Handelsbankens + övrigas penningtvättavdelningar öppnar för maffian. NOA/Staaf slår larm om kriminella ledande anställda hos alla banker

Sunday, 26 September 2021 14:48

Update från Newsvoice 5.3.24:

"Innan och under Israels folkmord i Gaza har USA och Europa bistått Israel med generösa mängder vapen och finansiella investeringar.

Utsträckningen av specifikt europeiska investeringar i företag som är direkt involverade i illegala israeliska, koloniala bosättningar på Västbanken beskrevs mycket noggrant i en gemensam rapport av 25 europeiska organisationer från december 2023, Don’t Buy Into Occupation (1).

.......

Rapporten visade att Swedbank, Industrivärden, Skandinaviska Enskilda Banken, Svenska Handelsbanken, Alecta och Pensionsfonderna har sådana investeringar och finansiella kopplingar till företag som deltar i Israels bosättningar, värda hundratal(s) miljarder kronor, och gör sig därmed skyldiga till illegal verksamhet under internationell lag."

_______________

Idag blev det knäpptyst efter polisens mäktigaste organ NOA:s avslöjande att samtliga banker har maffiamedlemmar insmugglade på ledande positioner som tvättar pengar i stor skala utan att bankernas compliance-avdelningar slår larm. Bara SR och ofria Fria Tider tog upp det.

Det har hänt en jordskredsförbättring inom NOA under Linda H. Staaf (bild ovan från Fria Tider) och Mats Löfving. 2020 avslöjade de att Sverige har stora problem med kriminella utländska klaner som infiltrerar samhället ända upp till Riksdagen. Detta var tidigare ett tabutema inte minst p g a massmedia-maffian i Sverige som jämt skyddar kriminella invandrare.

Och en vecka före att Anna-fallet (misstänkta pedofila övergrepp) skulle komma upp i Svea hovrätt gick NOA ut via SVT:s Veckans brott (2020-11-17) och informerade om en NOA-utredning att samtliga polisdistrikt i Sverige nonchalerar pedofilanmälningar. För att begränsa skadan och skydda det pedofila nätverket kastade pedomedia direkt fokus på Fredrik Federley (C) och hans pedofile sambo vilket lyckligtvis förstörde Federleys politiska karriär! Nu vill han bli präst efter att ha smutskastat kyrkan tidigare.

Idag den 26 september 2021 skriver ofria Fria Tider:

"Efter att ha fått tillgång till Encrochat-materialet kallade polisen upp storbankerna för att svara på frågor om penningtvätt, och flera personer kunde sedan gripas. Men vad bankerna förmodligen inte hade räknat med var att de gripna visade sig vara beslutsfattare på bankerna."

SR: "Initiativet, som heter Samlit, bygger på att bankerna och polisen träffas och delar information om till exempel nya brottsupplägg eller misstänkta mönster."

SVT:s Uppdrag granskning visade i våras hur Handelsbanken tvättar pengar. UG agerade förmodligen på uppdrag av Wallenbergsfären som vill bli av med sin värstra konkurrent.

I sammanhanget intressant är också att jag, Henning Witte, och bolaget jag jobbade för kastades ut som kund av Handelsbankens penningtvättavdelning september 2020 med det lögnaktiga argumentet att jag skulle ha tvättat pengar! Jag har varit kund i Handelsbanken i över 30 år på samma filial, det kom aldrig en anklagelse om penningtvätt innan och framförallt jag omsätter så löjligt få pengar efter alla Estonia-förföljelser att det inte finns något att tvätta. Handelsbankens VD tog sedan skriftligen tillbaka anklagelserna om penningtvätt men tyckte ändå att det var bra att kasta ut mig, då banken "inte visste" vem jag var, know your customer ....

Märkligt tidsmässigt sammanfallande med publiceringen av den nya norska Discovery filmen den 28 september 2020 om Estonia, som bekräftade mina tidigare avslöjanden att det finns ett hemligt hål på Estonia och en gedigen brottshistoria.

Sedan fick jag konto hos Swedbank och det första deras penningtvättavdelning gjorde var att förfölja och trakassera mig. Där och hos Handelsbanken känner ingen i den övriga personalen vem som jobbar där eller var de har sitt kontor. De är som hemliga och anonyma cancersvulster i storbankerna.

Då uppkom misstanken att samtliga storbankernas compliance-avdelningar är bemannad med och under kontroll av kriminella agenter ifrån de västliga underrättelsetjänsterna, typ MI6 eller Mossad! De är de enda i världen som hatar mig och är rädda för mig p g a mina Estonia-massmord-avslöjanden och min bankreform den Vita Skolan i Nationalekonomi.

Varför skulle Mossad eller MI6 kapa de svenska storbankernas penningtvätt-avdelningar? Därför de har ett skriande behov av penningtvätt och de har makten.

Vi vet från forskningen över Medellinkartellen att knarkpengar i den västliga världen till slut hamnar hos CIA, MI6 och Mossad som är toppen av knarkhandelspyramiden. För att dölja detta behöver de tvätta knarkpengar i gigantisk omfattning. Pengarna används sedan i black ops, kriminella handlingar som inget parlament skulle godkänna:

" in September 1989, Rafael Eitan, a former chief of staff of the Israeli Army, frankly told the Israeli press:

Someday, perhaps, if it's decided that the stories can be told, you'll see that [the government of Israel] has been involved in acts that are a thousand times more dirty than anything going on in Colombia. These things were decided by the government, in cabinet meetings. As long as the government decides to do something, something that the national interest demanded, then it is legitimate.

On June 5, 1989, The SPOTLIGHT reported flatly, citing intelligence sources, that the infamous Medellin cartel of Colombia was, in reality, "an Israeli-directed organization which nets Israel billions of dollars every year in illegal drug profits." skrev Spotlight ( Google har censurerat bort detta som hittades på Duck Duck Go)

Jag tror att den sparkade Swedbank VD:n Birgitte Bonnesen, som var chef över Baltikum, inte hade en aning hur kriminell hennes penningtvättavdelning i Estland är. Hoppas att Göran Persson nu städar upp i svinstian där! Han är den ende seriöse bankiren jag fått träffa och den ende statsministern som ville bärga Estonia-sanningen!

P.S.: NOA:s Linda H Staaf är en stor och viktig hjältinna för Sverige. Hoppas att hon inte blir mördad! Bankmaffian är den farligaste av alla och Mossad står under Bankhuset Rothschilds kontroll.

Läs även:

https://samnytt.se/widar-nord-efter-domen-swedbank-stangde-mitt-konto-for-att-jag-star-bakom-fria-tider/

Se även på WTV:

Pedofilvurmaren Federley snubblade över Anna-fallet, även alternativmedia kontrolleras av pedofilt nätverk;

 

 

 

You must be logged in to comment.