Partiledardebatt hade Kalle Anka nivå, Ebba Busch Thor bäst

Sunday, 08 October 2017 22:21

källa; Ebba Busch Thor vann den första partiledardebatten den 8 oktober 2017 genom att presentera sitt budskap klarast av alla

Kvällens partiledardebatt hade tyvärr ingen hög nivå. Den största skandalen var att Miljöpartiet skickade en man och inte en kvinna. Detta väger extra tungt då Gustav Fridolin (MP) också borde ha fått foten, inte bara kvinnan Åsa Romson, vilket är ett tydligt bevis att vi har kvar det vidriga patriarkatet i Sverige. Han skickades väl för han går lättast att fjärrstyra. Inte minst därför gav Fridolin den sämsta föreställningen i kväll.

Under nästan alla frågor kom talet på pengar, om hur olika samhällsprojekt skall finansieras, mer pengar till polisen, till sjuk-och äldrevården m.m., mindre pengar till andra. Konstigt nog tog ingen upp försvaret.

Problemet har alltid varit brist på pengar i den modernare svenska politiken. Socialdemokraterna har försökt lösa det med högre och högre skatter. Nu har vi sedan länge världens högsta skatter och samhället bara brakar ihop på område (no-go-zoner) efter område (kvinnor tvingas föda längs motorvägen). den lösningen är alltså dålig.

De borgerliga vill sänka skattetrycket men förtiger att de då är tvungna att höja statsskulden.

Detta är som att pendla mellan Skylla och Charybdis. Varför har under alla dessa årtionden av penningbrist inte någon politiker eller journalist ställt den enkla och mest närliggande frågan: varför har vi penningbrist? Hur får vi mera pengar? Vem gör pengarna?

Många tror att skattehöjningar gör att det kommer mera pengar in i samhället. Så är inte fallet. Skatter åstadkommer enbart en omfördelning av pengar som redan kommit in på annat sätt. I vårt parasitära banksystem kommer pengar nämligen enbart in i samhället genom utlåning från privatbankerna. Även de bara tre procent kontanter lånar Riksbanken ut till affärsbankerna.

Att staten skuldsätter sig är därför enda vägen att nya pengar kommer in i samhället från politiskt håll. Därför har de borgerliga bra framgång i början med denna metod. Men sedan kommer de beska konsekvenserna. Genom ny skuldsättning skapas nya räntekrav som måste betalas av folket genom högre skatter, eller en ny skuldsättning. Bankerna vill ju alltid ha mer tillbaka än de gav: lånet plus räntorna. Men penningmängden för räntorna har aldrig skapats, så att samhället hela tiden måste konkurrera om en för liten penningmängd.

Bristen på räntepengarna accelererar med exponentiell fart.

Därför är sossarnas ekonomiska politik oftast ärligare, då de inte vill öka statsskulden och därmed skjuta problemet på framtiden, till våra barn, som Alliansen vill göra.

Men ingen är så smart och ställer systemfrågan. Kan vi inte bli av med penningbristen med ett annat banksystem? Ju visst, t.ex. med införandet av den Vita Skolan i Nationalekonomi.

Då ger Riksbanken alla pengar till staten som behövs som bidrag, utan att kräva återbetalning eller räntor. I ett vips får vi då full sysselsättning, inga statsskulder, minst 90% lägre skatt (staten gör pengarna själv istället), ingen inflation och inga ekonomiska bubblor eller krascher längre. Det enda vi gör med en sådan reform är att vi tar makten från privatbankerna genom att förstatliga även de digitala pengarna, precis som vi redan gjort för länge sedan med kontanterna.

Sedan var det mycket irriterande att ingen av politikerna nämnde Rikspolischefen Dan Eliasson när poliskatastrofen i Sverige kom på tal. Han som bröt så många lagar och löften. Dessutom talades knappt om den förödande polisreformen. Detta är också ett tydligt tecken att samtliga politiker och närvarande journalister är under mind control, likriktade. Därför har vi knappt någon opposition i Sverige.

Den enda oppositionen som var på plats företräddes av Jimmie Åkesson (SD), men han var ändå svag. Han kontrade bra mot den vänsterjäviga Camilla Kvartoft från SVT om ett förbud mot Nordiska motståndsrörelsen, NMR, att det i så fall även skall gälla kommunister, AFA.

Men Åkesson eller de andra i rummet sade ingenting om den mycket farligare antisemitism som kommer från många radikala muslimer, som är betydligt större till antalet än medlemmarna i NMR.

Muslimska extremister skall naturligtvis inte förbjudas enligt SVT-journalisterna. Invandrare är ju gullefavoriter för journalistmaffian i Sverige. Att landet redan släppt in en hel ISIS-armé förtigs naturligtvis också.

Inom sjukvården tog ingen upp att Sverige ligger långt efter med alternativmedicin, som både är billigare och ofta  bättre. Även det ett bevis för den lömska mind control teknologin mot landets ledare.

Ulf Kristersson (M) var näst sämst i debatten, ingen karisma, tunna argument. Han efterlyser ny bilteknik för miljön, men säger inte vilken. Varför föreslår han inte Nikola Teslas teknologi, som är över 100 år gammal? Med den kan alla bilar, spårvagnar, båtar och flygplan få gratis el genom luften, den s.k. fria neutrino-energin, se här närmare partiet Populisternas valprogram

Konstigt var också att alla närvarande köpte klimatlögnen. Det är först och främst solen som ändrar vårt klimat. Co2 är viktig för naturen. Men när vädret manipuleras av människan med HAARP tiger församlingen naturligtvis och chemtrails får självklart inte finnas heller. Vilka klåpare ...

Näst bäst var Jimmie Åkesson (SD) och de resterande nollorna skvalpade någonstans i mitten.

Alla opinionsmätningar om kvällens partiledardebatt är naturligtvis riggade. Lita aldrig på en svensk opinionsnundersökning!

SVT censurerade publiken. SD-nära kvinna mobbades!

Inslaget finns inte med på en Google sökning 2017-10-10  kl. 00.47

https://www.svtplay.se/video/15449909/nyheter-direkt/svt-nyheter-direkt-partiledardebatt-inkl-for-och-eftersnack

 

 

You must be logged in to comment.