Sionistisk konspiration mot Nordiska motståndsrörelsen, förbjud motdemonstrationer

2017-09-30 16:53

Sionism är ett av reptiloidernas maktverktyg mot människorna. Säkerhetstjänster som bankhuset Rothschilds Mossad, engelska kungahusets MI5 och MI6 eller Rockefellers CIA är andra förtryckarverktyg. Alla dessa tre familjer är hybrider, kroppsväxlande reptiler som gömmer sig bakom en människokropp. Judaran är inte GUDs utvalda folk utan reptiloidernas och därför har så många judar fått lida så mycket under alla århundraden. Den största konspirationen är mot judarna, inte från dem!

Reptiloiderna måste gömma sig inför människorna, annars ta vårt kollektiva medvetande, vår tankekraft, bort deras makt i ett vips. De mörka bakgrundskrafternas effektivaste sätt att gömma sig är att segla under falska flaggor. Därför är nästan alla terrordåd falska flaggor, t.ex. planerades Meyervarvet in från början när massmordet på människorna ombord på M/S Estonia organiserades. Under Palmemordet planerades Christer Pettersson in i förväg, med Kennedymordet Lee Harvey Oswald etc., syndabockarna.

Den effektivaste falska flaggan för reptilerna i den tredje dimensionen är judendomen. Därför har de ständigt organiserat förföljelser mot judar, men låtit kroppsväxlarna komma undan. Många kloka judar, i synnerhet rabbiner, har upptäckt denna konspiration mot dem i form av sionism och distanserat sig därför från sionisterna; men de tystas effektivt ner av lögnmedia, som också står under sionistisk kontroll.

Sedan urminnes tider har reptilerna hetsat olika människogrupper mot varandra genom att kontrollera båda sidor samtidigt. Religion mot religion, nation mot nation, folkgrupp mot folkgrupp eller som idag, Nordiska motståndsrörelsen mot vänsterkriminella AFA och liknande terroriströrelser, alltså det klassiska höger mot vänster.

Man kontrollerar alla viktiga mänskliga tankar genom att ge vissa grupper monopol på dem och det skall absolut inte förekomma att en grupp samlar alla positiva tankar, som t. ex. Sveriges nya parti Populisterna, vilka tystas ner helt. Tankar är alltid farligast då vår realitet byggs med tankar.

Nordiska motståndsrörelsen, NMR, däremot får all tänkbar fokus de kan önska sig. Inget parti fick så mycket massmedial uppmärksamhet i Almedalen 2017 som Sveriges nationalsocialister. Bara det bör väcka misstankarna. Veckorna före manifestationen i Göteborg idag den 30 september 2017 var fulmedia full med inslag om NMR, naturligtvis alla negativa, men all PR är bra PR, vilket redaktionsledningarna vet mycket väl. Detta är naturligtvis ingen slump utan de av reptiloiderna totalt kontrollerade gammelmedia har uppdrag att fokusera på NMR för att kunna hetsa dem mot vänsterpacket och på så sätt splittra och försvaga Sverige.

Hade NMR varit utanför de negativa bakgrundskrafternas, Illuminaternas, kontroll, vilket är det farligaste för dem, så hade nationalsocialisterna aldrig fått uppmärksamhet eller ens pengar att köpa sin utrustning och allt annat. Så var det med Rothschildättlingen Hitler också.

NMR hyllar Hitler men bemödar sig inte att ta fram de talrika fakta som visar att även han var sionistkontrollerad och gjorde allt för att förinta Tyskland. Först lät Illuminaterna Hitler bli folkkär genom mycket positiva insatser, men redan vid Machtergreifung 1933 fick inte Gottfried Feder bli finansminister utan en Rothschildmarionett, trots att Hitler 1919 gick med i Deutsche Arbeiter Partei, DAP, just för att han blev stormförtjust i Feders effektiva kritik mot banksystemet.

Sedan lät Hitler undkomma halva engelska armén i Dünkirchen 1940, saboterade Unternehmen Barbarossa och, och och. Jag skulle kunna skriva en hel bok om Hitlers fel som förde Tyskland till planerad undergång.

En mycket avslöjande omständighet att NMR kontrolleras av samma negativa kraft som våldsvänstern och fulmedia är att de alla klädde sig i svart idag. Svart är djävulens färg och det är han som kontrollerar reptilerna med artificiell intelligens, AI. En annan är, att de reagerar på provokationer direkt.

Men sionisterna konspirerar mot NMR även med hjälp av den Mossad kontrollerade svenska polisen, som anvisade med flit en konfliktladdad demonstartionsväg genom marionetten Dan Eliasson. Andra grupper får ta den vägen genom Göteborg som NMR ursprungligen ville ha, men i Sverige är ingen lik inför lagen. Hur kan man lotsa judehatare förbi en synagoga under Jom kippur??? Det bäddar ju för bråk! Och det är meningen så klart.

Detta gav sedan de genom Mossad-mind-control fjärrstyrda förvaltningsdomstolarna möjligheten, att ännu mer klanka ner på NMR:s grundlaggaranterade rättigheter, genom att korta ner demonstrationen med väg och tid.

Den närliggande reaktionen blir naturligtvis polis- och domstolstrots efter en sådan orättvis behandling. NMR har även sagt att det var sista gången de ansökte om demonstrationstillstånd. Då kan det bli riktigt farligt för den allmänna ordningen, men polisledningen och domstolarna provocerade fram denna reaktion.

Den bästa mediala bevakningen idag hade ofria Fria Tider, vars journalist fick det riktigt hett om öronen, när han filmade en vänsteraktivist som slungade stenar mot polisen, naturligtvis maskerad (filmen direkt nedan). Men trots maskeringsförbudet i lag (2005:900) låter den Mossadvåldtagna polisen maskerade demonstranter gå fri hela tiden. Sådana borde ju gripas direkt. De har missbrukat sin demonstrationsrätt totalt.

NMR:s sevärda live stream saboterades naturligtvis. De får ju aldrig komma till tals. Sådant ökar deras sympatier i befolkningen och därför har de en ständig tillströmning med anhängare, allt enligt den cyniska sionistiska planen: dela och härska!

Den sämsta mediabevakningen hade SVT. Deras reportrar yrade omkring som vilsna höns och var aldrig på rätt plats vid rätt tid.

Tumultet i Göteborg idag hade kunnat undvikas om NMR hade behandlats rättvist av polis och domstolar före manifestationen och om motdemonstrationer på samma område och tid hade förbjudits. Motdemonstranterna från vänster vill bara sabotera, inte framföra vettiga åsikter, som t.ex. kritik mot familjen Wallenberg, som utpekas som förbrytare av NMR. Det blev samma problem under Folkets demonstration, som hela tiden saboterades av vänsterterrorister. Detta kan inte kallas demonstrationsfrihet!

Förbjud alla motdemonstrationer på samma plats och tid!

Dagens övning i Göteborg syftade alltså än en gång till att skada och försvaga Sverige. Synt att NMR inte är medveten om det, då hade de inte försökt att ta en icke tillståndsgiven demonstrationsväg utan kunnat hålla sina tal inför en större publik.

White TV kunde tyvärr inte vara i Göteborg idag p.g.a. penningbrist .....

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.