Bonnierpressen bedriver Hitlers Sippenhaft mot Drottningen

Tuesday, 01 April 2014 21:30

källa; Sverige kan skatta sig lycklig att ha en så fin Drottning

Det är vidrigt att se hur Bonnierpressen smutskastar Kungahuset gång på gång utan att det finns en uns av substans i något av deras påståenden. Även om Drottningens far skulle ha varit nazist, vilket aldrig kunnat bevisas, så kan Drottningen inte lastas för det. TV4 och Expressen bedriver en form av Sippenhaft (nazisterna straffade oskyldiga familjemedlemmar) som liknar Hitlers. När Expressen skriver: "nya nazistanklagelser mot drottning Silvia: ....." så föreligger misstanke om förtal. Hon kan inte göras ansvarig för några föreningsmedlemmars uttalanden i den Svensk-tyska föreningen. White TV:s Henning Witte, som är tysk, har varit på flera av föreningens fester och aldrig fått höra om de anklagelser som TV4 tror sig ha hittat. I de tysk-svenska kretsarna i Stockholm har det aldrig funnits den minsta misstanken, att det skulle finnas högerextremister i föreningen. Den Svensk-tyska föreningen har alltid haft ett mycket gott och seriöst rykte.

Men när det gäller verkliga skandaler med nazistanknytning, som skulle ställa familjen Wallenberg, Carl Bildt eller USA i dålig dager, då är det knäpptyst hos Bonniermedia:

1. Inte ett ord om att Raoul Wallenbergs hemska öde kan bringas till ljuset ifall man undersöker rånmordet på Ivar Kreuger. Det talar väldigt mycket för att Raoul Wallenberg mördades av Hitlers Gestapo och Stalin utnyttjade detta för att utpressa Wallenbergarnas Sverige på pengar, därför att han inte fick en del av rånbytet från Ivar Kreuger, som mördades av Stalins killer-team med stor sannolikhet på uppdrag av bl.a. häradshövdingen Marcus Wallenberg. Detta är bakgrunden till den ökända Rysskrediten 1946/47 och den kriminella baltutlämningen.

2. Att Carl Bildt sponsrar och umgås med nazister I Ukraina tystar Bonniermedia ner. Framför vår näsa har EU och USA iscensatt en brun revolution mitt i Europa och Bonniermedia tiger.

3. Att USA slöt en hemlig överenskommelse med Hitler att alla nazister får ta fri bostad utomlands och i gengäld erhöll USA Tysklands atombomber, som sedan kastades på Hiroshima och Nagasaki, censureras bort i Bonniermedia.

4. Att Hitler och de flesta andra nazister länge levde i Argentina som rika och fria människor därför att USA och England hade tillåtit det, nämns aldrig i Bonniermedia.

5. Att dödsängeln från Auschwitz, Josef Mengele, och många andra av de vidrigaste nazisbrottslingarna fick utvandra under Project Paperclip till USA och fortsätta där med sina brott i amerikanska sjukhus (Mengele kallade sig där för Dr. Green) eller inom CIA (Gestapo chefen Heinrich Müller togs över dit 1947) har aldrig nämnts av de etablerade media i Sverige.

Sverige har världens bästa Kungahus! Inget annat sköter sig så föredömligt som det svenska. Det enda som fungerar väl i den svenska staten är Kungahuset. Allt annat är ruttet. När någonting är fint i Sverige, skall Bonniermedia direkt tar ner det till sin egna smutsiga nivå.

Skönt att Expressens chefredaktör Thomas Mattsson nu skall åtalas för förtal och brott mot medborgerlig frihet.

Se även på White TV: DN, Aftonbladet och politiker som Bildt medansvariga för Kalla krigets utbrott;

Ukrainsk presidentkandidat: majoriteten i Ukraina vill varken ha EU eller deras nazister;

Mördades Raoul Wallenberg av Gestapo?

Kreugermordet början till lösning av Raoul Wallenberg Gåtan;

Nya bevis att Auschwitz Mengele fortsatte att tortera i USA efter 1945 som Dr. Green;

USA skyddade och anställde kriminella nazister;

Två nya böcker med nya bevis att Hitler gömde sig i Argentina efter 1945;

Hitlers flykt till Argentina bekräftas av nya fakta;

Brittiska forskare bekräftar Hitlers flykt till Argentina;

Hitler hade redan Atombomber;

Även Martin Bormann fick överleva;

Herman Lindqvist är rasist;

 

You must be logged in to comment.