Ta makten från etablissemanget genom att inte gå i deras fällor och bli aktiv

Wednesday, 17 July 2013 14:10

Det enklaste sättet att ta makten från etablissemanget är att inte gå i deras fällor, ofta tankefällor. Och har man gått i fällorna skall man kliva ur. Den egentliga maktkampen är den om våra hjärnor, vad vi tänker, därför att våra tankar har en oväntad stor makt, i synnerhet kollektivt. De kan skapa realitet. Att inte låta oss veta detta är ett viktigt verktyg att hålla oss andligt fången.

Källa

För att kunna veta var fällorna finns krävs det att vara vaken och informera sig. Den första fällan är att lita på information från skolor, universitet, politiker och gammelmedia, som SVT t.ex.. Ja, det är svårt att förstå i början, eftersom man frågar sig hur desinformationen kan vara så omfattande. Men vissa händelser är ögonöppnare: 9/11, 7/7 och i Sverige Kreugermordet, Palmemordet och Estoniamassmordet. Så det lönar sig att titta närmare på konspirationsteorierna där. Då upptäcker man att etablissemanget har myntat begreppet konspirationsteori som en fälla. Genom enträgen hjärntvätt har man försökt att kontrollera alternativa tankar och svartmåla dem genom att kalla all kritik av etablissemanget nedvärderande som konspirationsteori. Sanningen är att människorna inte är utsatt för en teoretisk utan en livslevande, praktisk, ja t.o.m. kosmisk konspiration av gigantiska mått.

Jag själv har utsatts för många konspirationer i samband med mitt arbete som ombud för mer än tusen Estonia-anhöriga och nu också mitt engagemang för White TV. Jag tvingades bli en konspirationspraktiker. Jag kan t.ex. tekniskt bevisa många av konspirationerna runt mörkläggningen av M/S Estonias sänkning. Därför heter en av White TV:s huvudmenyer "Praktiska Konspirationer".

White TV försöker vara ett medium där man kan få ärlig information, som öppnar ögonen. Det är enbart genom tankearbete baserat på sann information, att vi kan befria oss ifrån det osynliga fängelset. Aldrig med våld. Där är mörkerkrafterna överlägsen bättre. Mörkret kan enbart oskadliggöras med ljus! Som Jesus har sagt flera gånger: sanningen kommer att göra er fria!

Ett annat praktiskt steg att neutralisera etablissemanget är att bojkotta deras kriminella banksystem. Ta dina besparingar från banken och köp guld, silver eller fastigheter. Starta regionalvalutor. Låna så litet pengar som möjligt, skriv på kontantupproret och uppropet i bankparasitmålet mot Wallenbergarnas SEB.