Någon har öppnat Estonias bogramp mellan 25-årsdagen 2019 och idag, helt öppen! Kustbevakningen lät det ske!

Wednesday, 14 July 2021 22:29

Överlevaren Rolf Sörman var ett bra val av SEA att skicka med som vakthund över Haverikommissionen. Han rapporterar något sensationellt idag:

"En fantastisk nyhet är att bogrampen är helt öppen inte 80-90 cm!!!!!!!!

Den sitter kvar och är helt vidöppen?

Rene Arikas, chef för säkerhetsundersökningscentret, försäkrar i Postimees att M/S Estonias bogramp är öppen och hänger bredvid fartyget. 2019 när Henrik Evertsson undersökte fartyg för sin dokumentär, var rampen stängd.

Tidigare har den stängda rampen varit anledningen till att det inte går att komma in i fartyget.

Sensationellt. Rampen kan omöjligt öppna sig själv!

Detta var allt för idag!"

Ðet är alltså för andra gången att okända krafter öppnar bilrampen. Mellan den 3 och 4 december 1994 öppnades rampen också och stängdes sedan halvdålig. Ett gångjärn hade då skadats allvarligt.

Förmodligen ville någon rensa bildäck från obekväma militärtransporter, som aldrig utreddes.

Skandal att svensk och finsk kustbevakning inte kunde stoppa vrak- plundringen! När det tyska dykfartyget Fritz Reuter kom september 2019 övervakades de av den svenska Kustbevakningen redan när de kom till Öland. Samma med Jutta Rabes tre dykaktioner 1995, 2000 och 2001.

Under själva förlisningen var rampen dock aldrig öppen. Att JAIC påstod motsatsen i sin rapport är en fet lögn.

TT förtiger i sin rapport att rampen var stängd när den filmades sist en vecka före 25-årsdagen den 28 september 2019. Fulmedia gladeligen rapporterar om att botten runt Estonia ska vara delvis stenig. Detta är mums för mörkläggarna som vill så gärna visa att Estonia inte utsattes för ett attentat för att skydda massmördarna. De tidigare bottenundersökningarna som Sverige gjorde inför betongövertäckningen 1996 påvisade dock inga stenar på haveriplatsen. De stenar som nu utpekas kan ha kastats ner 1996 för att stävja havsbotten inför betongmörkläggningen.

Se även på WTV:

Haverikommissionens Jonas Bäckstrand ljuger svenska folket rakt in i ansiktet att JAIC:s Estoniautredning kan vara korrekt!

 

https://youtu.be/UkSgtS_lHtI

 

You must be logged in to comment.