Ring inte socialtjänsten! De samarbetar ofta med pedofiler + splittrar syskon

2019-04-08 21:01

Den tyska statliga TV-kanalen ARD hade en bra deckare (Polizeiruf 110) i går kväll om att socialtjänsten i Tyskland ofta särar på syskon och att 850 barn har placerats i Östeuropa där fosterfamiljerna inte ens kan tala tyska. Just i Rumänien och Bulgarien hamnar barnen ofta hos pedofiler.

I Sverige verkar det vara ännu värre, då fler och fler puzzlebitar kommer till ljuset, att många inom socialtjänsterna här hemma runtom i landets kommuner samarbetar med en eller flera pedofilringar som tjänar stora pengar på kommuner och andra. Geijer-affären och Bordellhärvan under Palmetiden var bara toppen på ett isberg. Även kontrollmyndigheten IVO skyddar pedofiler. Detta pedofilnätverk hos soc sker öppet framför våra ögon och även WTV har inte fattat galoppen under många år. Men nu ska detta nätverk avslöjas och förintas!

Här följer ett litet axplock från Googleslagningar:

Socialtjänsten låter pedofil bo med barnfamiljer

I går häktades en 50-årig Malmöpedofil misstänkt för sexuellt utnyttjande av en elvaårig pojke. Fram tills att mannen helt nyligen greps, har socialförvaltningen låtit honom bo på samma hotell som de även placerar bostadslösa barnfamiljer.

Misstänkte pedofilen hade uppdrag med barn - åt socialtjänsten

Socialsekreterare hängs ut som pedofiler och barnkidnappare på nätet

Det är en skam att barn placeras hos kriminella

 

källa

Om barnen har "tur" blir de "enbart" splittrade från sina syskon utan att antastas sexuellt eller våldtas:

Svårt för syskon som mister kontakten vid omhändertagande

Det är inte helt ovanligt att syskon som omhändertas av socialtjänsten splittras och forskning visar att det är vanligt att de saknar och längtar efter varandra. En som varit med om detta är Helen som var sjutton år när hennes tre småsyskon omhändertogs. Hon var som en förälder för sina syskon men när polisen kom och hämtade dem förändrades allt.

Mamman mördades – nu splittras syskonen

 

Syskonen kan splittras efter mammans död

 

"Ett föräldrapar ifrågasätter kompetensen på Östra Göinge kommuns socialförvaltning som gör barnutredningar. Föräldrarna som känner sig kränkta och illa behandlade har gjort en anmälan till IVO och kräver en ny utredning.

Mannen som fick rådet av individutskottets ordförande Jörgen Strand att ta kontakt med socialtjänsten i Östra Göinge kommun vill varna andra från att söka hjälp.

Han berättar att familjen hamnat i en mardrömssituation där socialsekreterarna håller i dirigentpinnen.

Barnen omhändertogs strax innan jul. Sedan dess har familjen inte haft någon kontakt med dem.

– Ett kaosartat omhändertagande där det saknades handlingskraft och kompetens från socialsekreterarna där barn som är under tio år jagades och polisen till sist fick fatt på dem.

Barnen har familjen förbjudits att ha någon som helst kontakt med, inga julklappar eller hälsningar, inte ens ett telefonsamtal.

– Vi vet inte när vi någonsin får se dem. Det känns hårt när man vet att man inte gjort något fel.

– Denna isolering är inte till barnens bästa och strider mot all kunskap om att alla barn ska ha rätt till båda sina föräldrar. Jag kan inte se att man tagit hänsyn till barnperspektivet, man har inte lyssnat till barnen, säger han.

Även kvinnan i familjen är kritisk till såväl utredning som öppenvårdens misslyckade försök att lösa situationen.

– Jag har aldrig blivit så nonchalant bemött i hela mitt liv, säger hon.

– Jag iakttogs under 30 minuter då jag var med vid ett barnsamtal och det ligger till grund för att det nu finns fyra sidor om mig i en akt på socialkontoret, där socialsekreterarna gjort en utförlig beskrivning om vilken person jag är, och som dessutom innehåller direkta felaktigheter och påhopp, som jag inte fått bemöta.   ....

Enligt föräldraparet har en BBIC-utredning, Barnen i centrum, gjorts där endast två samtal har genomförts med föräldraparet, inga barnsamtal kunde genomföras på ett tryggt sätt för barnen, inga hembesök har gjorts och personer som aldrig träffat familjen ska ha fått uttala sig i utredningen.

– I vilken det sprids lögner och rykten, säger kvinnan." skrev Kristianstadbladet. (fet genom WTV)

 

Andra pedofilvarningar mot socialtjänster på WTV:

Pedofilring styr LVU-barnomhändertagande enligt Ove Svidén;

Stoppa tvångsomhändertagande av barn, Kristianstad soc gynnar pedofiler+dråp;

Inspektionen för vård och omsorg IVO hjälper pedofiler;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.