Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

SD med Kent Ekeroth enda partiet som krävt inlåsning av imamer som är säkerhetsrisk

2019-11-08 13:30

Kent Ekeroth (SD), som trots frikännandet efter den felaktiga domen från skandaldomaren Maria Hölcke i Stockholms tingsrätt, petades av bunkergänget i SD från sin riksdagspost, var den ende politikern i Sverige som sedan 2010 konsekvent krävde en ändring av lagen (1991:572) om särskild utlänningskontroll.

Om de resterande partierna i Riksdagen hade lyssnat på Kent Ekeroth så hade imamerna inte kunnat släppas fria vilket innebär en stark ökning av den islamistiska hotbilden mot Sverige. De är sådana typer som måste misstänkas vara höga generaler i den insmugglade ISIS-armén.

Kent bör också sätta fokus på att lagstiftningen måste ändras så att support av ISIS och andra islamistiska terrororganisationer ska vara straffbart och att ISIS klassas som en terroristisk förening som ska förbjudas i Sverige som i Ryssland. ISIS-medlemmar eller sympatisörer skall dessutom förlora svenskt medborgarskap, uppehållstillstånd samt rätt till alla sorters bidrag. De ska ut ur Sverige. Bara återvandring kan rädda Sverige, vilket SD nu långsamt börjar inse, efter att enbart AfS, NMR och Populisterna vågade kräva detta.

Se även på WTV om terrorfaran mot Sverige:

Explosioner och bombdåd träning av svenska ISIS-armén för inbördeskrig?;

 

 

Explosioner och bombdåd träning av svenska ISIS-armén för inbördeskrig?

2019-11-02 16:39

WTV var först med att varna att det har insmugglats till Sverige en hemlig ISIS-armé under den stora migrationstsunamin. Eftersom de etablerade partierna inklusive SD inte har krävt en återvandringspolitik, begreppet myntades först av AfS, så är de flesta ISIS-terroristerna kvar i Sverige och nya har kommit efter att Putin lyckades krossa det vidriga kalifatet i Syrien och ytterligare terrorister är på väg efter att Trump och Erdogan nu befriade många i norra Syrien från de kurdiska fängelserna.

källa: https://www.exakt24.se/nya-rekordet-hundra-sprangdad-hittills-i-ar/

De hänger nu sysslolösa runt i Sverige och de senaste extremt talrika och ganska meningslösa bomdåd får en mening när de klassas som övningar, träning för de svenska ISIS-soldaterna.

Tanken är att få igång WW3 genom en clash mellan Islam och Kristendomen, enligt den mer än 100 år gamla frimurarplanen. Att då starta ett inbördeskrig i Sverige är ett utmärkt medel att hetsa upp folkstämningen.

ISIS är ett Islam-spöke skapat av Mossad och CIA. Då dessa också kontrollerar den svenska polisen och Säpo ligger det nära till hands, att misstänka Säpo att ha fängslat flera radikala imamer med vetskap att de ändå måste släppas fria, för att piska upp spänningarna ytterligare och för att motivera de insmugglade terroristerna i Sverige. Så lämpligt att släppa dessa uppviglare just nu, före ett-årsfristen, då det väntas stora terrordåd efter att Israel stängde samtliga av sina ambassader runtom i världen.

Se även hos det alternativmediala tillskottet Exakt 24:

Nya rekordet: hundra sprängdåd hittills i år

och på WTV:

Bilbränderna förmodligen övning av ISIS-armén i Sverige;

Hel ISIS-armé redan i Sverige med stöd av Säpo;

 

 

Expos Jonathan Leman misstänkt Mossad-agent

2019-11-02 15:30

När Leif Östling ger en modig intervju till Swebb-TV och säger sanningen om läget i Sverige attackeras han av fulmedia och SVT ser till att han blir kickat från ett litet jobb. Men när av Säpo och regeringen säkerhetsrisk-klassade imamer blir släppta till friheten igen, då hyllas de av SVT och den statliga lögnkanalen gör inga ansträngningar att de blir av med sina jobb.

Argumentet som gammelmedia anger är att Swebb-TV skulle vara en "vit makt" kanal. Den enda källan till detta feta lögn är Expos Jonathan Leman. Han och Expo framställs utan källkritik alltid som sanningssägare. Hur kommer det sig?

Jonathan Leman misstänks av WTV vara en äkta Mossad-agent, en katsa. Det finns väldigt få av dem i världen och de som lyckats bli det är extremt intelligenta och begåvade. Jag har en gång suttit bara en meter från Jonathan Leman på bokmässan i Göteborg 2016. Där deltog han i diskussionspanelen om frågan att det var rätt eller fel att efter många turer tillåta Nya Tider att delta på mässan. Men Nya Tider var naturligtvis inte inbjudna till denna diskussion.

Jag satt i publiken i första raden och kunde då direkt uppleva Jonathan Lemans mycket negativa utstrålning. Han  kom med skickliga och intelligenta argument. Då uppkom misstanken att han kunde vara en äkta Mossad-agent. Han har likheter med Torbjörn Jerlerup, som jag fick en lunch med under Jutta Rabes Estonia-dykningar. Han är den andre i Sverige som jag misstänker vara en Mossad-agent och inte bara en medhjälpare.

Efter Estonia-massmordet kapade Mossad åt sig kontrollen över den svenska mind control teknologin från den svenska militären. Med detta extremt mäktiga och hemliga verktyg fjärrstyrs de flesta svenska media och därför accepterar de helt okritiskt allt som Expo och Jonathan Leman säger.

På så sätt sätts den svenska demokratin ur spel.

Se även på WTV:

Bokmässan mobbar Nya Tider igen, får inte delta i ett seminarium om Nya Tider;

 

 

Trump ljuger förmodligen om Abu Bakr al-Baghdadis död, som att dra US-militär ifrån Syrien

2019-10-28 11:12

Media köper amerikanska "nyheter" alldeles för lätt, ibland även ofria Fria Tider och Samnytt. När lögnmedia skriver "uppges" då kommer informationen från en västlig underrättelsetjänst, den mest opålitliga källan man kan tänka sig. Att sedan Tump "bekräftar" det hela är till ingen nytta för sanningen, då han utpressas av Israel att ljuga när det passar dem.

1. ISIS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadis död har tillkännagivits många gånger tidigare, 2014, 2015, 2017 och 2018.

2. Hela ISIS är ett Islam-spöke skapat av Mossad och CIA. Vi vet inte ens om han finns på riktigt. "Iranian Minister of Information and Communications Technology Mohammad-Javad Azari Jahromi on Sunday said that the elimination of Abu Bakr Baghdadi, the leader of the Daesh* terrorist organisation by the US air force was not "a big deal" and that Washington had simply destroyed its own "creature."

3. Trumps skröna påminner mycket om de amerikanska lögn, att de skulle ha mördat Osama Bin Laden den 2 maj 2011 i Abbottabad, Pakistan. Osama hade dött redan långt innan av en naturlig död och var CIA-agent.

4. Det finns inga bilder av den "döde"  Abu Bakr al-Baghdadi.

5. Inom 15 minuter kan ingen göra en DNS-analys.

6. Så intelligent som han var kryper han inte in i en tunnel utan utgång. Så lämpligt att det sedan faller jord på honom.

7. US-försvarsminister Esper uppger att två amerikanska soldater ska ha lätt sårats, medan Trump anger att ingen skadades.

8. Trump uppger att helikoptrarna hade samma väg fram och tillbaka och tackar Ryssland (vilket i sig är bra), d.v.s. från Turkiet över det ryskt-syriskt kontrollerade området. Men sedan säger han att helikoptrarna landade i en hamn i väst vilket är en annan väg.

9. "The Russian Ministry of Defence has announced that it does not have reliable information regarding the US operation in Idlib which allegedly resulted in the death of terrorist leader Abu Bakr al-Baghdadi." skriver ryska Sputnik och fortsätter:

"No airstrikes performed by US aircraft or aircraft belonging to the so called 'international coalition' were detected on Saturday or during the following days," a statement by Maj.Gen. Igor Konashenkov said."

ISIS-ledarens "död" kommer lämpligt för USA och Turkiet. De vill inte bli konfronterat med frågan varför Erdogan tillät Abu Bakr al-Baghdadi att gömma sig under deras kontroll och Trump vill inte att folk tittar på hans lögn att dra US-trupper tillbaka från Syrien. Först smugglade han dem till Irak med uppgiften att de skulle vara på transit. När detta visade sig inte stämma kastade Irak ut Trump och trupperna är nu tillbaka i Syrien att bevaka oljan som USA och Turkiet har stulit och sålt under många år tillbaka.

Andra obekväma sanningar för Turkiet på WTV:

Turkiet hjälper ISIS/Daesh systematiskt, nya starka bevis från erövrade områden;

Turkiet hjälper IS för att knäcka kurderna;

 

 

Risk för terrorattack 23 oktober 2019 i Stockholm och andra stora städer, övning Havsörn på gång

2019-10-22 03:41

Ole Dammegård har specialiserat sin forskning på terrorattacker. Han som även WTV har listat ut att terror ofta är knyten till en övning strax innan eller samtidigt, som t. ex. 9/11, 7/7 2005 i London, Utöya, M/S Estonia massmordet och inte minst den islamistiska terrorn på Drottningatan den 7 april 2017.

"Dagen innan attentatet på West minister bridge hade man en övning utförd av företaget Crisis solutions, som är kopplat till militär och underrättelsetjänst. Den suddiga film som media publicerade, filmades av en Bilderbergare. Vilka kopplingar har terrorattentat med reklam. På konferensen Samverkan, berättar säkerhetschefen för länsstyrelsen, att man hade förberett för terrorövning. Ola Slettenmark skickade ut ett mail 7 april 2017 kl 14.52, om förhöjd nivå av terrorhot, en minut innan första larmsamtalet kom. Ole Dammegård, som är världsledande expert inom terrorattentat, blir av någon anledning stoppad och censurerad när han visar på hur upplägget av terrorattacker runt om i världen egentligen har gått till. Vad är anledningen till det kan man undra. Vad är det som gör att information om just attentatet på Drottninggatan plockas bort?" skrivs på YT.

Nu fick Ole Dammegård på Ola Slettenmarks Twitterkonto informationen att operationen Havsörn ska äga rum den 23 och 24 oktober 2019 i Barcelona, London och kanske även Stockholm. Denna säkerhetsövning skulle alltså kunna vara camouflage för en ny omfattande terrorattack, förmodligen från ISIS, som är ett Islamspöke byggd av västliga underrättelsetjänster som Mossad och CIA:

Lyssna även till Ole Dammegårds intervju på Sverige Granskas som drivs av Ulf Bittner:

https://soundcloud.com/ulf-bittner/ole-dammegard-varnar-for-annu-mera-harska-och-sondra-operationer-20191021

Om övningar före terrorn på WTV.

Vad har 9/11, 7/7, Estonia och Utøya gemensamt? En övning!