Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

Inspektionen för vård och omsorg IVO hjälper pedofiler

2019-03-23 21:59

VeckoRevyn vågade ge gehör till modiga medarbetare på HVB-hem i Malmö-trakten, som har slagit larm om sexuellt våld mot barn av vårdare och andra.

"Larm om våldtäkt, sexuellt utnyttjande av barn, utbrett drogmissbruk och personal som misshandlar boende. Nu berättar källor till VeckoRevyn om vad som egentligen hände bakom stängda dörrar på tre HVB-hem i Malmö. Samtidigt kan VeckoRevyn avslöja att flera inom bolaget är dömda för allvarlig brottslighet.

Det var en sen höstkväll när Aida kom hem till sitt rum på behandlingshemmet för unga tjejer i Malmö. Hon hade druckit och mådde inte bra. ...... Amir, som den här kvällen jobbade som nattpersonal på behandlingshemmet, knackade lätt på hennes dörr innan han kom in och stängde dörren bakom sig......

Amir sa till Aida att han ville trösta henne, men började istället ta på Aidas kropp.   ......

Efter den kvällen så fortsatte Amir komma in i Aidas rum. Trots att Aida berättade för flera i personalen om de sexuella övergreppen så hände ingenting. Det skulle ta nästan ett år innan Amir till slut ska ha blivit förflyttad till ett annat HVB-hem – inom samma vårdbolag.  ....

Övergreppet mot Aida är varken det första eller enda sexuella övergrepp som det rapporterats om på något av bolagens HVB-hem. Det är inte heller första gången som ett övergrepp ska ha tystas ner av bolagets ledning.

I brevet till IVO framgår det att en anställd, Sofia, vid ett tillfälle bevittnade en gruppvåldtäkt. Det sker några år innan den anonyma anmälan når IVO. Sofia jobbade det sena kvällspasset när hon reagerade över att flera av ungdomarna på HVB-hemmet hade samlats i ett och samma rum. Skrik, skratt och andra ljud kom från sovrummet. Hon fick tränga sig genom gruppen av ungdomar och på en säng i mitten av rummet låg en femtonårig tjej, helt stilla, till synes okontaktbar och kraftigt påverkad av något. Flera killar turades om att våldta henne. När Sofia började skrika skyndade sig ungdomarna ut ur rummet.

Sofia anmälde händelsen till bolagets ledning, både via mejl och genom att personligen söka upp dem. Men istället för att anmäla händelsen till IVO, vilket ledningen är skyldiga att göra vid allvarliga missförhållanden, så ska Sofias tjänst ha avslutats. Ledningen hotade med att stämma henne för förtal om hon berättade om gruppvåldtäkten och vägrade dessutom betala ut hennes sista, innestående löner."

källa

Trots att IVO fick info om dessa missförhållanden och trots att flera inom bolaget som driver dessa HVB-hem är dömda brottslingar, så stänger IVO inte dessa misskötta hem. Detta uppmärksammade Expressen också.

Annat om svenska pedofila nätverk på WTV:

Pedofilring styr LVU-barnomhändertagande enligt Ove Svidén;

Stoppa tvångsomhändertagande av barn, Kristianstad soc gynnar pedofiler+dråp;

 

 

Estonia-mörkläggaren Robert Aschberg anklagad av Granskning Sverige i barnporrhärva

2019-03-18 22:33

Minnesstund för alternativ-journalisten Bechir Rabani, ett offer av Robert Aschberg

Nya Dagbladet och Nordfront har modet att anklaga Robert Arschberg tack vare Granskning Sveriges avslöjanden som pekar på falska checkar i Solvallakungens miljö, barnporrköp och censur.

YouTube stängde idag av Granskning Sveriges/Feministinspektionens hela kanal bara timmar efter den tunga Aschberg kritiken.

Nordfronts länk till ljudfilen är redan saboterad, men länken hos Nya Dagbladet fungerar ännu så länge. Den gick dock inte att inbädda.

Klicka här istället: https://nyadagbladet.se/inrikes/ny-avslojande-radiodokumentar-om-robert-aschberg/

 

Läs även på Nya Dagbladet: Annika Strandhäll hyllar censur av medborgarjournalistisk kanal

Bevis att Trolljägarna klippte bort central info:

https://youtu.be/qOmH3aijbXI

Annan Aschberg kritik på WTV:

Mossad Murdered Palestinian Journalist Bechir Rabani? Robert Aschberg suspect;

Robert Aschbergs nya lögn i samband med Bechir Rabani och Åsa Westerberg;

 

Robert Aschbergs sanna ansikte - Av Megafonerna from Arg Blatte Talar on Vimeo.

 

Agneta Bravelius blogg om de extrema missförhållanden i vårdnadstvister och barnstölder

2019-03-07 21:01

Kristianstad kommuns misskötsel av 12-åriga Filippa har spridit sina ringar i det svenska samhället trots en total mediatystnad, även hos de "alternativa" så som Newsvoice etc. Även partiet Populisterna tystar ner Filippa-skandalen. Denna mediatystnad kan bara triggas med mind control som kontrolleras av pedofila nätverk. Men andra bloggare tog kontakt med WTV som t.ex. Agneta Bravélius. Hon skriver:

Stor sorg och djup förtvivlan

"Jag har nyss fått domen i Kristianstadsfallet.

Tingsrätten ger pappan ensam vårdnad om de tre barnen.

Barnen får träffa sin mamma först efter tre månader.
Söndagar, 4 timmar per gång, i tio veckor där umgängesstöd närvarar vid hämtning och lämning. Sedan trappas umgänget upp till varannan helg fredag till söndag.

Barnen skall överlämnas till pappan senast två veckor efter att domen vunnit laga kraft. Annars får mamman böta 30.000 per barn.

Observera att det inte finns någonting (annat än socialtjänstens tyckande) som pekar på att hon skulle vara en dålig mamma. Däremot har barnen berättat för flera om pappans misshandel och övergrepp.

Mer information om fallet finner du här.

Nu måste vi resa oss och backa upp barnen.  Maila din protest till Kristianstads kommun. Du får gärna ändra texten men låt ämnesraden vara som nedan, på så vis kan vi få veta hur många som protesterat.

Till:

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
cc:
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ; Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ; Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ; Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen ; Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen '; document.write( '' ); document.write( addy_text38803 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen "

Sedan följer ett textförslag.


Andra barnstöld-alarm på WTV:

Pedofiler och satanister styr tvångsomhändertagande av barn med olagliga medel;

Förbjud tvångsomhändertagande av barn. Socialtjänst och psykiatri primitiva i Sverige;

IAS kvacksalvaren Karin Lundén torterar barn + föräldrar. Socialtjänsten gör mer skada än nytta;

Stoppa tvångsomhändertagande av barn, Kristianstad soc gynnar pedofiler+dråp;

---------

Lyssna här och sprid informationen om denna hemska barnskandal mot Filippa:

https://soundcloud.com/search?q=Zazzio%2020190218

https://soundcloud.com/ulf-bittner/intervjusamtal-om-rattssakerhet-i-kristianstad-kommuns-med-michael-zazzio-20190120

https://soundcloud.com/ulf-bittner/intervjusamtal-med-advokat-henning-witte-om-filippa-arendet-i-kristianstads-kommun-20190225

 

 

IS-terrorister har islamiskt medborgarskap, de blir inte statslösa om det svenska tas bort

2019-03-06 18:10

Stefan Löfven och andra invandringsvurmare tycker synd om IS-terrorister samt deras familjer och vill därför inte ta bort deras svenska medborgarskap, så att de fritt kan återvända till Sverige och begå nya terrorbrott här. Argumentet är att världens vidrigaste terrorister då skulle bli statslösa och det går ju inte. Visst går det! När man bränner och begraver sina fångar levande, när man massvåldtar barn och kvinnor och skär halsen av dem och kastar dem sedan i soporna, då förtjänar man inget skydd av någon stat. Då förverkar man rätten till sitt medborgarskap. Då har man visat fel värdegrund.

Men regeringen har som vanligt inte gjort sin hemläxa när det gäller IS-terroristernas medborgarskap. IS står för Islamska Staten. Alla IS-anhängare ansåg och anser att IS är en egen folkrättslig stat som kallas kalifat. Den utropades den 29 juni 2014 på irakiskt och syriskt territorium. De själva använder ofta också uttrycket Daesh. Målet är att sprida ut kalifatet över hela världen och naturligtvis också till Sverige.

Även Frankrike behandlade den Islamska Staten IS som en egen nation efter attackerna på fotbollsmatchen i Paris den 13 november 2015. Trots att NATO:s generalsekreterare Jens Stoltenberg direkt erbjöd NATO:s hjälp tog Frankrike inte den handen utan valde för första gången i historien EU som räddande ängel enligt Lissabonfördragets solidaritetsregel, 42 artikel 7 stycket, som dock icke är tvingande i motsats till NATO:s 5 §.

AB skrev:

"Frankrikes president François Hollande har bett övriga EU-länder om hjälp att möta attacken från terrorsekten IS. Svaret kom direkt på försvarsministrarnas möte i Bryssel i går.

–Det fanns ingen tvekan över huvud taget, sa försvarsminister Peter Hultqvist (S) efter mötet.

Alla ställer upp. När Lissabonfördraget, EU:s grundlag, antogs var det mycket diskussion om hur unionen ska kunna möta kriser och hot på ett effektivt sätt. För Sverige var det viktigt att den så kallade ”solidaritetsklausul” som antogs inte innehåller ­något tvingande krav att komma till militär hjälp.

Varje medlemsstat måste själv få ­bestämma – eftersom EU inte är någon försvarsallians."

Rent folkrättsligt befinner sig EU och dess medlemsstater alltså i krig med ISIS. Vissa invänder att ISIS inte är en stat, men det kan man tvista om. De har/hade ett territorium, ett folk och en slags regering, men ingen som har officiellt erkänt dem. Det som bestämmer deras agerande är dock deras egen syn på saken och då är de en islamsk stat som känner sig attackerad.

IS behandlas alltså av EU de facto som en stat och de själva tycker också att de är en stat i folkrättslig mening.

källa

Därför anser IS-terroristerna och -anhängarna att de också har ett eget medborgarskap, den islamiska. På deras hemsidor kallar de sitt medborgarskap som Islamic Citizenship.

Dr. Shehzad Saleem skriver 1998 under rubriken

Citizenship of an Islamic State

"Islamic Law

An Islamic State is an ideological state. Keeping in view its specific ideology, its citizens can be classified into two categories:

1) Those who become its citizens after accepting its ideological basis.

2) Those who assume its citizenship as a consequence of a treaty.

The First Category

The Qur'an has specified three conditions for persons eligible for this category:

1) They should profess faith in the oneness of Allah and the prophethood of Muhammad (sws) and give up every belief and deed against Islam.

2) As testimony of their faith, they should offer prayers according to the way prescribed by the Prophet (sws).

3) For the functioning of the state system, they should pay zakat to the public treasury. ...

Whoever fulfils these three conditions, will be considered a Muslim in the eyes of the law and will be granted this type of citizenship in an Islamic State. As far as his rights and duties in a state are concerned, there will be no difference between him and those who are the founders of the state." (fet genom WTV)

Det råder alltså inga tvivel att de som anser sig tillhöra den Islamska Staten också har medborgarskap där.

Därför kan den svenska regeringen lätt ta bort deras svenska medborgarskap. De blir då inte statslösa!

se även:

RIGHTS OF CITIZENS IN AN ISLAMIC STATE

Liknande om folkrättssubjektet IS på WTV:

Efter att hela EU förklarat krig mot ISIS är det logiskt att de attackerar huvudstaden Bryssel;

Frankrikes inkoppling av EU och inte NATO är en fet smäll mot denna terrororganisation och USA;

Parisattackerna skulle även bli en krigsförklaring mot Tyskland;

Sverige är redan i krig idag, med ISIS, bara att Säpo, Must, MSB och media tiger;

 

 

Knappen2012.se modig ny hemsida som läser lusen av makthavarna

2019-03-02 08:09

källa: https://knappen2012.se/bilbrander-varfor-varfor-sa-manga-just-i-sverige/

Tack vare Yrsa Häggström blev White TV uppmärksam på en ny Sverigevänlig hemsida:

Den drivs anonymt av aktivister som tycker att Sverige varit bättre under 2012 och spelar därför med tanken hur situationen vore om vi kunde trycka på en knapp och återställa Sverige till 2012.

Sidan vill att folk hör av sig och berättar sin historia hur livet i Sverige har försämrats sedan 2012.

En mycket bra tanke och ett utmärkt initiativ!

Året är dock helt fel valt. Frön till dagens katastrofsituation lades tydligt redan före 2012. Reinfeldt-regeringen började samarbet med Miljöpartiet att öppna gränserna och mobba SD redan 2011.

Ett vettigare år hade varit 2005 då Göran Persson (S) fortfarande var statsminister. Han var hatat av de mörka bakgrundskrafterna som förstör Sverige, då han hade genomskådat vårt kriminella bankssystem och skrivit i sin bok Den som är att i skuld är icke fri att Sverige inte ska skuldsätta sig och inte gå med i Euron. Tack vare Göran Persson slapp Sverige Eurodiktaturen!

Dessutom ville Göran Persson att sanningen om Estonia-massmordet kommer fram. Därför tillsatte han Peter Örn som ordförande i en ny Estonia kommission och otäcka Mona Sahlinkatapultstolen som minister med Estonia-ansvar. Ingen kunde då veta att mörkläggningen skulle vara ända upp till 2019.

Knappen2012.se verkar dock ha allvarliga problem med sin kommentarfunktion. Min kommentar gick inte igenom och en som fanns där tidigare från Conny bara försvann. Förmodligen sabotage av MSB.

Grattis till ett fint initiativ!

En kort film om helgens aktiviteter går att se här, den gick tyvärr inte att bädda in:

https://knappen2012.se/helgens-aktivism-se-det-har/