Obama har lärt oss att inte lita på presidentens ord utan titta noga på vad han gör. Tack Obama för bevarandet av världsfreden!

Friday, 20 January 2017 20:08

källa; maktskifte i Vita Huset idag, den 20 januari 2017

Obama fick i början av sitt presidentskap Nobels fredspris. Det var ett bra drag, att binda honom till freden emot alla krigshökar bakom Washingtons kulisser. Den som tror att en amerikansk president har den verkliga makten, är åtminstone naiv. Presidenten är bara en marionett åt mycket kriminella bakgrundskrafter, som haft makten över vår planet sedan tusentals år.

Om en president dristar sig att minska deras makt och försöker att ta över själv, mördas han, som John. F. Kennedy och många fler i hans släkt eller andra tidigare (Lincoln, Garfield, McKinley). Ibland har mordet dolts fram till idag som med F. D. Roosevelt.

Kennedy kritiserade CIA öppet och sparkade den privatägda centralbanken Federal Reserve framför smalbenet genom att själv ge ut silverdollars, som backades upp med finansdepartementets silver.

Obama var listigare. Han pratade vad etablissemanget bakom kulisserna ville höra, gjorde kompromissar, men gjorde i de mest centrala frågorna tvärtom. Dessa frågor var världsfreden och Israels politik i Mellanöstern. Obama bromsade upptrappningen i Syrien i slutet av augusti 2013, inga boots on the ground; han lugnade ner läget i Ukraina 2014, inga tyngre vapen till nazisterna från Maidanrörelsen och Israels höjdare kallade honom för anitsemit, då Obama värnade om Palestiniernas rättigheter så mycket han kunde.

Många är negativt inställda till Trump, utan att de vet vad han kommer att göra. De apar bara efter vad förljugna massmedia posaunerar. Låt oss avvakta och se. Trump vet att andra vill ha honom som marionett. Då har det stort symbolvärde, att han inte tar presidentlönen bortsett från en dollar och att han började sitt tal idag med att vilja ge makten från etablissemanget till folket. Vi får se om han lyckas.

En sak vet vi i alla fall: Hillary Clinton är satanist, Trump inte!

Ingen skall dömas med fördomar!

Inslag om Obama och Trump på WTV:

THANKS Obama that you braved the Rothschild's orders to attack Syria;

Obama bromsar US trupper till Ukraina, TACK för det!

Tack Obama att Ni slår AIPAC på fingrarna med hot om Iran veto;

Tack Obama att Ni försöker bromsa Israels krigsförbrytare Netanyahu;

Don Donaldo Trump har maffiarötter;

Varför tiger gammelmedia om barnsex anklagelser mot Donald Trump? De styrs av hans etablissemang!;

Trump är en sionistisk Israel-slickare;

 

You must be logged in to comment.