Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

USA en tortyr-stat, CIA whistleblower John Kiriaqoou har bevisen. Krossa CIA!

2017-02-21 00:00

USA är ingen rättsstat, utan en extremt kriminell tortyrstat. Hoppas att Trump lyckas ändra på det. Han borde krossa CIA, vilket Kennedy ville. Detta ledde till att de mördade honom.

John Kiriaqoou är en modig CIA whistleblower som bevisar att USA:s president Bush junior gav tortyrorder, att CIA har hemliga tortyrprogram och att CIA ljuger genom att påstå att tortyr tar fram viktig information. Så är inte fallet!

Insändare från en White TV tittare:

Trump själv uttalade att han tyckte att tortyr var effektivt, men han gav upp försöken att driva igenom det som en officiell order när en hög militär inte höll med honom att tortyr var effektivt för att få fram sanningen. Att bjuda på en cigarett och uppträda mer respektfullt var mer framgångsrikt för att få folk att tala. Jag undrar hur upplyst / oupplyst Trump är. Eller spelar han dum ibland och låtsas vara mer okunning än han egentligen är och uppträda som en skicklig pokerspelare? (Ett sätt att finta de som annars skulle göra en JFK mot honom om han sade rakt ut hela tiden vad han visste.) Av vissa uttalanden, och på det sätt han säger dem (studier av kroppsspråk och tonfall) verkar han vara lite väl oupplyst, vilket ändå förvånar mig. Jag trodde att han var mer upplyst. Kärleksbudskapet i nya testamentet verkar han inte ha tagit till sig helhjärtat, hur mycket han än bekänner sig till sin kristna tro. Det är för mycket dömande, oförlåtelse över honom. Kärlek och förlåtelse är vägen till helande av världen. Allt är Ett. Att skada någon annan är att skada sig själv. Folk går omkring och är osams med till och med syskon - utan att förstå att de aldrig kommer undan att - förr eller senare - behöva ta itu med det man undviker nu, för vi möter varandra i nya inkarnationer och fortsätter med det vi vägrar försonas kring i denna inkarnation. Åter till ämnet tortyr: Man kan ju läsa andras tankar, och därför kan man få fram all information man vill komma åt - utan att ens överväga att använda tortyr. Märkligt om Trump inte känner till det. Därmed har tortyr en dold agenda, dvs ett annat syfte än att få fram sanningen, eftersom sanningen får man fram genom att läsa andras tankar. Du har själv tagit upp saker åt det hållet, Henning, med artiklar om Mind Control. Den som kan tala med telepati kan också läsa andras tankar. Svårare än så är det inte. Sedan finns det som bekant många andra sätt att komma åt vad vi tänker och vet.

Jag håller med. Tortyr görs för att ge mat/energi åt demoner och annat patrask från den fjärde dimensionen.

Tack till en trogen WTV tittare för tipset.

USA ingen rättsstat, FBI sprängde Oklahomas Murrah hus, Timothy McVeigh Sheep Dipped;
 

Tid för SWEXIT namninsamling

2017-02-20 00:00

 

Yale studie: vacciner orsakar inte bara autism utan även andra hjänsjukdomar

2017-02-19 00:00

En studie från berömda Yale universitetet bevisar, att vacciner orsakar autism och även andra hjärnsjukdomar. Konspirationspraktiker vet, att detta är just meningen, men gammelmedia och primitiva läkare sprider så mycket lögn om detta, att det är viktigt att uppmärksamma en sådan Yale-studie från ett universitet, som tillhör etablissemanget.

Simon Parkes anser, att Donald Trumps största drivkraft att bli amerikansk president, var hans sons vaccinskador. Smarte Trump fattade snabbt att vaccinet var boven i dramat. En av Tumps första åtgärder som president var att starta en vaccinutredning med ärligt folk.

"For the last 50 years, the world has taken a front row seat to the phenomenological occurrences of the rise of brain disorders such as Autism, ADHD, and major depressive disorders. Anecdotally speaking, parents all over the globe have reported that one day their children were normal and growing healthily, and the next, after having gotten their vaccinations, they get Autism, or ADHD, for example.

While science and the government continue to maintain there’s no causal relation between the vaccines and the disorders, parents, multiple studies, and other countries have reported otherwise. Now, it seems, some very brave and unabashed scientists have been able to show a correlation of what many have known for quite some time.

It has also been proven that CDC scientists destroyed data that showed a correlation between vaccines and autism in children." rapporterar The Free Thought Project. Tack till den tyska bloggen Das Erwachen der Valkyrjar, som tog upp det.

Läs även hos Dagens Homeopati:

Forskare erkänner att han ljög om MPR-vaccinets koppling till autism

WTV har haft många inslag om den kriminella vaccinkonspirationen, se närmare:

Vaccin orsakar autism anser andra italienska domstol;

 

Express diskuterar engelska drottningens förmåga att byta till reptilkropp enligt David Icke

2017-02-18 17:58

Allt fler förstår att det finns vissa människor bland oss som inte är riktiga människor, sådana som tillhör världens mäktigaste minoritet, sådana som kan ta en annan kroppsform än den mänskliga, mestadels en reptilkropp. De har reptiloida själar, inte människosjälar och de har 50 reptilgener och 50 homo sapiens gener.

Den som har lärt sig att vårt universum består av ett hologram byggt med skalärvågor, förstår också att vår kropp är ett avancerat hologram. En kroppsbytare, en shapeshifter, växlar bara sitt hologram, svårare är det inte.

Det är dock en sensation att en skräptidning som Express nu öppet går ut med David Ickes forskning om reptiloiderna utan att svartmåla honom, som om det handlade om ett ämne, som har debatterats sedan länge:

"Icke was asked by the interviewer if he genuinely believed in the theory and where it stemmed from.

He said: "Oh God yes. I did not sit in a dark room and come up with this theory nor go looking for it.

"I have travelled and been to 50 countries to research it."

He said people all over the globe had provided the same evidence to back up the theory, including CIA insiders.

He said: "It took the form of meeting people who tell of experiences of seeing people, often in positions of power, change from human from to a reptilian form and back again in front of their eyes."

Läs mer här.

Där kan man klicka på en enkät, ikväll (2017-02-18 kl. 19.23)  är det redan 60% som tror på David Icke! Vilken framgång för honom och mänsklighten.

Den första filmen var svårt att inbädda och like funktionen samt kommentarerna är saboterad.

Andra reptilämnen på White TV:

Om reptiloidernas kroppsbyte/formväxling och drakar med Simon Parkes;

Archons, reptiloider och barnätande satanister avslöjade av David Icke;

The Huge Secret That Princess Diana Knew;

Alex Collier berättar hur Drako-reptilerna ser ut;

Säg inget om reptiloiderna, Don't Mention The Reptiles - Credo Mutwa vittnar;

Allt fler vågar prata om Drako-reptilerna;

Sterwart Swerdlow om mind control, Montauk och drako reptiler;

Etheric Implants by Dr. Henning Witte on 2. Mind Control Conference Berlin;

 

USA erkänner användandet av utarmat uran i Syrien

2017-02-16 20:26

källa; inte undra på att folk i Irak och Syrien ansluter sig till krafter som vill bekämpa USA för sina extrema brott!

Jag granskar det digitala Aftonbladet minst tre gånger om dagen, för att vara uppdaterad över gammelmedias nyhetsflöde. AB ger den bästa bilden av svensk fulmedia. Men trots detta förekommer det ofta, att viktiga inslag som AB emot alla odds kommer med och som är för en gångs skull negativa för etablissemanget, döljs på något sätt. Så jag missade det här centrala inslaget igår, som jag först läste om på tyska Sputnik, en Putin-kontrollerad kanal, som är bra.

USA har använt utarmat uran i attacker mot IS

"Amerikanska flygvapnet har använt utarmat uran som ammunition mot IS oljelastbilar i Syrien, uppger tidskriften Foreign Policy.

Vapnet innehåller giftigt material som tros orsaka cancer och fosterskador.

Efter att det användes under Irakinvasionen 2003 har amerikansk militär sagt att man ska undvika vapnet.

....

Dessutom finns misstankar om att de som körde IS-lastbilarna vid attackerna var civila, och uppgifter som Oakford samlat in till sitt avslöjande i Foreign Policy gör gällande att lastbilarna heller inte var bepansrade.

– Att använda utarmat uran mot oljelastbilar verkar svårt att försvara militärt med argumentet att det är för att förstöra bepansrade mål. Lastbilarna var uppenbart inte bepansrade och andra högexplosiva vapen hade varit lika lämpliga för uppgiften, säger Doug Weir, ordförande för Internationella koalitionen för att förbjuda uranbaserade vapen till tidskriften.

Risken är också stor att det var civila som drabbades när det radioaktiva avfallet efter explosionerna städades bort, uppger Oakford i artikeln."

källa; källa

Läs hela inslaget på AB.

Detta är en jätteskandal. Tänk om Putin hade använt så extremt skadlig och människoföraktande ammunition mot civila och obepansrade fordon! Då hade alla hos fulmedia i Sverige publicerat det och politikerna samt mind controllade ÖB hade blåst upp sig.

När Ryssland påpekade skandalen tidigare för USA, ljög Pentagon fräckt, som de brukar göra när det gäller deras talrika brott. Att de nu ändrat sig är förmodligen Trumps förtjänst, som allierad sig med de mer positiva krafterna inom den amerikanska militären. De spelade en stor roll i hans maktövertagande.

"British and US government statements that Depleted Uranium is a 'conventional' weapon are contradicted by the facts: Depleted uranium (DU) weaponry meets the definition of weapon of mass destruction in two out of three categories under U.S. Federal Code Title 50 Chapter 40 Section 2302.

Since 1991, the U.S. has released the radioactive atomicity equivalent of at least 400,000 Nagasaki bombs into the global atmosphere. That is 10 times the amount released during atmospheric testing which was the equivalent of 40,000 Hiroshima bombs. The U.S. has permanently contaminated the global atmosphere with radioactive pollution having a half-life of 2.5 billion years.

The U.S. has illegally conducted four nuclear wars in Yugoslavia, Afghanistan and twice in Iraq since 1991, calling DU "conventional" weapons when in fact they are nuclear weapons." skriver Another World Is Possible.

Dags att USA betalar saftiga skadestånd till Irak och Syrien för sina vidriga brott där!

WTV har tidigare läst lusen av USA för deras brott med utarmat uran i Irak 2003:

Faror med Utarmat Uran mörkläggs;