SVT skyddar Carl Bildt istället för att granska honom

Sunday, 17 March 2013 22:48

Fredagen den 15 mars 2013 fick Carl Bildt stryk av Aftonbladet. Det avslöjades att Carl Bildt redan på 70-talet var hemlig informatör åt USA, en främmande makt. Carl Bildt raljerade på ett arrogant sätt när han ställdes till svars, då han inte hade några sakliga argument att försvara sig med. Till AB sade han bl.a.: att ”sätta dit Carl Bildt inte är något för nybörjare”. AB:s ansvarige utgivare Jan Helin kommenterar Carl Bildts skandalösa beteende idag på ett mycket bra sätt:

"Det hela kokar alltså ner till en fråga om var Carl Bildts­ ­lojalitet låg just dessa dagar.

Kring detta finns relevanta frågor att ställa till utrikesministern.

Dessa frågor har du Carl, besvarat med förakt och arrogans gentemot mina medarbetare. På ett manér som kommit att bli typiskt för dig, avfärdar du vår publicering med förvisso underhållande, men högfärdig retorik om en smutskastningskampanj, märker ord och hänger upp dig på teknikaliteter för att undvika själva sakfrågan.

Det är en tråkig stil som jag gärna skulle få en förklaring på.

Om du har frågor på denna del hälsar jag dig härmed välkommen till vår nya tv-studio på ­Aftonbladet.

Där kan vi diskutera saken ytterligare och låta publiken ta del av diskussionen.

PS. Jag är ingen nybörjare."

Källa

En ännu större skandal är, att SVT helt tiger om fallet. Först hade de en liten textnotis om Carl Bildts skandalösa beteende, men även den verkar ha censurerats bort nu. När ledande svenska media som Expressen, DN och många andra också tar upp avslöjandena om Carl Bildt, är det SVT:s skyldighet att sätta fokus på det och inte bara tiga ihjäl anklagelserna. Hade det varit en politiker som inte är med i den hemliga Bilderbeggruppen eller den Trilaterala Kommissionen, så hade "neutrala" SVT säkert hängt med. Det är vidrigt att upptäcka, att SVT slickar den hemliga maktens mjukdelar. Bara det gör att SVT ha förlorat sin rätt till tv-avgiften.

Att Carl Bildt är en säkerhetsrisk för Sverige även i samband med Estoniagate, hade White TV redan tidigare pekat på. 2006 blev Carl Bildt polisanmäld för spioneri mot Sverige, men det hela tystades ner.

Det är hög tid att Carl Bildt och Eva Hamilton avgår! Båda är en belastning för Sverige!

 

 

You must be logged in to comment.