Ordvalet inbördeskrig i Syrien ger stöd åt de superbrottsliga inkräktarna

Thursday, 14 March 2013 22:06

Svenska ledande media och politiker talar jämt om inbördeskrig i Syrien. Detta är fel. Det är inte två parter inom Syrien som kämpar om makten. Den äkta syriska oppositionen skulle aldrig ta till våld på det sättet. Den korrekta bilden är, att i stort sett hela Syrien försöker bli av med flera gäng av yrkeskriminella från olika andra länder, som skickades dit med amerikanska, engelska, franska och saudiarabiska pengar, för att ledaren av Rothschildklanen vill få kontroll över den syriska centralbanken och de oljepipelines, som planeras genom Syrien. Att snärja in Ryssland och Kina är säkert också med på agendan. Lyckligtvis gör dessa länder inte samma fel som i Libyen, utan sätter numera tryck emot de västliga stormakterna. Förmodligen för att Syrien ligger dem närmare än Libyen.

Det är viktigt att förstå, att svenska journalister och politiker, som felaktigt talar om inbördeskrig i Syrien, gör sig medansvariga till alla dessa vidriga brott, som dessa beställda yrkeskriminella begår i Syrien.

Nedan visas en ytterst brutal film om den syriska "oppositionens" slakt på oskyldiga civila. Hoppas att Eva Hamilton, chefen för SVT, och alla andra höjdare inom svenska mainstream media ser denna film och gör någonting att avslöja dessa vidriga brottslingar och deras lika kriminella finansiärer.

Titta även på Vaken.se med deras inslag: Bekräftat: USAs CIA beväpnar terroristerna i Syrien

och: Iraks utrikesminister beskyller Al-Qaida för att ligga bakom upproret mot Syriens president

samt White TV:s: Efter Västs massakrer i Syrien skall nu fejkade spelas in; Turkisk parlamentsledamot anklagar USA/CIA for terrorattacker i Syrien; Västvärlden misstänks ligga bakom massakrerna i Syrien; BBC ljög om Syriens skuld i Hula, den äkta syriska oppositionen använder inte våld, Syriens kemiska vapenhot ren lögn, Bevis att USA, England och Saudi Arabien ligger bakom syriska massakrer (Hula), Syriensolidaritet synar SVT:s systematiska Syrien lögner,

Mordvideon är inget för barn! Källa: http://www.liveleak.com/view?i=8c5_1341520088

Den här människoslaktvideon inte heller! Klicka här.

Titta även på den här avslöjande intervjun med Prof. Michel Chossudovsky, som inte gick att inbädda, så klicka här.

 

Syrian opposition army ruthless killlings of civilians from sadele on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.