Kicka de kriminella element i polisledningen, då blir polisen effektivare

Monday, 19 November 2018 01:31

När Jutta Rabe och jag hade fullt upp med vårt filmprojekt Baltic Storm om M/S Estonias sänkning vid millennieskiftet, fick vi fokus från media. Därför kontaktades Jutta i Potsdam utanför Berlin av en svensk polis, som hade flytt till England inför sina kriminella chefer. Han påstod att stora delar av den svenska polisledningen arbetar tillsammans med knarkmaffian. Därför skulle knarket flöda så fritt i Sverige.

Vi hade tyvärr så mycket med filmen och annat att göra, att vi fick nonchalera honom, så vi tappade tyvärr kontakten med den modiga polisen.

Ungefär samtidigt fick jag från MUST-agenter informationen att de hade under sin Palmemordutredning kommit fram till, att Mossad kontrollerar den svenska polisen sedan 1980-talet. Mossad hade med utpressning och andra kriminella metoder i smyg fått makt över ett antal svenska poliser, som sedan fick göra karriär på bekostnad av de anständiga och ärliga poliser. Enligt MUST hade Mossad bildat en stat i staten.

Sedan dess har Mossad breddat sin makt i Sverige genom att infiltrera även andra rättsvårdande myndigheter.

Mossad var den högsta nivån i sydamerikanska knarkkarteller, då de behöver svarta pengar för sina svarta operationer.

Att fjärrstyrda politiker sedan tillsatte en förödande polisreform med den förödande Rikspolischefen Dan Eliasson var bara sista spiken i den svenska polisens kista. Att sedermera sätta Säpochefen Anders Thornberg på denna plats gjorde bocken till trädgårdsmästaren, då Säpo sedan länge varit Mossads knähund.

källa: Offrens mammor höll en manifestation på Sergels torg i Stockholm den 18 november 2018

Därför har vi gängkriminalitet som mest är knarkrelaterad. Därför kan polisen inte få bukt med brottsligheten, varken den grova eller den lätta. Mödraranas manifestation på Sergels Torg igår var en mycket viktig markering från folket! 10 000 fler poliser kommer inte att hjälpa mycket så länge stora delar av polisledningen är kriminella. Dessutom tar det tid att fylla på. Kicka rötäggen direkt, det går fortare.

Först när alla dessa rötäggspoliser kickats och de duktiga som flydde från polisen återanställts till tre gånger så höga löner med karriärlyft, först då får vi bukt med alla polisproblem. Svårare än så är det inte.

Problemet är också att maffian har utbrett sig till även gammelmedia och Google som skyddar Sveriges superkriminella genom att t. ex. ta bort sökresultat om polischefers samröre med knarkmaffian.

Detta inslag från AB hittade jag på Duck Duck Go men inte på Google:

Levde med knarkkurir
NYHETER

"Hans sambo är kommissarie och hög polischef. Själv var 53-åringen arbetslös – men vältrade sig i pengar.

Han levde gott på att smuggla hasch, amfetamin, vapen och ­stulet guld.

När han frigavs från ett fängelsestraff firade paret tillsammans –i polisens övernattningslägenhet i Stockholm.

Redan 2006 varnade kriminalunderrättelsetjänsten den högsta polisledningen om kommissariens farliga förbindelse.

Men istället för att bryta med mannen fortsatte hon att klättra på karriärstegen. Hon fick ansvar för polisens säkerhet i länet där hon verkade och tog plats i ledarstaben.

Hon säger att allt mannen nu dömts till fängelse för har skett bakom hennes rygg.

– Min före detta sambo har svikit mitt förtroende och utnyttjat mig. Hans handlande är oacceptabelt och jag hoppas han straffas för det han gjort, säger hon.

Bomben briserade i december, efter att paret levt tillsammans i nära sju år. 53-åringen togs på bar gärning av finsk polis när han levererade ett parti narkotika till en markgömma på åländska Eckerö.

Han hade då 65?000 ­kronor på fickan. Vid husrannsakan i hans segelbåt och i radhuset där han ­bodde med polischefen ­hittades ytterligare drygt 400 000 kronor i buntar som gömts i plastpåsar och kartonger.

.....

I segelbåten fanns dessutom, hasch, amfetamin, vapen, ammunition och många misstänkt stulna guldföremål.

Samboförhållandet med polischefen har varit en trygghet för honom att inte åka fast, säger en polisutredare. 53-åringen dömdes till ett år och åtta månaders fängelse. Det är hans andra fängelsestraff under sin tid tillsammans med polischefen.

------

Hon var då kommissarie och chef för länskriminalen.

........

Även andra polis­distrikt reagerade på förhållandet. Ett av dessa kontaktade hösten 2006 kriminal­underrättelsetjänsten där kvinnan arbetade – därifrån larmades polisledningen.

.......

Några veckor senare avgick hon som chef för länskriminalen.

Hon fick en ­annan chefsbefattning på planeringsenheten. I ­poliskretsar hette det att hon själv önskat ­byta tjänst, men enligt ­Aftonbladets källa berodde bytet av tjänst på förhållandet med den kriminelle sambon.

......

Bara ett år senare, 2007, fick den kvinnliga kommissarien jobbet som chef för verksamhetsskyddet och polisens internutredningar. En utnämning som ­retat gallfeber på hennes ­kollegor.

........

2008 utsåg en ny länspolismästare den kvinnliga kommissarien till controllerchef.

Hon skulle även ingå i länsstaben med högsta ­säkerhetsklassning.

......

Husrannsakan hemma hos polischefen dröjde en vecka. Något som ­retat garvade poliser som ­menar att hänsyn tagits till hennes position som ­polischef. Det gjordes en anmälan mot polisen som dock blev nedlagd ..." (fet genom WTV)

Enligt Under Mattan heter polischefen Maria Palmaeus.

Detta är bara toppen av isberget. Parets otur var att den finska polisen kom in i bilden. Den svenska hade säkert tipsat om tillslaget i förväg ...

Se partiet Populisternas 17 punkts program för en effektiv polisreform här:


Annat om det katastrofala polisläget på WTV: