda personer som anses hota Israel varhelst de befinner sig. Om detta stämmer är det givetvis helt förkastligt. Sådana aktioner skulle strida mot folkrätten och de mänskliga rättigheterna. Att mörda människor på andra länders territorier utgör dessutom en kränkning av dessa länders suveränitet.

Sverige har alltid tagit avstånd från sådana utomrättsliga eller summariska avrättningar, oavsett var de har skett. Det är en grundläggande mänsklig rättighet att ingen godtyckligt får berövas livet och att denna rätt ska skyddas genom lag. Detta är de utgångspunkter som kommer att vägleda Sveriges fortsatta dialog med Israel och vårt agerande inom EU och FN.

Till bilden av det politiska mordet hör också sjukhuset KI:s ytterst märkliga beteende, som White TV tidigare tagit upp. Först meddelades att Anna skulle klara sig och sedan kom plötsligt döden. Blev det som med Lady Di att sjukhuset var med i konspirationen?

Intressant är också att terroristlagstiftningen skärptes efter mordet på Anna Lindh. Andra av "säkerhets"tjänsterna iscensatta mord som 911 och Oklahoma bombningarna förde också med sig större inskränkningar i folks fri- och rättigheterna.

Är det en slump, att SKRÄPO fick en ny chef, dåvarande riksåklagare och regeringens Palmeman Klas Bergenstrand, strax efter att Mijailo Mijailovic hade dömts i januari 2004. Bergenstrand inleder sedan en av de största omorganisationerna inom säkerhetspolisen och trycker fram mer transparens. Städade han ur Mossadnätverket för att befria Sverige från denna pest med Göran Perssons goda minne? Mördade Mossad honom senare med en konstgjord hjärtinfarkt trots hans utmärkta kondition och tog tillbaka kontrollen?

Vem kom med utredningen att Anna Lindhs mördare skulle vara en ensam galning? Psykiatern Ulf Åsgård. Samma gubbe som kom med en liknande idiotutredning i Palmemordet, skriver Olle Dammegård på sid. 775.

Kolla Leif GW Perssons kroppsspråk på min 13.15, när den mycket duktiga Camilla Kvartoft frågar honom, om han ansåg, att en ensam galning mördade Anna Lindh eller om det var ett politiskt mord. Perssons plötsliga och ivriga kliande i håret avslöjar honom. Har polisprofessorn glömt att det finns skyddande av brottsling i Sveriges Brottsbalk, 17:11 ?

 

Se även Leif GWPerssons mörkläggning av Palmemordet här.

Inslaget från Veckans Brott kan ni se här: http://www.svtplay.se/video/891561/del-8-av-10

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.