Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

Lagstifta mot svikna politikerlöften! Avlööfa svensk politik!

2019-01-12 04:48

"Samhällskontraktet är brutet och politikerna pissar folket i ansiktet." skriver Katerina Janouch. Fullträff! Tack!

Allt tyder på att C (Lööf) och L nu släpper fram fyra år till av S (Löfven)/MP (Lövin) elände. En majoritet av väljarna ville ha en högerorientering i svensk politik, mot den generösa migrationspolitiken och MP:s miljögalenskaparna. Om vi inte hade haft ett massivt valfusk, hade det kommit fram att SD är t.o.m. näst största partiet. Men även med dagens fusksiffror så har den numera torpederade f.d. Alliansen och SD tillsammans 57,79 %, en siffra som aldrig visas i den stora konspirationen mot SD:s 1,1 miljon väljare.

Gårdagens förmodade överenskommelse mellan S, MP, L och C  har sammanfattas mycket bra i Expressen under 73 punkter. Många av dessa är förvånansvärd bra, t.ex. hjälp till småföretag, jordbrukare, polisen, försvaret och sänkta skatter på bred front. Men detta överskuggas av de väl undangömda punkterna 65 - 67, där konspiratoriska begrepp som alternativt skyddsbehövande används. Här cementeras och utökas den för Sverige extremt skadliga migrationspolitiken med bl.a. ökad anhöriginvandring på skattebetalarnas och i synnerhet kvinnornas bekostnad.

källa: http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/04/24/11530365-centerpartiet-sviker-vart-land-och-landets-befolkning/

 

Kompromissen från den 11 januari 2019 innebär många svikna vallöften från Löfvens och Lööfs sida. Så kan vi inte ha det i en äkta demokrati! Om folk inte kan lita på vallöften kan ett hederligt val inte åstadkommas, även bortsett från det extrema valfusket.

Vi behöver en lagstiftning som tvingar Annie Lööf att äta upp sin högersko (egentligen borde det vara den vänstra efter högersveket). Lagen bör ha som konsekvens för vallöftesbrott att politikern får livslångt politikförbud plus skadestånd till staten. Då minskar antalet pajasar i svensk politik dramatiskt.

I brist på en vettig lag kommer väljarna att straffa svekpolitikerna genom att S kommer att tappa röster till V och SD i ännu större omfattning. C och L väljare kommer att gå till KD, M eller SD. MP och F kommer att åka ur Riksdagen i nästa val, med a.... före.

Den största svikaren är Bilderbergaren och Trilateralisten = globalisten Annie Lööf. Hennes beteende borde som sagt vara straffbart enligt framtida lagstiftning. Brotten lands- och högförräderi skyddar tydligen inte. Miljontals väljare har litat på Alliansen som Lööf torpederar med en klackspark, utan samvetskval eller omedelbara konsekvenser.

Vi får hoppas att de extremt brutna vallöften från S och C kommer att medföra så mycket politikst kaos i Sverige, att vi ändå kommer att få extraval ganska snart.

Annat om politikskurken Annie Lööf på WTV:

Annie Lööf ny statsminister? Bilderberger, fulmedia och mind control teknologin favoriserar henne;

Annie Lööf klassisk lands- och Alliansförrädare;

Centerpartiet Stolpskottpartiet;

 

WakeUpGlobe SE med Michael Oddane intressant videokanal

2019-01-04 00:00

Tack till Populisternas ordförande Mikael Eriksson, som tipsade om den nya YouTube kanalen WakeUpGlobe från skåningen Michael Oddane. Här några smakprov:

 

 

Avrättades George HW Busch + John McCain? Kuvert på begravningen med detta innehåll?

2019-01-04 00:00

källa: https://www.youtube.com/watch?v=Yy_OTfIe3tI

Yrsa Häggström med Bakom Kulisserna var först i Sverige att påstå:

John McCain och”pappa Bush” avrättades! och de kommer att bli fler…

WTV undersökte frågan och vågar inte att komma med samma påstående, då det saknas bevis och Yrsa kan bara hänvisa till en källa, David Zublick, som är ganska okänd. Ang. George HW Bush verkar Zublick vara den enda källan, för John McCain finns flera.

David Zublick framstår dessutom som oseriös, då han påstår att han funnit en notisbok med MK-Ultra handlingar och annat som ska bli bevismaterial i de hemliga militärrättegångarna. Han har dock inga bevis för detta samband. Han gör i denna långdragna video ett frånstötande försök att sälja denna notisbok på tre olika sätt. Seriösa forskare hade delat med sig innehållet utan att kräva pengar, om nu källan är så viktig. Dessutom kryllar hans försäljningsvideo av reklam. Ju mer reklam en video har, desto mera oseriös är upphovsmannen.

Det är alltså fullt möjligt att Yrsas rubrik är fake news, som t.ex. skulle kunna ha spridits av CIA precis som den platta-jorden-teorin (flat earth = fake news), för att förvirra och förlöjliga alternativmedia. Både McCain och Bush pappa var mycket sjuka och gamla. Varför skulle just de två ha råkat ut för en hemlig militärdomstol som dömde dem till en hemlig avrättning men ingen får veta något och båda får en statsbegraving som heter duga?

Det som gör att WTV ändå också går ut med frågan, dock under förbehållet att inget är bekräftat, är de konstiga kuvert, som delades ut till de allra mäktigaste under George HW Bush's begravning och som vållade extremt bestörta miner och reaktioner hos dem. Fria Sidor var först i Sverige med att fokusera på dessa hemlighetsfulla och extremt ovanliga kuvert under Bush-begravningen. Fria Sidor kan dock inte ge ens ett förslag på vad som skulle kunna ha stått i dessa kuvert.

Även Simon Parkes tar upp dessa konstiga kuvert i sin senaste podd, den första för 2019. Men Simon ger inte heller förslag om innehållet. Det faktum att han över huvud taget sätter fokus på Bush-kuverten visar dock att någonting mycket allvarligt och chockerande har meddelats alla f.d. presidenter, deras makar samt några andra av de allra mäktigaste i USA. Konstigt nog har paret Trump inte fått dessa kuvert, vilket skulle kunna indikera att han och den Trump-stöttande amerikanska militären ligger bakom kuvertutdelningen. Enligt ryktet skall Trump och militären också ligga bakom de hemliga militärrättegångarna samt avrättningarna mot Busch pappa och McCain. Titta på filmerna och döm själva!

Se även på WTV i detta sammanhang:

Christine Blasey Ford är CIA-asset som anklagar domaren Brett Kavanaugh;

Hillary Clinton närmare fängelset: Mystery DOJ 757 to Little Rock;

Över 2 300 pedofiler arresterad i Operation “Broken Heart” i USA och alla tiger, men inte Red Ice;

Hillary Clinton och andra satanister snart arresterad i USA? Update with Simon Parkes new own podcast;

 

 

Lögn från Aftonbladet, TT och Helena Dal skadar miljontals människor

2018-12-29 00:00

Nyligen spred Aftonbladet, TT och Helena Dal från Statens medieråd grova lögn om konspirationsteorier.      "– Andra konspirationsteorier kan vara fysiskt skadliga, som att det skulle vara farligt att använda tandkräm med fluor, säger hon."

Fluor är ett mycket farligt gift och har inget i tandkräm eller dricksvatten att göra. Det tillsätts för att hjärnan ska fungera sämre. Dessutom fick jag ständigt hål i tänderna av fluor i tandkrämen. När jag för över 10 år sedan slutade med att köpa tandkräm med fluor i men bibehöll mina matvanor, fick jag ingen karies längre. Jag har sedan dess aldrig behövt gå till en tandläkare!

Det farligaste med fluor är dock att den förstör tallkottskörteln i hjärnan, som är vårt viktigaste organ för att få kontakt med de högre dimensionerna. De som driver kampanjen för fluor i tandkräm vill inte att vi förstår att människan är en multidimensional varelse. Förstår vi detta får vi vår ursprungliga makt tillbaka och kan börja att befria oss från de stora konspirationerna, där Illumminati är ett av många verktyg. Det finns talrika vittnesmål att denna orden bara gick under jorden efter förbjudet i Bayern i slutet av 1700-talet.

Helena Dal från Statens medieråd borde få sparken omedelbart. Hon anmärker aldrig mot gammelmedias talrika lögn och förvanskningar av sanningen. Hon borde protestera att den misstänkte Mossadagenten Torbjörn Jerlerup (tidigare ledande medlem i högerextrema partiet EAP) får sprida dynga på AB eller den kommunistiske Daniel Suhonen, som båda fick breda ut sig i AB i nyligen. På en kongress från Vänsterpartiet i Halmstad 2015 sade Daniel Suhonen: Om socialismens införande kräver att ta upp kalashnikoven och skjuta, då gör vi det”. Inga protester! Naturligtvis inte heller från Helena Dal.

De flesta konspirationsteorier är sanna och det bästa rådet man kan ge till barn som kommit på några är att forska vidare och att de är mera bildade än vuxna som har försovit de nya sanningarna.

Liknande på WTV:

Fluor förstör tallkottkörteln. Då blockeras vår kontakt till högre dimensioner;

Fluor gör hål i tänderna och skadar tallkottkörteln;

Illuminati avslöjas av holländsk bankir Ronald Bernard del 2;

Daniel Suhonen (S) är farlig och bankslickare;

 

 

Mynttorgsprotesterna början till slutet för etablissemanget, 16 dec inga vänsterextremister

2018-12-16 00:00

Stort TACK till alla snälla och hjälpsamma själar som har donerat! Det värmer!

 

källa; WTV t h under damparaplyet (tack för lånet),  WTV omnämndes dock inte av Katerina trots att vi står varandra så nära .....

Här kommer nu filmen från manifestationen på Mynttorget i Stockholm den 16 december 2018 mellan kl. 15.15 och ca. 16:30 med ca. 350 deltagare.

Katerina Janouch hade ordnat den femte manifestationen på Mynttorget emot Löfven"regeringens" migrationspolitik. FN:s bindande migrationspakt, som Löfvens övergångsregering skrev på den 10 dec 2018 i Marocko, är en dödsdom för Sverige. När obegränsade antal med migranter ur Mena-länderna kan välla in i Sverige blir svenskarna av med sin röstmajoritet, sina bostäder, sina vårdplatser, sina pensioner och resten av välfärdsstaten. Sharialagar, kvinnoförtryck och många av de andra negativa förhållanden som råder där kommer då att importeras. Inte ett ord i FN-pakten vad man kan förbättra i dessa länder, t. ex. kasta ut USA och deras vasaller ur dessa länder.

Katerina hade även ordnat en demonstration på Mynttorget den 8 dec 2018 och då kom vänsterradikala motdemonstranter förenad med SVT. Varför kom dessa sverigefientliga krafter inte den 16 dec trots att Katerina hade anordnat det hela?
Därför att partiet Populisterna hade skickat en liten tropp med en banderoll som gör reklam för Populisterna. Den hade rullats ut om vänsterpatrasket hade visat upp sig. Genom telefonavlyssning fick underrättelsetjänster vind om detta och höll därför sina hejdukar tillbaka. Populisterna skall under inga omständigheter få någon fokus, då deras program med att ta makten från privatbankerna är det farligaste partiprogrammet i hela Sverige.
Därför fanns inga motdemonstranter på plats heller när Populisterna ordnade den första (2 dec) och tredje (9 dec) manifestationen på Mynttorget.

källa: Några av talarna för dagen. Katerina Janouch, Bianca Muratagic och Izabella, tre starka kvinnor.

Kvällens stora stjärna var 15-åriga Izabella Nilsson Jarvand, som kommit från Göteborg med mor och lillsystern för att sätta eld i baken på det ruttna politiska etablissemanget.

Läs också på Ingrid&Maria:

15-åriga Izabella leder FN-protesterna – “det är min framtid”

– Vi lever i ett land där ingen längre är säker, och det kan ju kännas konstigt för oss i Sverige, där man alltid tagit säkerhet och yttrandefrihet för givet. Men nu när FN, en organisation som de flesta av oss trodde stod upp för mänskliga rättigheter, har enat sig med vår regering … så är det dags att vi står upp för oss själva. Vi har inte råd att vara tysta, för vet ni vad? Det finns bara ett Sverige!

Läs även på Skandinavisk Frihet:

Ulrika Hallgren berättar om Mynttorgsprotesterna 16/12

Ulrika har smutskastats på det vanliga primitiva sättet av Expressen enligt gängse brunsmetningsmönster. Den enda som är brun av dessa två är Expressen p.g.a. all skit som finns där. Alla som råkar ut för nazistattacker skall känna sig stolta: de är farliga för etablissemanget. Expressen hade aldrig själv kommit på den goda smaken att rapportera om FN:s migrationsavtal om inte aktivister som Ulrika Hallgren hade tagit Sveriges öde i handen och börjat gå på barrikaderna.

Ingrid Carlqvist och Izabella drog även bra publik i Göteborg och Helsingborg denna helg. Där hölls också en minnesstund för framlidne medborgarjournalisten Bechir Rabani.

Annat om migrationsprotesterna i Sverige på WTV:

Folket vill ha bort Löfvens migrationspolitik, ny demo 16/12 kl. 15.15 på Mynttorget;

Folkets protest mot FN:s migrationsavtal Global Compact Mynttorget 2 dec 2018;

Nya protester mot Löfven 8 och 9 dec på Mynttorget: stoppa FN:s migrations- och flyktingavtal;

Regeringen har ingen rätt att skriva på FN:s migrationsramverk med öppna gränser för alltid;'