Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas

Saturday, 18 January 2014 16:52

källa, brottmålsadvokaten Elisabeth Massi Fritz kräver också en samtyckeslag. "Vi måste sluta dalta med våldtäktsmän."

Den friande våldtäktsdomen har med all rätt upprört många runtom i landet. Utanför Lunds tingsrätt och i Malmö demonstrerades redan. Idag blev det en stor manifestation i Stockholm. Huvudkravet var en lagändring att samtycke för samlag skall införas. Detta är mycket bra men kommer inte att hjälpa kvinnorna i Sverige fullt ut, då det finns två betydligt tyngre skäl varför samhället inte får bukt med att Sverige ligger på andra eller tredje plats i den internationella statistiken för våldtäkter per invånare. (Bara i Sydafrika är det djävligare). Så har det inte varit i Sverige före 1980-talet.

Två stora katastrofer har drabbat Sverige:

1. Utvecklingen av tankekontroll / mind control teknologin

Lagmannen vid Lunds tingsrätt, Ralf G. Larsson, försvarar domen: "Om tanken inte har slagit honom, att hon inte vill ha sex med honom, då har han inte heller haft något uppsåt att göra det som han gjort. Han ska då också frikännas."

Redan denna formulering låter mig som jurist med över 25 års domstolspraxis från både Sverige och Tyskland gå i taket. Det var inte fråga om sex utan fråga om dominantsex, våldsamt sex. Det är en stor brist i domen att det inte klarställs, att det är extremt ovanligt att kvinnor tillåter dominantsex redan första natten man har sex. Dominantsex som inte är köpt kräver ett ömsesidigt förtroende mellan parterna, ett vältränat samspel där parterna vet när de skall sluta. Finns det inte skall mannen vara extra lyhörd. Ett sådant samspel saknas i det dömda fallet. Om mannen då skall ha dominantsex första kvällen skall han noga komma överens med kvinnan, vilka tecken hon vill ge för att avbryta. Han skall då vara extra försiktigt då parterna inte känner till varandra. Inget av detta i det här fallet. Dessutom fanns det stödbevisning att kvinnan blivit våldtagen.

I den här situationen är det alldeles uppenbart att tanken har slagit honom att hon inte vill, då hon sade upprepade gånger nej, då det var första natten och då de inte hade enats om dominantsexregler och tecken innan.

Lunds tingsrätts domskäl i det här målet öppnar för att samtliga våldtäktsåtal skall ogillas, då den åtalade mannen alltid kommer att åberopa, att han trodde att kvinnan ville ha dominasex. Domen är en skam för det svenska samhället och måste kasseras så fort som möjligt.

Lagmannen i Lunds tingsrätt borde åtalas av JK för tjänstefel.

Det går som en röd tråd genom den nyare svenska domstolspraxis att våldtäktsmän får en skandalös mild behandling. Andelen mål där åtal ogillas av domstolarna är högst när det gäller våldtäkter. Detta visar tydligt att något är allvarligt fel med våra domare. De flesta är trevliga och bildade människor med hög moral. Hur kommer det sig då att de spårar ur så ofta, som t.ex i bankparasitmålet som jag förde i Norrköpings tingsrätt som polisanmäldes till JK? Justitierådet Göran Lambertz (HD) tog inte upp detta mycket centrala mål. Lambertz gjorde sig även till åtlöje i Sveriges största rättsskandal: Quickhärvan.

Den enklaste och mest närliggande förklaringen är tankekontroll. Sverige är ledande i världen i utvecklingen av denna smygteknologi sedan 1940-talet jämte USA och Ryssland. De som kontrollerar denna teknologi är perversa män som tycker om att plåga människor, i synnerhet kvinnor. De våldtar ofta kvinnor med strålningsvapen utan att röra kvinnans kropp direkt. De kan t.o.m. tvinga fram en orgasm med skalärvapen. Jag känner många offer som har klagat över detta hos mig.

Dessa manliga brottslingar har tagit makten i samhället genom att tankekontrollera de flesta domare, journalister och politiker. Så illa är det, även om de flesta aldrig har hört talas om det. Titta på White TV:s meny under Praktiska konspirationer / Mind Control MK Ultra. Där finns den största bevissamlingen inom området tankekontroll på svenska som någonsin gjorts.

2. Okontrollerad massinvandring

Faktum är att de flesta utomhus våldtäkter i Sverige och även Norge begås av män med invandrarbakgrund. Det tankekontrollerade etablissemanget vill gärna ljuga om detta, vilket är anledningen att det finns dålig statistik på området och BRÅ kan man inte längre lita på. Sambanden är tydliga. Innan Carl Bildts regering började öppna slussarna för massinvandringen kunde kvinnor gå säkrare i Sverige. I dag härskar rädsla hos de flesta kvinnor.

Över 90% av dagens invandrare kastar sina identitetshandlingar innan de kommer in till Sverige för att lura sig in i landet, då de kom in till EU via andra länder, där de egentligen borde ha ansökt om asyl eller liknade. Se närmare om den skandalösa invandringspolitiken i boken Invandring och mörkläggning av prof. Arnstberg och journalisten Sandelin.

Det var äckligt att höra hycklande feminister på Medborgarplatsen idag, som Birgitta Ohlsson (FP) och Gudrun Schyman (FI). Bara det gamla feministtramset som de har ältat i decennier. Märker de inte att dessa tomma argument inte har hjälpt kvinnorna under alla år?

När jag 2007 föreslog FI att ta in kvinnodomstolar (se nedan) i deras program kom de enbart med en god dag yxskaft reaktion. Ingen av feministerna vågar peka på den okontrollerade massinvandringen som huvudskäl att Sverige drunknar i våldtäkter. Detta samband är enkelt att upptäcka. Att de tiger om mind control är mera förståeligt. Dagens feminister sviker kvinnorna för att vara politiskt korrekt. Vilken egoism!

Så länge den kriminella invandringspolitiken fortsätter, kommer kvinnorna i Sverige inte kunna gå fria, oberoende hur vattentäta lagarna blir. Invandringspolitiken är kriminell då den är med tankekontroll påtvingat mot folkets vilja och då det släpps in alldeles för många kriminella invandrare, eftersom vi inte vet vilka som kommer in, då de slängt sina identitetshandlingar men ändå blir belönade med uppehållstillstånd.

Det var beklämmande att enbart se FI:s flagga på manifestationen. Inte ett enda skylt som pekade på massinvandringen som orsak till det skrämmande antalet våldtäkter i Sverige. SD lyste helt med sin frånvaro. De står helt enkelt också under sionistiskt tankekontroll (Mossad).

Avslutningsvis vill jag även påminna om mina reformförslag för ett rättssäkrare domstolsväsende i Sverige, som jag framförde på ett seminarium av den Nordiska Kommittén för Mänskliga Rättigheter 2007, som kan läsas här. Där föreslår jag bl. a. införandet av kvinnodomstolar just för alla våldtäktsmål, där kvinnor drabbats. Samtliga domare, åklagare och poliser som hanterar våldtäktsfall skall vara kvinnor. Män har visat sig ha ofta en dålig inlevelseförmåga hur en kvinna känner och tänker.

I filmsnutten hör vi Madeleine Leijonhufvuds tal idag på Medborgarplatsen i Stockholm med krav på en samtyckeslag. Hon är straffrättsprofessor som kämpar starkt för kvinnors rättigheter.

Se även på White TV:  Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;

Göran Lambertz och många andra domare befaras fallit offer för tankekontroll,

Demokratisering av Sveriges domstolsväsende;

 

 

You must be logged in to comment.