Estniska och svenska Haverikommissionen samt massmedia ljuger att Estonias bogramp var öppen, skyddar massmördarna!

Tuesday, 25 July 2023 20:09

Idioterna på estniska ERR, se länkarna nedan, har blockerat nedladdningar till min mobil, därför den tokiga bilden med skärmdump

 

Förra natten till den 25 juli 2023 bärgades Estonias bilramp, eller bogramp, från fören och transporterades till Paldiski i Estland till närmare undersökning. Bilrampen är den mest centrala delen i den officiella lögnrapporten från JAIC, som kom efter mycket försening och mörkläggning under senhösten 1997. Att bogvisiret som sitter före bogrampen längst fram i färjan hade ramlat av stämmer delvis. Den hängde dock kvar på babords hydraularm efter att en engelsk hexakomposit sprängladdning inte gått av. Tack för det!

Det var dock inte av felkonstruktion att visiret lossnade utan av bomber som sprängde bort det. En bomb på babordssidan gick dock inte av, det orange/rosa färgade paketet på framsidan av min bok M S Estonia sänktes. Denna bomb är en engelsk hexakomposit sprängladdning och därmed det enda fingeravtrycket på vraket: från MI6! Inte från Ryssland!

Denna blindgångare är förmodligen skälet att bogrampen aldrig öppnades som massmördarna ville. Därmed skulle den första falska flaggan utpekas: det tyska Meyervarvet! Vilket dåvarande statsministern Carl Bildt ivrig och maktgirig direkt pekade på innan ens 24 timmar efter förlisningen hade gått!

Men flera oberoende undersökningar kommit fram till att Estonias bogramp aldrig öppnades under själva förlisningen för 29 år sedan, bara visiret lyckades attentatsmännen spränga av delvis. För närmare detaljer varför bogrampen aldrig öppnades under förlisningen läs sidorna 138 - 142 i min gratisbok M S Estonia sänktes. På den tiden visste jag dock inte att även två estniska överlevare had räddat sig i flottar efter att de lyckades klättra ner på utsidan av den kvarsittande bogrampen.

Det är dock knäpptyst i media att brottslingar har flyttat bilrampen mellan 2019 och 2021 till ett ställe på styrbordssidan i fören för att dölja de bombhål som Jutta Rabe redan hade dokumenterat augusti 2000.

De bästa nya bilder på dagens historiska event kan beskådas på den estniska tidningen ERR, som även har publicerat på engelska:

https://news.err.ee/1609043798/investigation-bureau-to-create-digital-model-of-ms-estonia-disaster

https://news.err.ee/1609042985/photos-ms-estonia-bow-ramp-raised

https://svenska.yle.fi/a/7-10038584 (bra liten film där)

Naturligtvis hade bogrampen redan kunnat plockas upp sommaren 2021 när lögnkommissionerna från Estland och Sverige första gången varit på plats. Men de gör mycket för att skydda massmördarna. Jörgen Zachau från den svenska Haverikommissionen har dock nyligen skriftligen bekräftat för WhiteTV att de filmar den delen av skrovet som har döljts av bogrampen som bärgades idag.

Vi får väl se!

 

Se även på WTV:

Nya Estonia-dykningar den 19 juli 2023, rampen upp och bildäck filmas, Erik Ridderstolpe SR ljuger igen! Skyddar massmördarna!;

 

Mycket avslöjande dokumentär av Fokus Estonia om dagens problematik:

https://youtu.be/5YcHjtZPYuU

 

 

 

You must be logged in to comment.