Döda Säpo, Must och FOI som Stasi, fängsla alla Mossad- , CIA- och MI6 agenter i Sverige, förstör mind control bunkern under KI, släpp all knark fri!

Friday, 29 September 2023 09:57

Källa

Det är främmande makt som Mossad, MI6 och CIA som förstör Sverige med flit. Detta vet vi från M/S Estonia forskningen! De i sin tur kontrollerar de svenska underrättelsetjänsterna Säpo, Must och FOI. Och den svenska polisen.

Därför måste Skräpo, Must och FOI dödas som tyskarna gjorde med Stasi. Alla deras hemliga handlingar måste offentliggöras! Då förstör man maktarmarna från främmande makt Mossad, MI6 och CIA i Sverige. Förbjud deras verksamhet i Sverige och fängsla alla agenter här som jobbar för dessa extremt kriminella utländska hemliga sällskap!

Mossad och CIA är toppen av knarkhandelspyramiden i världen måste all knark släppas fri och säljas kontrollerad till inköpspris till alla som är knarkberoende. Då punkteras maffian som utför de flesta gängskjutningar.

Kicka det kriminella slavnätverket inom polisen och Rikspolischefen Anders Thornberg omedelbart. Dessa Mossad-kontrollerade och under mind control stående höga poliser är handlangare för Mossads och CIAs knarkbrottslighet i Sverige.

Förstör den hemliga bunkern under Karolinska Institutet/sjukhuset KI (därför blev KIs renovering så mycket dyrare och utdragen i tiden) där teknologin och Mossadpersonalen för mind control sitter.

Stoppa all invandring och kör strikt återvandring enligt partiet AfS' program.

Då försvinner gängskjutningar och bombexplosioner från våra gator i ett vips!

 

Se även på WTV:

Bort med demokratins dödgrävare FOI, Säpo, Must och MPF, alla under Mossad-kontrol att förinta Sverige!;

FOIs H Sarnecki, M Jarlsbo och A Lioufas skyddar pedofiler och är barnplågare! Bort med FOI och Skräpo!;

"utbredd kritik mot polisledningen som man menar inte ger poliserna i Järva de verktyg de behöver";

I Sverige bestämmer Mossad vem som blir och förblir hög polischef;

Bara med denna polisreform kan Polisen och Sverige räddas! Sparka Anders Thornberg!;