Syriens kemiska vapenhot ren lögn

Tuesday, 11 December 2012 21:11

För den som kan läsa mellan lögnraderna i mainstream media är det genast uppenbart, att västliga media och politiker, i synnerhet USA och Frankrike ljuger om det kemiska vapen hotet från Syrien. Det påminner starkt om USA:s och Englands lögn om massförstörelsevapen strax före överfallet på Irak 2003. Idag vet alla, att man ljugit för att ha en förevändning att förinta Saddam Hussein, som hade dristat sig att sälja sin olja mot Euros och inte dollar. Anna Lindh och Göran Persson var mot överfallet. Reinfeldt & Co hjälper den extremt brottsliga syriska oppositionen. Fria Tider har avslöjat Reinfeldts krigspolitik. Det är sådana krigförande regeringar som i Frankrike, England och Sverige (glöm inte den brottsliga insatsen i Libyen) som gör att folk har protesterat mot fredspriset 2012 som gick till EU.

Källa

Att väst har ljugit om Syriens farlighet har White TV uppmärksammat flera gånger tidigare. USA och deras knähundar försöker med alla medel att få kontroll över Syrien, för att deras centralbank inte är en Rothschildmarionett och för att komma över ett viktigt olje- och gaspipeline område m. fl.. "Oppositionen" i Syrien består av utländska kriminella gäng.

Att den vidriga diktaturen i Saudi Arabien samarbetar med USA är känt sedan Osama Bin Ladens dagar. Han kommer från en av Saudis rikaste familjer och var fram till år 2000, alltså ett år före 911, officiellt en CIA agent, enligt Andreas v. Bülows uppgifter till mig. Strax efter 911, när det fortfarande rådde flygförbud över USA, fick Bin Laden familjen lämna USA med flygplan.

Nu hjälper muslimerna i Saudi Arabien att slakta sina muslimska bröder i Syrien genom att sprida lögn om kemiska vapen hot.

Det finns inga bekräftade uppgifter, att Syrien skulle förbereda sig att använda kemiska vapen, sade FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon i fredags under sitt flyktingbesök i Turkiet. I måndags upprepade hans talesman Martin Nesirky samma budskap i New York.

Var är bevisen att Syrien skulle använda eller ha kemiska vapen ???

White TV:s senaste inslag om USA:s Syrienlögner: DN och Aftonbladet krigshetsare;

USA planerar giftgasattack under falsk flagga (Assad) i Syrien;

Titta även på Vaken.se med deras inslag: Bekräftat: USAs CIA beväpnar terroristerna i Syrien

och: Iraks utrikesminister beskyller Al-Qaida för att ligga bakom upproret mot Syriens president

samt White TV:s: Efter Västs massakrer i Syrien skall nu fejkade spelas in; Turkisk parlamentsledamot anklagar USA/CIA for terrorattacker i Syrien; Västvärlden misstänks ligga bakom massakrerna i Syrien; BBC ljög om Syriens skuld i Hula, den äkta syriska oppositionen använder inte våld,

Mordvideon är inget för barn! Källa: http://www.liveleak.com/view?i=8c5_1341520088

 

You must be logged in to comment.