Två nya böcker med nya bevis att Hitler gömde sig i Argentina efter 1945

Tuesday, 25 February 2014 19:19

Några har tokförklarat White TV att den var först i Sverige att publicera bevis att Hitler inte begick självmord i sin Führerbunker den 30 april 1945 utan flydde från Berlin med sin hustru Eva Braun och schäfern Blondi (fick han av Martin Bormann) till Argentina där de levde undangömd på olika ställen långt in på 1960-talet. I januari 2014 utkom två nya böcker som samlat nya bevis att Hitler flydde till Argentina efter andra världskrigets slut. White TV skulle aldrig ha gått ut med denna känsliga information om vi inte hade varit helt säkra på vår sak. Ett sådant ämne borde vara något för Expo, men de vågar tydligen inte stötta sig med etablissemanget. SÄPO tjuvhåller uppenbarligen material om detta ämne och borde få en spark därbak att offentliggöra det.

källa

Den första boken, Hitler in Argentina, skrevs av Harry Cooper från Shark Hunters, en amerikansk förening av gamla u-båtsmän som forskar i u-båtarnas öde under och efter WWII. De är en mycket seriös källa med gedigen forskning sedan länge. Då väldigt mycket talar för att Hitler tog en modern tysk u-båt från Kristiansand i Norge till Argentina föreföll det naturligt, att u-båtsjägarna kom Hitlers flykt på spåret.

Det mest slående nya beviset som Harry Cooper lyckades komma över är ett hemligt FBI-dokument från den 14 augusti 1945 där konkreta uppgifter om Hitlers ankomst med u-båt till Argentina två och en halv veckor efter Berlins fall lämnas till FBI:

källa

Den andra boken skrevs av den kände bestseller författaren Dr. Jerome R. Corsi: Hunting Hitler: New Scientific Evidence That Hitler Escaped Nazi Germany

källa

Corsi har också kommit över hemligt material från FBI och den amerikanska militära underrättelsetjänsten. Att det knappt finns några CIA källor trots att CIA och inte FBI är ansvarig för utlandsspionaget beror på att det vimlade av nazister i CIA (Project Paperclip) så att det inte var en idé att låta dem undersöka frågan.

DNA undersökningen av "Hitlers" skalle 2009 av arkeologen Nicholas Bellatoni gav det stora genombrottet. Skallbiten och blodstänken från Hitlersoffan tillhörde en kvinna som inte var Eva Braun.

Anledningen varför frågan fortfarande trycks ner så mycket är att Hitler aldrig hade kunnat fly utan USA:s och Englands hjälp. Hela norra Tyskland och Atlanten var under deras kontroll. Hitler hade gjort en deal med USA (Roosevelt ville inte och blev därför mördad den 12 april 1945) att USA skulle få den minst intressanta Wunderwaffe, de tyska atombomberna. Två av dem kastade USA senare på Hiroshima och Nagasaki. USA låg långt efter Tyskland med sin atombombsforsking. Att vi fick lära oss motsatsen är ren propaganda.

England fick istället hela rånbytet från Nazisterna med alla konton i Schweiz etc., som de sedan kalasade på. Det var Hitlers andre man, Martin Bormann, som var master mind bakom dessa djupt omoraliska överenskommelser.

P.g.a. att hela NAZI-eliten fick fritt lämna Tyskland och bosätta sig vart de ville skrev de aldrig på ett fredsavtal med de allierade. Enbart Wehrmacht skrev på en vapenvila. Därför är Tyskland än i dag icke suverän och ett ockuperat land av USA, England och Frankrike (skälet att det tyska guldet ligger hos dem). Enbart Ryssland släppte Tyskland fri 1990 när muren föll.

Se även på White TV:Tunga argument att Hitler flydde;

Hitler överlevde troligen i Argentina;

Martin Bormanns flykt;

Brittiska forskare bekräftar Hitlers flykt till Argentina;

Film med nya bevis att Hitler flydde och överlevde i Argentina;

Hitlers flykt till Argentina bekräftas av nya fakta;

Hitler hade redan Atombomber;

Hitlers hemligaste vapen: Die Glocke;

USA skyddade och anställde kriminella nazister;

Tyskland ingen suverän stat;