LVU-domare som häxdomare, inga korrupta kommuner eller dumma poliser ska ta hand om barn, LVU bort!

2023-06-12 19:04

Redan 1983 slog den tyska tidningen Der Spiegel larm om de kriminella socialtjänsterna i Sverige med titeln:

"Barn-Gulag" Sverige!

 

Mycket bra film om de talrika extrema barnbrott som sker dagligen i det ruttna Sverige under den hycklande LVU-lagen. Avskaffa LVU, förbjud tvångsomhändertagande av barn! Låt bara välutbildade specialister flytta in i problemfamiljer. Respektera alltid barnens vilja även om de bara är en vecka gamla! Splittra aldrig "omhändertagna" syskon, det gör traumat ännu värre!

Stoppa de extremt korrupta kommunerna att ta hand om barnen! På Socialtjänsterna jobbar för det mesta samhällets bottensats som inte skulle få ett jobb någon annanstans! Skicka aldrig barnoutbildade poliser att kidnappa barn. Kicka allt polis- och åklagarpack som inte utreder pedofila anmälningar! Och skapa specialdomstolar för familjefrågor med kompetenta domare, som i Tyskland, där dock också mycket går snett p g a mind control, som också måste knäckas! De flesta svenska LVU-domare är lika primitiva och elaka som domarna i häxprocesserna! Föräldrarnas motbevisning struntar de i och svin-kommunerna behöver ingen bevisning! Deras lögn räcker att förstöra barns liv!

Huvudsyftet med dessa barnmissförhållanden är att bygga upp och skydda Sveriges pedofila nätverk!

 

Se även på WTV:

Protest-demo mot kriminella Kammarrätter och Socialtjänster som kidnappar barn!;

Regeringen misstänks gynna pedofila nätverket i Sverige, Kristersson gynnade kidnappningen av kinesiska barn!;

 

https://youtu.be/eLeOM2tZKC0

 

Tack Fritjof Persson att du hittade denna film For my children och står alltid på barnens sida!

Obs! Filmen nedan kommer också på minut 48:07 med klagomål mot socialtjänsten på Östermalms enhetschef Christina Witt, som betedde sig extremt skandalöst och barnplågande i det kända Anna-fallet!

Och på min 57:53 Frimurar-Moderaten Stefan Lamme samt polispedofil-skandalen med Donia Hassan hos Attendo Care tas också upp.

 

Den andra filmen togs bort av SwebbTube utan förklaring!

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.