NATO och Ukraina ljuger igen om ryska trupper då Kievjuntan nära att förlora inbördeskriget

Friday, 29 August 2014 18:31

Ukraina och NATO ljuger igen om att ryska trupper skulle ha trängt in i Ukraina. Reuters fick korrigera sig och ta bort ordet invasion. NATO rapporten innehåller inga bevis, bara prat och otydliga bilder. Många har anmärkt att det är märkligt att NATO inte kan prestera egna satellitbilder utan igen tar från ett privat bolag, Digital Globe. Anklagelserna mot Ryssland kom igår, den 28 aug 2014, men de senaste bilderna daterar 23 aug. Naturligtvis finns fräschare bilder. Varför visas de ej?

Paul Craig Roberts: "How do we know that this is a lie? Is it because we have heard nothing but lies about Russia from NATO, from US ambassador to the UN Samantha Power, from assistant secretary of state Victoria Nuland, from Obama and his entire regime of pathological liars, and from the British, German, and French governments along with the BBC and the entirety of the Western media?"

Varför kom inga protester redan 23 aug? Därför då var läget för naziarmén i östra Ukraina inte så hopplöst som den 28 aug. Den yrkeskriminelle ukrainske presidenten Porosjenko behöver lögner för att få en anledning att NATO öppet går in i konflikten och därför driver han på Ukrainas medlemskap i NATO (North Atlantic Terror Organisation). NATO har krismöte just nu.

Att NATO och den ukrainska regeringen ljuger igen bekräftas även av OSCE medarbetaren Andrey Kelin och högste chefen Paul Picard, som har tillgång till gränsområdet, som för övrigt numera är helt under antifascisternas kontroll.

Sant är att Ryssland har skickat många vapen och frivilliga som vill befria östra Ukraina från den illegitima regeringen i Kiev, men det är en stor skillnad jämförd med att den ryska armén på Putins order rycker in. NATO har ju börjat med att skicka sina krypskyttar och massor med andra utländska legoknektar in i Ukraina. Väst har försett Kiev med pengar och vapen på löpande band. Nyss kom uppgifter att även Ungern sålde stridsvagnar till Kievjuntan.

källa

Den ukrainska armén och alla de utländska kriminella terrorister som strider för juntan i Kiev har fått mycket stryk under de senaste dagarna. Många är inringade, staden Donetsk rapporteras nazifri och för staden Marioupol kommer en tredje front till undsättning, se den andra filmen nedan med kartor från läget runt lunchen den 28 aug 2014. Den första filmen visar hur soldater från den ukrainska armén är instängda i en skola i Ilovaisk. Vissa är så fega att de inte ens vågar gå till fönstret för att skjuta ut. De har väl insett att de strider på fel sida.

Samtidigt pågick stora protester i Kiev i torsdags mot den ukrainska arméns misslyckande som skylls på dålig ledning av försvarsministern och korrupta officerare, bristfällig beväpning och dålig utrustning. Många ukrainska soldater har inte fått mat på flera dagar.

Den tredje filmen visar hur antifascisterna framgångsrikt rycker fram i staden Sverdlovsk, den fjärde nya bombskador i Dontesk.

Se även på White TV: Lysande film varför vi måste ta makten från banksters med filmen All Wars are Bankers Wars;

USA:s + EU:s människoköttkvarn går på högt varv i Ukraina. Sanningskvarnen likaså;

Uppror mot oligarkerna i Ukraina: vi bytte en regering av tjuvar mot en av mördare;

Hakkors och Hitlerhälsningar vardag i Ukraina, men svenska journalister tiger;

NATO in i militärdiktaturen Ukraina: 600 000 i Donetsk uppmanas att lämna staden;

MH17 smoking gun: 30 mm kulhål i cockpit;

Sköt den ukrainsk-israeliske massmördaren och oligarken Kolomoisky ner MH17?;

Nya bilder ökar misstanken att MH370 och inte MH17 sköts ner över Ukraina;

USA tjuvhåller på MH17 satellitbilder bortsett från en fyra år gammal;

Att världen fokuserar på MH17 flygkatastrofen missbrukas av Ukrainska armén;

Flight MH17 blev cancelled! MH370 nerskjuten över Ukraina?;

MH 17 avvek från den vanliga flygrutten; fortsatt människoslakt i Lugansk;

Malaysiskt MH 17 sköts definitivt inte ner av Ryssland eller antifascisterna;

Barn torterat till döds på offentlig plats i Slovjansk av Ukrainska armén;

Krigsbrott, tortyr och kidnappningar framförallt genom den ukrainska armén;

Fascisterna vill driva koncentrationsläger i Ukraina;

 

You must be logged in to comment.