Visar alla artiklar i Svenska journalisters desinformation > Inget fritt medium i Sverige

Amerikanska Deep State vållade Coronavirus i Kina för att knäcka den ekonomiska stormakten

2020-02-25 18:13

Eftersom Väst-media kontrolleras av de västliga underrättelsetjänsterna skrivs det litet om amerikanska illdåd, som vållas av deras hemliga establishment. Man ska inte anklaga det amerikanska folket eller Trump i det här fallet utan de hemliga krafterna som kontrollerar de amerikanska biovapnen på Fort Detrick och andra platser, där Aids, Ebola och tydligen även Corona tillverkades.

Simon Parkes ger en bra lägesbeskrivning om Coronaviruset. Även Benjamin Fulford anser att "USA" planterade visuset för att skada konkurrenten Kina.

Se även på WTV:

AIDS är ett amerikanskt biovapen;

Ebola är ett amerikanskt biovapen;
 

Trump ljög om anledningen till att mörda Irans Soleimani

2020-02-20 22:43

Bildresultat för Soleimani
Qasem Soleimani – Wikipedia

RT och NYT gick ut i helgen med hårresande uppgifter att Terror-Trump ljög för hela världen varför han skulle ha varit tvungen att lönnmörda den Iranske generalen och diplomaten Soleimani i början av 2020. Det var inte Soleimani som orsakade att fyra amerikanska soldater sårades och en dödades i Irak, utan ISIS. Och de är under CIA och Mossad kontroll.

Se även annat om Trumps terror på WTV:

Terroristen Trump bad Irak att medla med Iran för att lura iranska generalen i en fälla, typisk maffia;

Iraks parlament röstade att kasta ut USA, svensk media ganska tysta;

Trump vidrig massmördare och krigshetsare, Qassem Soleimani/Abu Mahdi al-Muhandis bekämpade IS;

 

https://youtu.be/D5F4kBu-Qs0

 

Thérèse Juel kämpar hårt att domstolar inte dömer oskyldiga, rättsrötan blir allt värre

2020-02-09 16:11

Thérèse Juel, kämpar för hundratals oskyldigt dömda i svenska fängelser, källa

Thérèse Juel har skrivit två böcker för att alarmera samhället att rättsväsendet dömer alldeles för lättvindigt och omdömeslös. Det sitter alldeles för många oskyldigt dömda i svenska fängelser. Hon och andra anser att det krävs en slags specialdomstol utanför de vanliga domstolar som bestämmer om resningar.

Thérèse Juel är en känd frilans-journalist som fick jobba för alla etablerade media i Sverige, men när hon kom 2010 med sin första bok Fällda för sexövergrepp ratades hon av gammelmedia. Hon uttrycker det som "att katten släpade in något".

Har hon snubblat över ett osynligt kriminellt nätverk i Sverige som styr domstolar, polisen och åklagare?

 

 

Dags att Gustav Kasselstrand lämnar över AfS till Lennart Matikainen

2020-02-08 08:49

Partiledaren för Alternativ för Sverige (AfS) har inte lyckats med att föra partiet till Riksdagen eller EU-parlamentet. Det är mycket begärt av ett parti som startade 2018 och har hela etablissemanget emot sig. Men många potentiella väljare kräver av ett modernt parti att de också bekämpar Sveriges mest osynliga fiende, privatbankerna och Wallenbergsfären.

Privatbankernas olagliga makt att producera digitala pengar, nästan 98 % av Sveriges penningmängd, har satt demokratin ur spel. Den som har monopol på penningproduktionen har makten. Om inte bankerna hade kapat demokratin hade massinvandringen inte kunnat ske, i synnerhet inte migrationstsunamin 2015, där bankernas underrättelsetjänsterna Mossad (Rothschild) och CIA (Rockefeller) med deras marionett George Soros har den ledande konspirativa rollen.

Så bankreformfrågan är viktigare än migrationsfrågan för så länge bankmaffian har makten kan vi glömma återvandring. Detta har den politiska broilern Gustav Kasselstrand inte förstått, då hans nationalekonomiska utbildning har givit honom en total hjärntvätt på detta extremt viktiga område.

Lennart Matikainen, källa: https://katerinamagasin.se/sa-forstorde-vanstern-den-viktiga-fragan-om-sexuella-overgrepp/

Lennart Matikainen däremot har livserfarenhet och en mera opåverkad syn på bankernas olagliga pyramidspel, vårt penningsystem. Lennart syns mycket och positivt i alternativa media, medans GK har nästan blivit osynlig efter EU-valet. Lennart är den bästa kraften AfS har för tillfället. Han omger sig inte heller bara med oerfarna ungdomar utan alla åldersgrupper.

Dags att Populisterna och AfS slår ihop sina kloka påsar. Nyval kommer kanske snabbare än vad småpartierna har råd med.

Tack till Mikael Hagenbo och hans underbara hustru för den fina gästfriheten och stimulerande diskussioner.

Här en länk med bevis att MI6 och CIA gav uppdrag till Palmemordet:

Filter, GW, Expressen, AB, SVT, SR sprider fake news om Palmemordet, CIA/MI6 gjorde det;

 

 

Bränderna i Australien orsakad av vattenbrist genom Fracking, inte Global Warming

2020-01-23 20:21

Det är inte av människan vållade klimatproblem utan av den australiensiska regeringen vållad vattenbrist genom fracking och utförsäljning av vatten till globala bolag som är orsaken till de hemska bränderna i Australien. Se filmerna nedan.

Fracking borde vara förbjuden, då det förstör planeten jorden, som också är en levande varelse och dessutom mycket högtstående. Som alla icke djävulska livsformer så livnär de sig på den fria neutrino energin, som går genom kroppens meridianer. Jordakroppens meridianer är ofta de underjordiska vattenådror som fracking missbrukar. Syftet är att skada jorden, så att den blockeras att höja sitt och människornas medvetande.

Filmerna går nästan inte att hitta med en YT sökning. WTV hittade dem via tyska alternativa media.

Annan fracking kritik på WTV:

Fracking not Profitable