Annie Lööf klassisk lands- och Alliansförrädare

Wednesday, 04 July 2018 10:32

Massinvandringen är välorganiserad och påtvingad av mörkerkrafterna med George Soros som ansiktet utåt. Precis när finanssystemet var på väg att kollapsa hösten 2015 iscensattes migrantionstsunamin och staten, kommuner samt landsting var tvungna att ta nya lån, vilket förlänger bankernas pyramidspel. Huvudsyftet med den påtvingade migrationen är dock att förstöra de få resterande välfungerande samhällen, så att jorden till slut enbart får kaossamhällen som i Mellanöstern och Afrika. De bjuder på mindre motstånd till mörkerkrafterna. Inbördeskrig mellan olika etniska invandringsgrupper och svenskarna är inprogrammerad. Gängskjutningarna är bara början. Den insmugglade ISIS-armén väntar på sina order.

Den journalist eller politiker som inte förstår dessa sammanhang är antingen ond, dum, under mind control eller både och:

att det gäller henne själv med tanke på 19:1 brottsbalken begriper hon inte

Jag lyssnade nyss på Annie Lööfs (C) pressträff i Almedalen 2018 om Centerns nya integrationspolitik. Alla hennes nya utbildnings- och jobbförslag byggde bara på att ge morot och piska till den svenska delen, typ betalning till språkskolor enbart efter bra resultat. Men migranterna, som Lööf kallade genomgående på nysvenska för "nyanlända" (för att dölja att de flesta inte hade asylskäl och därmed vistas olagligt i landet) fick bara morötter från Centerpartiet, men ingen piska. (En som lagligt flyttar in från ett annat EU-land är också nyanländ.)

Inte ett ord från Annie Lööf  om att begränsa eller stoppa invandringen, för att inte tala om återvandring. Där skulle det sparas enorma pengar för samhället med nya framtidsgivande jobb för Sverige.

Inte ett ord att svenskarna snart kommer hamna i minoritet i sitt eget land, vilket är syftet med massinvandringen. I Sverige kommer då majoriteten att ha rötter och prägling ifrån länder som beviserligen inte lyckats med att bygga fungerande samhällen där kvinnor är jämnställda och djur skyddas.

Annie Lööf gör med andra ord allt för att förstöra Sverige. Därför är hon en vidrig misstänkt landsförrädare (egentligen högförrädare) som borde spärras in i ett fängelse på livstid.

Dessutom har hon förrådd Alliansen, genom att helt öppet och arrogant stoltsera med, att hon kommer vara vågmästaren efter valet. Hon politprostituerar sig både för S och MP. Väljarna kan glömma Alliansen!

Det var ingen slump att Annie Lööf var den enda svenska politikern som bjöds av oligarken Wallenberg till det ökända Bilderbergmötet 2017. När Bildt, Reinfeldt och Löfven bjöds dit, blev de kort därefter Sveriges statsminister. Det kan Annie Lööf inte bli med sitt lilla sverigefientliga parti, men hon kommer att få den mäktiga vågmästarrollen efter den 9 september 2018.

Skrämmande med Annie Lööfs pressträff idag den 4 juli 2018 var också att gammeljournalisterna inte ställde en enda kritisk fråga. De satt bara likt dumma får som tuggade på dum information.

Det nya uppstickarpartiet Populisterna vill ha återvandring som AfS men dessutom att Sverige säger upp samtliga asylavtal. Asylrätten är ingen grundrätt som egendomen eller yttrandefriheten!

Populisternas motto: Sverige är fullsatt!

 

Annat om Lööf på WTV:

Annie Lööf ny statsminister? Bilderberger, fulmedia och mind control teknologin favoriserar henne;

Bilderbergare och fd Goldman Sachs ordförande Peter Sutherland aktiv i migrationskriget mot Europa;

USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen;

 

 

You must be logged in to comment.