Fega Ali Fegan från Uppdrag Granskning sprider US-propaganda men anklagar ensidigt Ryssland för detsamma

2023-05-03 22:52

WTV hade alltid tyckt att Ali Fegan tillhör de mera seriösa journalisterna på SVT:s UG, men den tredelade serien Skuggkriget, vars sista del sändes idag den 3 maj 2023, har avslöjat Fegan som feg och oseriös journalist!

I del 1 som titlas Putins spioner i Norden är huvudbudskapet korrekt: många ryska diplomater i Sverige är spioner. Detta gäller dock inte bara Sverige utan hela världen och alla ambassader, inte bara de ryska. Så har det varit i evigheter! De mest aktiva ambassadspionländer är USA, Kina och Ryssland. Men detta är Fegan för feg att nämna. Han vill ju tjäna litet till mutlönerna som SVT betalar så att det är litet lättare att ljuga för deras "journalister".

T o m den tyska ambassaden i Stockholm har alltid minst en spion i bagaget. Den nuvarande har strukit WTV:s Henning Witte från deras lista med tyska advokater som är verksamma i Sverige. Han har varit på denna lista i över 33 år. Syftet är att döda honom ekonomiskt!

Tyska ambassaden har även tidigare attackerat honom ang hans bevis om Estonia-massmordet. Men i början, från 1996 och många år framåt, när attackerna från andra underrättelsetjänster mot honom varit som hårdast, höll den tyska ambassaden i Stockholm en skyddande hand över Witte, vilket han är mycket tacksam för!

Dessutom kryllar det även bland journalisterna av spionagenter, särskilt utlandskorrespondenterna. Nästan samtliga höga journalistchefer i Sverige är agenter, med i Myndigheten för psykologiskt försvar, tidigare Psykförsvaret, en del av Must, den militära underrättelsetjänsten i Sverige.

Källorna som fega Fegan använder mot de ryska spionerna i Sverige är dock omöjligt att bedöma om de är seriösa, då de hemlighålls. Men det blir värre med UG:s källor:

Det som också är skandalöst är att UG hänvisar till Mikail Chodorkovski som en seriös källa. Han var under 1990-talet efter befrielsen från kommunismen Rysslands rikaste oligark då han ingick i oljemaffian och på så sätt kunde kapa åt sig Jukos, Rysslands tidvis största oljekoncern.

När Putin kom till makten år 2000 städade han upp i CIA-svinstian, som lät extremt många ryssar svälta ihjäl, och Chodorkovski blev dömd till ett långt fängelsestraff i Ryssland för skattebrott, bedrägerier och penningtvätt. 2011 bekräftade den Europeiska domstolen för mänskliga rättigheter att domen mot Chodorkovski inte var politiskt motiverad utan att han faktiskt är en grov brottsling. 2020 bekräftade samma domstol detta igen. Snygga källor SVT använder ....

I del 2, De ryska spionfartygen, ligger en tyngdpunkt på ryska spionfartyg i Tromsö, som är central i samtliga tre delar av SVT:s och de andra skandinaviska statsmedias amerikanska propagandafilmer. Att Ryssland har många spionfartyg är korrekt, men återigen, Väst har det också.

Vad Ali Fegan & co förtiger är dock varför just Tromsö är mest intressant för alla världens underrättelsetjänster och t o m dåvarande US-utrikesminstern Hillary Clinton på hennes enda resa till Norge: USA:s vädervapen HAARP!

Det är nämligen påfallande att de korrekt utpekade ryska spionfartygen bara intresserar sig för Nordens vindkraftverksparker till havs, men inte för t ex de norska oljeplattformarna som också borde vara ett intressant energimål. Dessutom producerar vindkraftverk el mycket opålitlig då de ofta står stilla. På min 35:32 i del 2 säger en expert om vindkraftsparker: "Man kan inte utesluta att det går att placera ut föremål på vindkraftverken."

Med detta skulle han kunna syfta till HAARP-antenner som Väst kan ha placerat längst upp på toppen av eller i vindkraftverken för att bilda en egen HAARP-antennskog som kan kopplas ihop med de redan kända som Tromsö, Kiruna (båda bildar EISCAT), Växjö universitet (LOIS) och Gakona Alaksa, där moderantennskogen för väderkrig ligger.

USA hade ju nyligen straffat Turkiet med sitt jordbävningsvapen för att tvinga Turkiet att ta in Sverige som NATO medlem. USA:s vädervapen är numera överlägsna de ryska som var ledande under Sovjettiden. Tjernobyl katastrofen 1986 hänger ihop med det osynliga vädervapenkriget, också ett skuggkrig.

Del 3, Kampen om sanningen, är den mest oseriösa och lögnaktiga US-propagandan. Att Ryssland massakrerade civilbefolkningen i Butcha är en lätt avslöjad lögn. Att det antyds att det inte skulle finnas nazister i Ukraina är också extremt oseriöst. SD brunsmetas av SVT hela tiden utan giltiga skäl men om äkta nazister i Ukraina tiger fulmedia och Mossad-Expo sedan Ukrainakriget utbröt 2022.

Källa

En stor journalistskandal är också att WTV:s gode vän Mads Palsvig (bild ovan) från Köpenhamn smutskastas! Varför visar fega Fegan inte de världskända US-presskonferenser från början av 2022 där Biden och Nuland öppet hotat med att sätta stop för Nord Stream ledningarna ifall Putin går in i Ukraina? Att Palsvig vägrar ge en intervju till Danmarks lögnmedia är förståeligt med hänsyn till deras överproduktion av fake news.

Bara idioter och US-vasaller har svårt att förstå att USA var ledande i att begå terrorbrottet mot Nord Stream 1 och 2. Fega Fegan förtiger de amerikanska krigsfartyg som var på plats över Nord Stream 1+2 och hade stängt av sina AIS-transponder under Baltops 22 "övningen". Ingen research om vilka märkliga amerikansk/norska flygplan som flög konstiga rutter över Nord Stream precis strax innan det small!

Cui Bono frågan ställdes naturligtvis inte. Att USA nu tjäner storkovan på sina miljöskadliga frackinggas försäljningar till Europa och Norge öppnade sin nya pipeline till Polen dagen efter att de hjälpte till att spränga Nord Stream förtigs av Skräp-SVT som borde skrotas omedelbart och pengarna användas att höja barnbidragen!

Inget om att Sverige, Danmark och Tyskland uteslöt ryssarna hela tiden att delta i deras Nord Stream undersökningar. Varför visades/svartmålades inga medborgarjournalister eller alternativ media och rebeller som Mads Palsvig ifrån Sverige? För fega Ali Fegan?

Bra att UG:s skräpsändningar Skuggkriget fick oväntat litet respons i de Svenska gammelmedia!

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.