Rothschilds kontrollerar världsekonomin

2011-10-07 00:11

Pengar regerar världen, inte parlamenten, politiker eller väljare. Penningmakten har en pyramidform, som på en-dollars sedeln.

I toppen av pyramiden styr Rothschild-dynastin.

Sedan har andra dynastier den osynliga makten under Rothschilderna i olika länder. Att bevisa detta trots alla indicier är dock mycket svårt p.g.a. allt hemlighetsmakeri, vilket berättigar till en omvänd bevisbörda. De sitter på alla viktiga bevis. Då skall de bevisa att slutsatsen är fel.

Rothschild-marionetterna i USA är Rockefellers och Morgans, i Kanada Bronfmans, i Sydafrika Oppenheimers, i Norge Schibsted och i Sverige Wallenbergarna. I Ryssland var det oligarkerna men de kastades ut av Putin, lyckligtvis. JNR UK Ltd (Jacob och Nathaniel Rothschild) banken är djupt insyltat i hemliga affärer i Östeuropa och Ryssland (Abramovich). JNR skulle ta över majoriteten i Rysslands oljejuvel Yukos. Det var därför deras ordförande Khodorkovski neutraliserades 2003, då han minglade med George H. W. Bush och Kissinger samt ville sälja Yukos till Jacob Rothschild. Detta förteg de Rothschild styrda media.

Tyskland är ganska fri från sådana dominerande familjer. Visst inflytande har Warburg-dynastin, Quandt och Thurn und Taxis.

Här följer några dolda men extremt mäktiga Rothschildföretag: The Blackstone Group, BlackRock Inc, Cie Banque, Concordia BV, Five Arrows Asian Enterprise Trust, Five Continents Financial Ltd, Glencore, Monument Capital Group LLC, Paris-Orléans SA och RIT Capital Partners PLC plus massor med bolag som bär Rothschilds stolta namn i firman. (Källa: "Was Sie Nicht Wissen Sollen" av Michael Morris, Amadeus Verlag, Fichtenau Tyskland, 2011)

Det intressanta är att familjerna styr generation efter generation utan att ändra den stora kursen, som slavar till en dold agenda; att det härskar extrem inavel; att de ger ett påfallande osympatiskt intryck och att de flesta skyr ljuset. De avstår från att stå i rampljuset som presidenter eller andra synliga makthavare eller folkkära personligheter trots deras enorma begåvningar. Detta bevisar att de har att dölja någonting.

Förbättringsförslag: Lagstifta på FN, EU och nationella nivåer mot ägandet av mer än ett kärnföretag. Typ att Ingvar Kamprad får ha IKEA och bli hur rik som helst, men inte IKANO-banken, då det inte ingår i kärnverksamheten: att producera prisvärda och bra möbler. Att några nyckelfamiljer äger nästan alla media eller andra viktiga företag förstör demokratin och skall därför strängt förbjudas.

Titta nu på den här filmen som dokumenterar Rothschild-dynastins enorma makt över jorden.

Den andra filmen visar framförallt familjen Rothschilds historia. Gör dock inte felet att tro det handlar om en judisk konspiration. Att komma in på detta spår är önskat av de dolda makthavarna, men en fälla, den största false flag operation (vilseledningsmanövern) i världshistorien. Den största konspirationen är emot de judiska folken vilket lätt kan visas genom de enorma lidanden de har utsatts för under historiens mer än 2000-åriga lopp. Sanningen är betydligt krångligare än så, men av pedagogiska skäl kommer White TV först senare att belysa detta ämne.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.