Jüri Linas Under Skorpionens Tecken Sveriges viktigaste historiebok

2013-12-02 10:01

Succéförfattaren Jüri Lina

 

Publicisten Jüri Lina upplevde kommunismens fasor under sina första 29 levnadsår i det våldtagna Estland, innan han tvingades att lämnad Sovjetunionen, eftersom han utgjorde ett ideologiskt hot gentemot regimen, enligt myndigheterna. Våren 1979 kom han först till Finland och fyra månader senare till Sverige, där han upptäckte att samhället hade skadats oerhört mycket av kommunistiska idéer. Han började då publicera artiklar och senare även böcker för att varna västvärlden för kommunismen som med sin propaganda hade lyckats vilseleda många människor i den fria världen, i synnerhet journalister och de intellektuella.

År 1994 publicerade Jüri Lina sin bok Under Skorpionens tecken: sovjetmaktens uppkomst och fall, som beskriver kommunismens dolda historia där han samtidigt avslöjar frimurarnas roll bakom denna illvilliga ideologi. Trots allt motarbete blev boken en succé och såldes snabbt ut.

Författaren söker finna svar på flera väsentliga frågor: Hur uppstod och utvecklades den kommunistiska idén? Varför finansierades den "ryska revolutionen" år 1917 av mäktiga internationella finanskretsar? Vilket var syftet med den samhällsförstörelse som följde, och på vilket sätt gynnade den de bakomliggande krafterna?

Boken har översatts till många språk, däribland till engelska, och nyligen utkom denna historiska bok för tredje gången på svenska. Nya häpnadsväckande uppgifter om kommunismens bottenlösa ondska, som fortfarande härjar i Nord Korea, Kina och Kuba. Uppdateringar på varenda sida!

Det är en bok man inte kan vara utan, när man vill förstå den värld vi lever i. Om många tyckte att förra utgåvan var stark nog, så bleknar den vid en jämförelse.

Drar vi inte lärdom av kommunismens oförskönade historia, faller vi offer för ett annat monster: EU.

 

Boken kan beställas här.

 

Se även på White TV: Jüri Lina avslöjar kommunismens och frimurarnas ohyggliga brott med ny film om spanska inbördeskriget;

 

Stalinistisk censur i Sverige: Filmhuset diskriminerar Jüri Lina;

 

Frimurarnas hemliga makt och symboler avslöjas genom siffror;

 

Sovjet överföll de oskyldiga baltiska staterna redan sommaren 1940;