DN skyddar Clintons pedofilhärva #PizzaGate, Podesta brödernas nyckelroll

Monday, 05 December 2016 11:56

White TV fick flera tips om #Pizzagate, men hade först nu tid att kolla upp informationen. Det startade med att Julian AssangeWikileaks publicerade hemliga e-mejls från Hillary Clintons valkampanjchef John Podesta. Enligt Simon Parkes var det den amerikanska militären som hackade dessa e-mejls för att stoppa satanisten Hillary Clinton. Det är därför Trump nu tar med så många militärer in i sin nya regering, som tack och det är därför att det cirkulerar obekräftade uppgifter att Assange skulle blivit mördad som hämnd.

John Podesta var redan Vita Husets stabschef under Bill Clinton och ledde introduktions-teamet för Barack Obama när den kom till makten 2008. December 2013 blev Podesta ånyo rådgivare åt Vita Huset tills han fick nyckelpositionen att hjälpa Crooked Killary att bli vald.

Pedofilhärvan #PizzaGate exploderade rakt i ansiktet på Demokraternas valrörelse och bidrog kraftigt till Hillarys förlust, bl.a. när någon hade analyserat ett e-mejl, det s.k. "spirit cooking" mejl från satanisten Marina Abramovic till John Podestas bror Tony, som också är en mäktig man bakom Washingtons kulisser.

källa: Marina Abramovic med Lady Gaga vid "spirit cooking", en satanistisk ritual där de exklusiva deltagarna hyllar djävulen genom att dricka en cocktail som blandas av mänskliga vätskor som, blod, bröstmjölk, sperma, urin och vätskor ur kvinnornas vagina, som de bl.a. får genom att följa Abramovics råd att stoppa upp en levande fisk i slidan och låter den långsamt sprattla ihjäl sig under en hel natt

Smarta utvärderare av Assanges e-mejl läcka hittade snabbt en hemlig kod, med vilken många e-mejls var krypterade, vilket ledde till begreppet PizzaGate, då kodordet pizza står för flicka:

“hotdog” = boy
“pizza” = girl
“cheese” = little girl
“pasta” = little boy
“ice cream” = male prostitute
“walnut” = person of colour
“map” = semen
“sauce” = orgy

I filmerna nedan visas några nyckelmejl och deras barnsex innehåll.

#PizzaGate avsjlöjar dock inte bara krypterade ord utan även orter, där pedofilerna träffas för att ha sex med barn, torterar och/eller mördar dem under pålgsammaste former. En av dessa satanistiska pizzerior heter Besta Pizza, där Besta är det portugisiska ordet för Beast, best.

Enligt gammelmedia är det naturligtvis bara en slump att Besta Pizzas logo återfinns i FBI:s officiella lista med hemliga pedofilsymboler:

källa

Satanistpizzerian Besta Pizzas ägs av ingen mindre än Andrew Kline, som är ansvarig i den amerikanska regeringen för att bekämpa människohandel. Snacka om att göra bocken till trädgårdsmästaren! Efter att alternativa media satt fokus på satanisten Andrew Kline, bytte han logon på sin djävulska pizzeria:

källa

Mitt emot Besta Pizza finns pizzerian TERASOL, som också har en pedofilsymbol i sin logga, det dubbla hjärtat. Det är naturligtvis en ren slump och konspirationsteori att Hillary Clinton ofta var där, vilket framgår av TERASOL's reklambild:

källa

Inte långt från dessa pizzerior i Washington finns en tredje, som spelar en avgörande roll i den av Assange publicerade pedofilhärvan: Comet Ping-Pong. Och här kommer pedofilhjälparna på DN in i bilden:

källa

Månskäran och den femuddiga stjärnan är en typisk satanist symbol, som t.ex. i Baphometbilden eller på den turkiska flaggan, som just har satanisten Erdogan som ny grym Sultan.

Pizzerian Comet Ping-Pong ägs av James Alefantis, som har mycket tät umgänge med John Podestas bror Tony, som fick satanisten Abramivics "spirit cooking" e-mejl. I pizzerians källare finns ping-pong bord för att locka till sig barn:

källa

På väggen av ping-pong rummet hänger mycket avslöjande pedofil-bilder från konstnären Kim Noble:

källa

Hon är ett klassiskt mind control offer med minst 20 olika personligheterdissociative identity disorder (DID), vilket innebär att även hon torterades och våldtogs som barn, minst 20 gånger. I hennes bilder visas barn som blir våldtagna och torterade, i bilden ovan syns själen, som lämnar den plågade barnkroppen.

Comets ägare James Alefantis ordnade insamlingar till Hillary Clintons valkampanj på sin pedofilpizzeria. I gengäld fick han donationer från Hillary och satanisten George Soros.

James Alefantis umgicks intimt med David Brock, en annan maktinsider från Washington DC. "Alefantis har dessutom kända demokrater som vänner och har tidigare utsetts till en av de mest inflytelserika personerna i Washington av magasinet i GQ." skriver DN i sitt desperata försök att rentvå pedofilerna från Washington.

Men DN reflekterar naturligtvis inte över hur det är möjligt att en "enkel" pizzeriaägare kan få en sådan makt i maktmetropolen Washington.

DN:s och NYT:s pedofilskyddande inslag avslöjar också, att hatkampanjen fejknyheter (fake news) drogs direkt igång av fulmedia för att mörklägga #PizzaGate. Got you!

Nu har pedofilerna t.o.m. låtit en förmodligen mind controlled man attackera Comet-pizzerian med vapen, för att avleda fokus från deras barnsexverksamhet,

Till ämnet hör aven avslöjandet av den stora norska pedofilskandalen:

Varför är gammelmedia så tyst om Norges största pedofilhärva någonsin med 51 misstänkta?

https://youtu.be/uDT_ZbHs24k

 

You must be logged in to comment.