SVT/Uppdrag Granskning förstör barns liv! Skyddar Sveriges pedofila nätverk!

2024-03-10 12:30

I veckan kom Uppdrag Granskning från SVT ut med en tredelare, Dom tar våra barn, för att svartmåla muslimska invandrares trauman efter att extremt kriminella element inom svenska Socialtjänsterna runtom i landet kidnappat deras barn under förevändningen att de får göra så "för barnets bästa" enligt lagen om vård av unga, LVU, som de alldeles för ofta missbrukar.

Jag, Henning Witte, som är tysk advokat sedan 1989, har själv varit ombett att undersöka resp hjälpa föräldrar som tvångsvis blivit av med sina barn enligt LVU i ett drygt fyrtio tal fall sedan 1980-talet, efter att  svenska juridik-studievänner i München alarmerade mig redan i slutet av 1970-talet, att det är helt galet i Sverige hur myndigheterna slår sönder familjer och förstör barns liv helt i onödan.

Även den mest inflytelserika tyska tidningen Der Spiegel tog upp detta traumatiserande ämne 1983 med titeln: Sverige är en Barn-Gulag

Istället för att vara tacksamma att muslimer ofta är modigare än svenskar och vågar slå larm om de extrema missförhållanden i Sverige när det gäller tvångsvisa sönderslaganden av barnfamiljer i Sverige, så svartmålar UG de som framför berättigat kritik, för att skydda ett mycket kriminellt hemligt nätverk som bedriver mycket lönsam barnhandeln där även pedofilin frodas.

Detta nätverk kontrollerades under Bordellhärvans tider av det Socialdemokratiska partiet, men numera av utländska underrättelsetjänster under ledning av Mossad, där SVT:s "expert" Magnus Ranstorp spelar en mycket oseriös roll!

Här kommer några minnesanteckningar som jag gjorde medans jag tittade på UG:s skandalösa inslag som inte alls handlar om en kampanj att svartmåla Sverige utan om förtvivlade rop efter hjälp att få tillbaka sina barn. Uttrycket kidnappa passar väldigt väl då den övervägande delen av LVU-beslut är grovt felaktiga. Dessutom är det även min erfarenhet att korrupta socialtjänstmedarbetare gärna kidnappar barn från invandrare, inte bara muslimer, då de har det svårare att försvara sig! Det handlar alltså om väldigt utstuderade och finansiellt förmånliga barnarov från svenska statens och kommunernas sida, som nästan alltid skyddas av skumma element inom domarkåren och media!

SVT UG hjälper förstöra barns liv, muslimerna har rätt, ingen kampanj

1. UG kritiserar muslimska initiativtagare till demonstrationer och info på sociala medier att lägga ut en film där polisen, som inte alls är utbildad för barnhantering, brutalt kidnappar barn, utan att SVT undersökte vad som låg bakom. Och själva undersöker SVT inte ett enda LVU fall. Anledningen är naturligtvis att de flesta är så hårresande och vilar på så lösa boliner att tittarna direkt skulle fatta att muslimerna har rätt!

2. Magnus Ranstorp är ökänd bland ärliga forskare som t ex Jan Guillou i sitt senaste inslag om Gaza påpekar. Jag själv har klassat honom sedan länge som en extremt oseriös slags agent för någon av de västliga underrättelsetjänster, d v s den Djupa statens handlangare. Här några axplock: Magnus Ranstorps akademiska meriter och oberoende ifrågasätts; Magnus Ranstorp: Det är dags att sätta stopp för UNRWA; dessutom verkar han tillhöra Klaus Schwabs ökända nätverk World Economic Forum! Dessutom smutskastar Israel-slickaren Ranstorp Erik Saade, som har en palestinsk far, för att ha en palestina sjal runt handleden under Eurovision. Ranstorp är en vidrig människa!

3. Myndigheten för psykologist försvar, MPF, gamla Psykförsvaret, är också extremt oseriös och förslavad av främmande makt.

4. SVT förtiger att IS startades och fortfarande kontrolleras av Mossad och CIA

5. Inget om att svenska domstolar gör fel nästan hela tiden när de ska kontrollera att Soc inte missbrukat LVU-lagen. I ca 90% av fallen hos Förvaltningsrätterna förlorar föräldrarna mot Socialtjänsten och ca 98% hos Kammarrätterna. (från min 45 i den länkade filmen). I ett LVU-fall jag hade som ombud för modern 2021 i Kammarrätten i Jönköping avslog alla tre domare min begäran att komma in med bevisning om sexuella övergrepp mot hennes tvååriga dotter på Ålands förskola i Vingåker som hade LVU-kidnappats av samma kommun från sin ammande mamma som hämnd att hon hade polisanmält förskolan. Modern var varken alkohol- eller drogberoende och hon hade aldrig slagit sitt barn. Felet med denna mor var att hon hade invandrat från Sydamerika, var alltså inte muslim utan kristen.

6. Inget om den lönsamma kommunala barnhandeln där många socialsekreterare tjänar pengar via HVB och SIS hem, där de ofta har släktingar, kompisar eller andra bra kontakter för svarta inkomster. Och inget om att barnen tvingas byta fosterhem alldeles för ofta, som den här stackarn elva gånger!

7. Alla svenska röster, som stöder muslimerna, tystas ner, t ex WTV

8. Socialtjänstministern hyllar socialtjänsterna och LVU utan någon vettig kritik = skadar barn för livet! Men hos TV4 Kalla Fakta säger hon raka motsatsen, från min 48 i den länkade filmen! Hon borde ju sparkas omedelbums!

9. LVU fall ökat med 27% senaste 10 år

10. SVT ger den lögnaktiga bilden att bara våld i hemmet ligger bakom LVU beslut, det är tvärtom, de är mera undantaget. Dessutom ska en örfil eller annan lätt aga inte leda till kidnappadning av barn.

11. Knäpptyst att inget barn har fått det bättre efter LVU! För de flesta blev det sämre.

12. Inget om att syskon ofta splittras helt i onödan! Lyssna på barnens chock efter splittringen som Socpacket hemlighöll; från min 19 i filmen.

13. Bilderna på socialsekreterare i slutet av del 2 är alldeles för positiv. De flesta är primitiva, skulle inte få ett jobb annanstans och ser negativa och frånstötande ut. Helt enkelt samhällets bottensats!

14. Rådet från vissa imamer att ljuga för socialen är helt rätt! De flesta socialtjänster utnyttjar allt som är bara en smula negativt för att kidnappa barnet. De struntar i barnets bästa!

15. Det är en extrem minoritet av socialtjänster som har målet att minska LVU fall! Helt missvisande av UG

16. Finns ingen LVU kampanj utan bara berättigad kritik. Västliga underrättelsetjänster hittar på det för att kunna fortsätta med sina pedofila nätverk

17. Inget om alla pedofila övergrepp på HVB och SIS hemmen! Se även från min 11 i denna film att fosterhemmets "pappa" utsätter de omhändertagna småflickorna för pedofila övergrepp och Soc i Uppsala bortförklarar barnens larm så att "pappan" kan fortsätta våldta barnen!

18. Filmens tyngdpunkt att ringa runt moskeerna är totalt missvisande. De borde ha ringt till alla föräldrar och barn, som skilljts åt och som demonstrerade, för att ta reda på av vilka skäl barnen fråntogs föräldrarna.

19. Där det verkligen behövs kritik mot moskeerna, typ diskriminering av kvinnor, är det alltid tyst hos SVT men när det gäller att skydda det pedofila nätverket då vågar de kritisera imamer.

20. Helt rätt att lämna barnhelvetet Sverige! Finns idag ingen annan utväg. Alla med makt i Sverige är emot barnen och det har rötter tillbaka till 1970-talet

21. Ali Al Sidani är antingen utpressad eller under mind control. Varför hörs ingen från Family United eller WTV?

22. Socialtjänstministern Camilla Waltersson Grönvall (M) har också den där extremt oseriösa och osympatiska och ointelligenta utstrålningen som de flesta socialsekreterare har

23. Inte ett ord om de extremt många skandalbeslut från Sveriges socialtjänster!

24. Vi ska vara tacksamma för att genomsnitts muslimen är modigare än svensken som tyvärr aldrig lyckades uppmärksamma världen på de extrema missförhållanden inom LVU och barnhemmen i Sverige.

25. Och glöm inte Bordellhärvan och Geijer affären på 1970 talet!

25. UG, Sveriges ledande grävredaktion har degenererat till landets ledande smutsredaktion.

26. Det handlar inte om en LVU kampanj utan LVU nödrop!

27. Inget om Family United, Nordiska kommittén för mänskliga rättigheter NKMR eller OVE SViDÉN,

28. Magnus Ranstorp riktig kroppsdelslickare av den Djupa staten

29. Tre UG filmer fylld av ondska. Sara Arén, Snezana Bozinovska ni bör verkligen skämmas! Ni plågar barn!

30. Jag känner många föräldrar som direkt har kontaktat UG i sin förtvivlan men nästan alltid bara fått iskalla handen!

Slutord:

Avskaffa LVU, förbjud tvångsomhändertagande av barn! Låt bara välutbildade specialister flytta in i problemfamiljer. Respektera alltid barnens vilja även om de bara är en vecka gamla! Det viktigaste bandet i världen är det mellan mor och barn! Splittra aldrig "omhändertagna" syskon, det gör traumat ännu värre!

 

Update 11.3.2024 kl 04:01:

TV4 Kalla Fakta kommer till helt andra LVU-resultat än oärliga UG:

Granskning: 8 av 10 LVU-barn hamnar i brottslighet , 10 min 39 sek

Tidöpartierna vill att fler unga ska omhändertas enligt LVU. Det för att stoppa dem från att dras in i kriminalitet. Men det kan vara kontraproduktivt. Enligt Kalla faktas granskning av 240 ostraffade barn som har blivit omhändertagna enligt LVU har 201 blivit dömda brottslingar efteråt. – Det är inte bra för barnen och det är inte bra för Sverige. Det är ett misslyckande, säger Kalla faktas reporter Noah Toth.

8 januari 2024

 

Update 14.3.2024:

In Serbia, Three State-kidnapped “Little Angels” Wait to be Sold Abroad

 

Update 20.3.2024 från ofria Fria Tider:

"Polisen vädjar om tips från allmänheten efter två kidnappningsförsök på lågstadiebarn i Skåne. Polisen ska ha ett bra signalement som man dock inte vill gå ut med." Klart indicium att Polisen skyddar det pedofila nätverket i Sverige!

 

Se även på WTV:

Socialtjänstens personal är illasinnad Lena Hallengren! De skyddar pedofiler! Muslimerna har helt rätt!;

Lönsam kommunal barnhandel i Barn-Gulag Sverige! Avskaffa LVU-lagen! Välj domare av folket!;

Regeringen, SVT och Myndigheten för psykologist försvar skyddar det svenska pedofil-nätverket som Mossad byggt upp;

Skyddat identitet: försök från socialtjänsterna att ta barnen ifrån föräldrarna på grund av oklarheterna i folkbokföring Upd 7.5.;

Pedofilring styr LVU-barnomhändertagande enligt Ove Svidén;

Stoppa tvångsomhändertagande av barn, Kristianstad soc gynnar pedofiler+dråp;

FOIs H Sarnecki, M Jarlsbo och A Lioufas skyddar pedofiler och är barnplågare! Bort med FOI och Skräpo!;

LVU-domare som häxdomare, inga korrupta kommuner eller dumma poliser ska ta hand om barn, LVU bort!;

Stockholms- och Solna tingsrätt gynnar pedofiler;

Samhällets bottensats Socialtjänster skickade LVU-barn till Kurdiska räven och Johanna Möller, morddömd;

Protest-demo mot kriminella Kammarrätter och Socialtjänster som kidnappar barn!;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.