Invandringspolitiken förstör Sverige - och det är meningen

2014-10-26 19:18

källa: Ladycobra's Blog

Avpixlat.info är en pålitlig informationskälla när det gäller invandrarproblematiken. De har aldrig kunnat beslås med lögn, medan gammelmedia ljuger dagligen. Problemet med Avpixlat är vad de inte tar upp. De utelämnar många känsliga ämnen som mind control, alternativ medicin eller bankernas kriminella framfart. Detta visar att de är sionistkontrollerade, precis som SD.

Häromdagen hade Avpixlat en mycket bra anonym insändare som återges här:

"Det här går helt enkelt inte

Fredrik Reinfeldt vädjade som bekant till det svenska folket i sitt sommartal 2014: “Vi måste öppna våra hjärtan.” Men hur mycket de 87% som röstade för massinvandringen än vill öppna sina hjärtan så finns det faktiskt gränser i verklighetens Sverige. Låt oss begrunda fakta för ett ögonblick.

Härdsmältan på Migrationsverket: Migrationsverkets prognos är att 340.000 flyktingar kommer att söka sig till Sverige de kommande fyra åren. Den prognosen kommer säkert att skrivas upp eftersom Sverige är det enda land i EU som ger permanent uppehållstillstånd till syrier. Dessutom tillkommer ett stort antal anhöriga, inte minst från Somalia, vilket ökar på invandringen ytterligare. Den senaste tiden har personalen på Migrationsverket jobbat sju dagar i veckan för att hinna utreda de 2000-3000 flyktingar som kommer till Sverige per vecka.

Bostadskrisen: Migrationsverket upphandlar asylboenden över hela landet och har med kort varsel lagt beslag på herrgårdar, hotell, stugbyar, vandrarhem, ålderdomsboenden, etc. Det har särskilt drabbat små orter som Filipstad, Hagfors, Lilla Å, Ställdalen, Åtvidaberg, Östra Göinge, etc. I Skåne behövs det 4000 asylplatser varje månad; det motsvarar att en stad av Sundsvalls storlek per år – bara i Skåne! Flera kommunpolitiker har slagit larm och vägrar ta emot fler flyktingar. Det har lett till att drygt 10.600 flyktingar som har fått uppehållstillstånd bor kvar i Migrationsverkets asylboenden i väntan på bostäder i landets kommuner.

I en del kommuner utspelar sig farsartade scener när kommunpolitikerna och tjänstemännen i desperation försöker skaffa fram boenden. I Jönköping ledde projektet “Öppna din dörr” till att sju (!) personer anmälde sitt intresse för att hyra ut sin bostad, varav noll (!!) godkändes. Och i Halmstad föreslog en tjänsteman att man skulle expropriera svenskars sommarstugor och bostäder för att inhysa flyktingar.

Arbetslösheten: Arbetslösheten bland utrikes födda är 43%. I vissa grupper är arbetslösheten betydligt högre än så – i den somaliska gruppen är så många som 75% arbetslösa. Anledningen till detta är att över 60% av flyktingarna endast har högst förgymnasial utbildning och att en stor grupp av dessa är analfabeter. I det högteknologiska Sverige är endast 2,5% av den totala arbetsmarknaden tillgänglig för denna lågkvalificerad arbetskraft, så majoriteten av de nyanlända flyktingarna hamnar i arbetslöshet och bidragsberoende.

Välfärdssystemet: Utöver härdsmältan på Migrationsverket, bostadskrisen och arbetslösheten måste flyktingarna ha tillgång till sjukvård, psykologer, dagisplatser, tandläkare, skolplatser, tolkar osv. I många fall prioriteras flyktingar före svenskar eftersom deras behov av sjukvård anses vara större. I Hultsfred exempelvis kollapsade tandvården år 2013 på grund av ett oproportionerligt stort antal flyktingar som behövde tandvård. I Region Skåne har man gått så långt att S och MP kommer att ge gratis sjukvård till såväl illegala invandrare och tiggare.

Den svenska ekonomins nestor Assar Lindbeck konstaterar, i enlighet med ovanstående, följande:

Invandrare kommer i alltför låg utsträckning i arbete. Skälet är förstås att det är många fler nu som inte är arbetskraftsinvandrare och många som är lågutbildade. Och Sverige är inte särskilt väl rustat för att integrera stora grupper lågutbildade. [...] Så slutsatsen är att en välfärdsstat av svensk typ med höga ingångslöner och en icke-fungerande bostadsmarknad – vi klarar inte hur stor invandring som helst utan att det blir stor arbetslöshet och socialbidragsberoende bland invandrare.

Kort sagt: Det här går helt enkelt inte. Hur mycket sjuklövern än vill öppna sina hjärtan kan Sverige inte ta emot flyktingar motsvarande Malmös storlek på fyra år.

Sjuklövern väljer dock att blunda inför des"sa fakta och fortsätter med den ansvarslösa invandringspolitiken. Deras fanatiska ovilja att acceptera fakta och börja begränsa invandringen påminner om ett sektbeteende. Verklighetsförankrade uppstickare som KDU’s Sara Skyttedal som förespråkar begränsad invandring mejas omedelbart ner av den politiskt korrekta partiledningen. Men nu är ladorna tomma enligt Magdalena Andersson, så det är bara en tidsfråga innan sjuklövern måste krypa till korset och anamma SD’s invandringspolitik. Frågan är bara om det sker före eller efter ett nyval.

Realist"

Ett annat bra inslag på Avpixlat handlade om sveket mot Sverige i den nya budget satsningen:

Tyst om regeringens största budgetsatsning – invandringen

Se nedan en satirisk film (över 420 000 tittare) av en ärlig invandrare och glöm inte att White TV också drivs av en invandrare:

Se även på White TV: Det mest ödesdigra valet någonsin: Sverige under sin svåratse attack;

Fy, FI förråder flickor!;

Bo Jonsson Partiet De Frias dödgrävare;

Behandlingen av SD bevisar att Sverige är en skendemokrati;

Sverige ingen demokrati, censur överallt;

SVT pudlar efter konspiratorisk attack mot Jimmie Åkesson (SD) Update;

Tyskland tvångsinkvarterar invandrare mot fastighetsägarnas vilja;

Danmarks Radio24syv retar gallfeber på svenska Sovjetrepubliken Absurdistan;

Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;

Journalister som Jenny Strömstedt är medansvariga för skräcken i Ljungsbro:

Att den misstänkte Ljungsbro 33-åringen kommer från Kongo är en viktig journalistisk nyhet!;

Demokratins dödgrävare Expressen huvudansvarig för terrorbomben mot SD-politiker;

Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder;

Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas;

Ingrid Carlqvist har gjort stor succé i Tyskland;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.