Barnplågaren Ulf Kristerssons regering plågar barn med fattigdom, alltfler barn svälter i Sverige!

Sunday, 24 March 2024 04:50

 

Hycklaren och barnplågaren Ulf Kristersson är en av de vidrigaste statsministrar Sverige haft på länge:

"En ny undersökning visar att många hushåll alltjämt kämpar med en svår ekonomisk situation, i synnerhet barnfamiljer. Hos ensamstående föräldrar har nästan varannan fått låna pengar för att kunna betala de mest grundläggande utgifterna medan vissa inte har kunnat äta sig mätta."

Eftersom Kristerssons regering slickar bankernas ...... så blir folket allt fattigare. Skulle regeringen införa min bankreform, Den Vita Skolan i Nationalekonomi, så skulle alla barn och vuxna kunna få äta sig mätta i Sverige! Dessa bankreformförslag finns sedan 2010 och är lätta att införa.

Men eftersom privatbankerna har olagligen kapat åt sig makten att skapa digitala pengar, som utgör över 95% av Sveriges penningmängd, ur tomma intet i sina datorer utan kostnad, så har de odemokratiskt tillskansat sig makten i samhället över i stort sett alla som påverkar samhällsutvecklingen. Privatbankerna köper folk helt enkelt!

De har ingen rätt att höja räntan på sina banklån när Riksbanken höjer räntan eftersom privatbankerna har inte lånat pengar från Riksbanken när de lånade ut pengar till företag och privatpersoner. Begreppet styrränta från Riksbanken ska vilseleda folk att tro att privatbankerna har lånat från Riksbanken för att sedan kunna låna ut till samhället. Med detta ska döljas att privatbankerna producerar själva digitala pengar på ett olagligt sätt som dessutom är ett pyramidspel då systemet måste krascha eftersom penningmängden för räntorna aldrig skapades, bara den för lån. Dessutom kan inte lån beviljas i all oändlighet.

Riksbankschefen Erik Thedéen utnämndes av Riksdagen juni 2022 men den nuvarande regeringen borde göra allt att avsätta honom, då han inte gjorde mycket mot privatbankernas ständiga penningtvätt! Thedéen är deras marionett!

Väför införde barnplågaren Ulf Kristersson inte prisstopp för alla matbutiker? Palme kunde det!

Dessutom måste den där eländiga och orättvisa momsen avskaffas. Varför ska en samhällsskadare som Wallenberg betala lika mycket moms som en ensamstående mamma??? När momsen infördes var Moderaterna emot det!

 

Update 6.4.2024 från AB:

Larmet: 192 300 unga kan inte flytta hemifrån

”Att köpa boende är en lyxvara som inte ens jag som har en god ekonomi har råd med. Om jag ska hyra en bostad så är min enda chans andrahandskontrakt vilket ofta är jättedyrt”.

 

Update 12.4.2024: barnbidragen har inte höjts sedan 2018! En tioåring får bara 25% av de pengar som behövs idag.

https://marcusoscarsson.se/just-nu-swedbank-slar-larm-inte-hant-barnfamiljer-pa-50-ar/

 

Se även på WTV:

Skandal att Erik Thedéen blir ny riksbankschef! Är superslö mot bankernas penningtvätt;

Kronan attackeras av Wall Street med kriminell naken blankning, Kristersson och Thedéen tiger;

Handelsbankens + övrigas penningtvättavdelningar öppnar för maffian. NOA/Staaf slår larm om kriminella ledande anställda hos alla banker;