Enfrågepartiet Alternativ för Sverige (AfS) fick bra start

Friday, 09 March 2018 22:17

På måndagskvällen den 5 mars 2018 hade det nya partiet Alternativ för Sverige (AfS) sin första presskonferens med inledande presentationsfilm och -tal. De från SD sparkade SDU ledarna Gustav Kasselstrand, William Hahne och Jessica Ohlson är gallionsfigurerna. Huvudbudskapet är att skicka så många invandrare som möjligt tillbaka. Migrationsverket skall omvandlas till ett återvandringsverk.

Detta var den stora men tyvärr enda profilfrågan som dessutom inte behöver mycket hjärnkapacitet att lista ut. Men även i denna enda profilering uppvisar AfS allvarliga brister. AfS tänker inte på människornas situation som kommer från Mellanöstern och Afrika. Inte ett ord om den hemska svenska utrikespolitiken som stödjer ISIS och förstörelsen av Afghanistan, Irak, Syrien och de många andra länderna runt om Israel. Inte ett ord om de korrupta svenska massmedia som stödjer USA:s imperialism i dessa länder. Sverige har skickat pengar, militärer och blodig propaganda till dessa länder och oss som ger en av anledningarna varför människorna är på flykt.

AfS tematiserade inte heller varför vi har fått en invandringstsunami till Sverige. Inget ord om att främmande makt från Väst ligger bakom ISIS, lockbeten till migrationen i hemländerna och censuren av gammelmedia hemma i Sverige. Inte ett ord om George Soros som får rejält med eld under baken i Ungern t. ex.

Inte ett ord om den extrema faran med insmugglade ISIS-terrorister och hur vi bekämpar dessa. Inte ett ord hur Säpo sedan länge har hållit en skyddande hand över ISIS-terroristerna.

Så länge AfS inte pekar på migrationsondskans källa som Mossad, CIA och Säpo samt regeringarna i Väst och Saudiarabien, Qatar och UAE är risken stor att de inte lyckas med sin hjärtefråga repatriering för att undvika att svenskarna hamnar i minoritet i sitt eget land som i Sydafrika t. ex..

AfS vet inte riktigt vilka etablissemanget är!

Känner man inte sin fiende är risken överhängande att man får stryk. AfS hade mer än två års tid att göra sin hemläxa där.

Det skulle vara klädsamt att föreslå att de som skall repatrieras förses inte bara med pengar men även med idéer hur det kan förbättra och reformera sina hemländer.

AfS är oärliga när de säger att de inte går att placera på en höger-vänsterskala. Det är solklart ett de är ett högerparti. De står mellan SD och NMR för att säga det mera exakt.

Den bästa intervjun med AfS gjorde Nya Dagbladets Per Nordin med partisekreteraren Jessica Ohlson, se första filmen nedan. Hon får på min 16:34 frågan: ”Hur ser ni på begreppet globalism?” Hon kan inte svara riktigt då hon inte vet vad som menas med globalism. Detta är extremt dåligt och obildat. Där sitter ju huvudkällan också till den påtvingade migrationen. George Soros t.ex. är ärkefiguren för globalism.

AfS säger inget om invandrarkvinnornas lidande i Sverige med könsstympning, hedersmord, våldtäkter, misshandel, klädtvång och utegångsförbud. De tänker bara på svenskarna.

AfS har inte förstått att banksystemet är ännu farligare för Sverige än invandringen. Bankerna har i smyg skapat sig ett olagligt penningpyramidspel vars huvudsyfte är att skyffla värden till toppen av pyramiden som råkar vara precis just de globalisterna som ligger bakom migrationskonspirationen.

Reformerar vi banksystemet enligt den Vita Skolan i Nationalekonomi och en av partiet Populisternas (POP) huvudfrågor, då dränerar vid globalistträsket och därmed migrationstrycket. Populisterna vill också ha totalt asylstopp och återvandring kombinerat med att Sverige säger upp samtliga asylavtal med omvärlden. Även denna punkt lyser med sin frånvaro hos AfS.

Det syns tydligt att AfS har för många unga, oerfarna och obildade medlemmar. Detta beror på deras speciella SDU bakgrund. Den är å andra sidan en enorm fördel, då de kan plötsligt mobilisera mer än 4 000 medlemmar och över 1 miljon kr samt att de är redan kända.

Det som är mycket fördelaktig med AfS är att de har en väldigt positiv och modig inställning till Sverige, bra kämpaglöd och att det hittills inte finns tecken på sionistisk överstyrning, som samtliga riksdagspartier har fallit offer för.

Egentligen borde AfS gå ihop med POP som har mindre folk i motsats till AfS, som knappt har några pengar i motsats till AfS, men som har bred livserfarenhet och djupa kunskaper och bildning om alla de viktiga samhällsfrågorna. Håkan Bergmark har hjälpt Ny Demokrati att komma in i Riksdagen 1991 på nolltid på en mycket central position jämte Ian Wachtmeister, Mikael Eriksson har bred politisk erfarenhet från Moderaterna och Henning Witte fick djupt titta bakom de svenska kulisserna i samband med M/S Estonia forskningen samt en bred erfarenhet i finanspolitiska frågor med en revolutionerande bankreform som sänker statens skattebehov med över 90% då staten tillverkar pengarna själva i stället för privatbankerna. Då försvinner även arbetslösheten, konjunkturbubblorna och Sverige kommer att ha ett överflöde med räntefria pengar, som garanterar t.o.m. en fet medborgarlön och pension för alla.

Dessutom förfogar POP över alternativ-mediakanalen White TV, som är spjutspetsen för alla viktiga samhällsfrågor och läses av det andliga avantgardet i Sverige. Visserligen får AfS hjälp av ofria Fria Tider, men det finns ingen direkt koppling.

Se även på WTV:

Mossad splittrar SD och SDU;