Fy, FI förråder flickor!

2014-09-11 20:17

Idag rapporterade ofria Fria Tider: "Genusforskaren Victoria Kawesa, 39, står på plats nummer tre på Feministiskt initiativs riksdagslista. Nu visar Fria Tiders granskning att hon har lurat sin polska städerska på 11.600 kronor för städning av sin våning i Stockholm – pengar som den skattefinansierade akademikern vägrar betala.

...... 39-åringen var tillsammans med den flerfaldigt brottsdömde AFA-veteranen Tobias Hübinette en av medförfattarna till regeringens hårt kritiserade rapport om "afrofobi".

....... När Fi-toppen plötsligt slutade betala för tjänsterna, två veckor i rad, bad städerskan om en förklaring. Istället för att bita i det sura äpplet och börja städa sin egen bostad valde den 39-årige karriärfeministen att ljuga, och lura den polska städerskan att jobba vidare – gratis.– Hon sade bara att hon skulle betala veckan därpå men gjorde aldrig det. "

Detta uppfyller det objektiva brottsrekvisitet bedrägeri.

Det går som en röd tråd genom FI:s ledares beteende att svika kvinnor. Värst är FI:s förnekanden att den kriminella massinvandringen har placerat Sverige på världstoppen i våldtäktsstatistiken. I Sverige sker minst 100 våldtäkter varje dag enligt BRÅ. Vi vet från gamla BRÅ-undersökningar (aktuella tillåts inte göra längre för att lura Svenska folket) och norsk forskning att framförallt män från MENA-länderna är kraftigt överrepresenterade när det gäller utomhusvåldtäkter. Detta är föga förvånande med den vidriga kvinnosynen som härskar i deras hemländer.

källa: våldtäktsoffer i Sverige, gärningsmännen var invandrare

Om svenska feminister skulle stå upp för kvinnor, så skulle de uppmärksamma dessa vetenskapligt bevisade samband mellan massinvandring och våldtäkter för att sätta stopp för det. Då skulle de kräva

- att enbart de som inte slänger sina ID-handlingar får komma in i Sverige (idag enbart 7% av alla nya invandrare), då vi annars inte kan veta om kriminella släpps in;

- att den som blir dömd till våldtäkt och har invandrarbakgrund blir automatiskt av med sitt svenska medborgarskap och utvisad på livstid;

- att samtyckesregler skall lagstiftas.

Svenska feminister är fega kvinnosvikare. De vågar inte trotsa det kriminella etablissemanget med journalistmaffian i spetsen och offrar därför hellre kvinnornas frihet och hälsa. SD är det enda partiet som vågar ta upp denna hetpotatis.

Se även på White TV: Sverige ingen demokrati, censur överallt;

Behandlingen av SD bevisar att Sverige är en skendemokrati;

SVT pudlar efter konspiratorisk attack mot Jimmie Åkesson (SD) Update;

S-politiker gripen för mordhot och mediamaffian i Sverige tiger;

Tyskland tvångsinkvarterar invandrare mot fastighetsägarnas vilja;

Danmarks Radio24syv retar gallfeber på svenska Sovjetrepubliken Absurdistan;

Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;

Journalister som Jenny Strömstedt är medansvariga för skräcken i Ljungsbro:

Att den misstänkte Ljungsbro 33-åringen kommer från Kongo är en viktig journalistisk nyhet!;

Demokratins dödgrävare Expressen huvudansvarig för terrorbomben mot SD-politiker;

Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder;

Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas;

Ingrid Carlqvist har gjort stor succé i Tyskland;

SÄPO misstänks ligga bakom upploppen i Husby och andra orter;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.