Domstolarna och polisledningen värst i den svenska staten, 80% borde sparkas direkt!

Tuesday, 05 February 2019 19:53

Nästan varje dag rapporterar de semi-alternativa media om horribla domstolsgärningar mot Sverige och kvinnor genom att invandrare döms till alldeles för låga "straff" och slipper den välförtjänta utvisningen, som sedan ändå inte verkställs då den extremt korrupta polisledningen har slagit sönder polisen sedan över 20 år tillbaka. Det går som en röd tråd att svenska domare dömer invandrare för mild och svenskar för hård, t. ex. under löjeväckande rättegångar för hets mot folkgrupp. Åklagarväsendet är också mycket ruttet.

Två av mina bästa "vänner" är mycket höga åklagare och när förföljelserna mot mig kom 1999, när jag försökte uppmärksamma svenska folket att M/S Estonias förlisning är Sveriges värsta massmord genom tiderna, då släppte dessa två åklagare mig som en het potatis istället för att hjälpa mig då jag bad om det. Detta var naturligtvis bra för karriären

Jag har nu 30 års erfarenhet ifrån svenska, tyska och franska domstolar och värst är de svenska. Dels är domarutbildningen undermålig i Sverige, dels är domarna för dåligt betalda, dels är de totalt överbelastade men framför allt gör bara de domare karriär, som lättast kan fjärrstyras med mind control. Vad det är som gör denna fjärrstyrning lätt eller svår har jag inte riktigt kunnat lista ut, men jag misstänker att det är själens mognadsgrad och vissa gensekvenser (t.ex. adliga) som gör mind control extra lätt.

Som jag tidigare har påpekat är de flesta svenska domare fina och hederliga människor, så det är extra häpnadsväckande att de presterar så undermåliga domar. Bara mind control teknologin kan ge en fullgod förklaring. Korruption och mutor har mig veterligen ännu inte fått fotfäste i de svenska domstolarna i motsats till polisledningen.

Samhällsnyttredaktionen hade ett viktigt inslag i mitten på januari 2019:

Kriminalpolis: ”Domstolarna vägrar fälla gängmedlemmar trots massiv bevisning”

"I Dagens Juridik skriver en före detta kriminalpolis att det är Sveriges domstolars oförmåga och ovilja att tillämpa en rimlig bevisvärdering som är det stora problemet i kampen mot den organiserade brottsligheten. Han menar att det i princip inte krävs någon teknisk bevisning alls rörande sexualbrott medan massiv teknisk bevisning inte räcker för fällande dom vid gängkrigen."

källa

I Dagens Juridik säger den pensionerade kriminalpolisen Anders Bergstedt:

"Det är frustrerande att politiker, forskare, kriminologer, jurister, polischefer och polisfacket undviker det största problemet. Det är domstolarnas oförmåga och ovilja att tillämpa en rimlig bevisvärdering.

Det finns nu knappt några bevis som är tillräckliga för att fälla vid dessa brott. I Tyskland ligger uppklaringen på 96 procent men här på 6-7 procent.

Pendeln har svängt från att inga tekniska bevis alls behövdes för att fälla till exempel Quick och Linna och beträffande sexualbrott.  ....

Höjningen av beviskraven vid gängkrig är vid jämförelse direkt stötande. ...

Hovrättens friande dom mot den 24-åring som dömts till 18 års fängelse för dödsskjutningen mot gängledaren i en bil i Bromma visade vägen. Trots en kompakt teknisk bevisning med DNA, krutstänk och telefonpejling räckte det med att försvararen påstod att de tekniska bevisen kunde ha avsatts vid tidigare tillfälle.

I Västerås åtalades inte ens den misstänkte vars DNA anträffades på det automatvapnet som användes för skjutning mot en polismans bostad. ....

Detta är ett hån mot rättsväsendet .....

En mycket allvarlig följd av domstolarnas svek är att de poliser som kämpat i det längsta till slut ger upp."

--------

Mitt pilotmål mot Wallenbergarnas SEB, det s.k. bankparasitmålet, förlorades också i alla instanser eftersom domstolarna fullständigt struntade i den svenska grundlagen!

--------

Som ombud för då 944 Estonia-anhöriga fick jag veta 1999/2000 från mycket trovärdiga MUST-agenter att Mossad hade underminerat den svenska polisledningen sedan 1980-talet och att denna kidnappning av svensk polis genom främmande makt bara blev värre och värre. Mossad använde sig av utpressning, mutor och mind control. Jutta Rabe och jag fick i Berlin/Potsdam under arbetet med vår Estonia-film Baltic Storm tips av en svensk polis, som hade varit tvungen att fly till England, att många i den svenska polisledningen tipsar knarkmaffian om kommande kontroller och tillslag och att detta är en lönsam affär för många höga poliser. Därför flödar knarket på svenska gator och krogar.

Facit: Sverige är ingen rättsstat!

Andra varningar om de ruttna domarna och polisbefälen på WTV:

Skandaldom från Göta hovrätt för hets mot folkgrupp;

Skandaldom från Susanne Hård, Per - Anders Svensson och Kristian Leijon Hovrätten för Nedre Norrland; domare måste kunna ställas till svars;

Att sharia-tingsrätten ligger i Solna ingen slump; Populisterna kräver att nämndemän avskaffas;

HD vägrar ta upp bankparasitmålet: Sverige ingen rättsstat;

Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar sitt grepp om den svenska polisen;

Svenska polisen styrs av Mossad-maffian, därför fick Ulf Rydström sparken;

Kicka de kriminella element i polisledningen, då blir polisen effektivare;

Vi har redan en invasionsarmé i landet som ägnar sig åt lågintensiv terror som polisen varken vill eller kan agera emot;

Så görs polisen effektiv igen föreslår Populisterna;